Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste blu ray speler test

 

Met de komst van steeds meer video on demand diensten leek de rol van de blu ray spelers uitgespeeld. Maar dankzij 4K Ultra HD is de blu ray speler weer helemaal terug. Maar dan wel met een 4K resolutie. De televisiezenders zijn er nog helemaal niet aan toe aan Ultra HD, maar films in 4K resolutie op blu ray schijfjes zijn er volop. Daarom hier aandacht voor de beste blu-ray spelers uit de tests. Wat is de beste blu ray speler? Bij onderstaande test van blu ray spelers kun je dat nagaaan.

Test blu-ray spelers

Hieronder vind je de testen van blue ray spelers. Kijk daar voor de beste blu ray spelers uit de test.

Beste blu ray speler kopen

Wil je een goed beeld van alle blu-ray spelers die er te koop zijn? Hun prijzen en hun mogelijkheden? Kijk dan op Beste Blu-ray speler Kopen voor de beste aanbieders, de Blu-ray speler Top 10 en een keuzehulp.

De beste aanbieders bieden niet alleen de beste spelers tegen een lage prijs aan, ze bieden ook heel veel informatie en reviews. Via de keuzehulp kun je eenvoudig de voor jou beste blu ray speler tegen de laagste prijs vinden. Hieronder hebben we informatie voor je die je daarbij kan helpen.

Ultra HD (4K UHD) een must

4K is wel een must als je een blu-ray speler koopt. Nog lang niet alle blu ray spelers ondersteunen deze resolutie die vier maal scherper is dan Full HD. Dit is dezelfde resolutie als op het grote bioscoopscherm (en op een kleiner televisiescherm worden ze alleen maar scherper).

Het is zonde om nu nog een blu ray speler te kopen die geen 4K aankan. De prijzen zijn niet hoog meer.

Ultra HD upscaling
De beste Ultra HD blu ray spelers beschikken over Ultra HD upscaling. Dit betekent dat ze beelden die lager in resolutie zijn dan 4K toch in 4K Ultra HD weergeven. Dit doen ze door de getoonde beelden razendsnel op te krikken. Zo krijg je een mooier en beter veeld voorgeschoteld dan dat je de film via een ander apparaat zou afspelen.

3D blu ray spelers

3D is niet voor de televisie-industrie geworden wat ze er van hoopte. Lang niet alle televisies die nu worden verkocht ondersteunen 3D. Maar er zijn nog genoeg filmliefhebbers die thuis wel willen genieten van 3D films. Daarvoor heb je dan een 3D televisie nodig en een 3D blu ray speler.

Beste blu-ray speler test

Sony blu ray speler


Smart TV functies op je blu-ray speler

Veel mensen hebben inmiddels een Smart TV, maar is dat nog niet het geval, dan kan een blu ray speler met Smart TV ondersteuning functies als Netflix en YouTube op je bestaande televisie mogelijk maken. Met een goede blu ray speler maak je van je oude TV een smart TV.

Helaas beschikken lang niet alle blu-ray spelers over de mogelijkheid van de TV een smart TV te maken. Kijk bij de keuzehulp op Beste Blu Ray speler kopen bij welke blu ray spelers dat wel het geval is.

CD's en DVD's afspelen

De meeste blu ray spelers kunnen naast blu-ray discs ook CD's en DVD's afspelen. Handig voor je DVD filmcollectie, maar je kunt ook je audio CD's via de televisie / soundbar / homecinemaset afspelen. Heb je een collectie MP3-CD's, kijk dan of deze ook via de blu-ray speler afgespeeld kunnen worden. Dat is namelijk lang niet altijd het geval. In de keuzehulp op het bovenstaande Beste Blu-ray Speler Kopen kun je aanvinken wat je allemaal met je blu ray speler wilt doen. Alleen de voor jou beste blu ray spelers blijven dan in het overzicht over.

Afspelen van USB wordt door alle moderne blu ray spelers ondersteund.

Streamen van andere apparaten

Maar er zijn ook andere manieren van afspelen, namelijk door te streamen. Veel blu-ray spelers kunnen vanaf het netwerk video en audio streamen, meestal via WiFi. De mogelijkheid om via Bluetooth te streamen is een stuk zeldzamer.

Ook alle gewenste streaming mogelijkheden van de blu ray speler kun je in de keuzehulp op Beste Blu-ray speler aanvinken om zo alleen de voor jou beste blu ray spelers over te houden.

Bij de Keuzehulp op het bovenaan genoemde Beste Blu Ray speler Kopen kun je al deze opties (indien gewenst) aanvinken. Je krijgt dan precies te zien welke blu-ray spelers deze mogelijkheden hebben en wat deze kosten. Of kijk in het blu ray test overzicht voor de best geteste blu ray spelers.

Zie ook: Testen van televisie en video apparatuur


Onderwerp:
Hier boven vind de de beste blu ray spelers uit de test en informatie en tips voor bij het kiezen en kopen van de voor jou beste blu ray speler. Kijk bij de keuzehulp op het eveneens boven genoemde Beste Blu Ray Speler Kopen voor alle goede blu ray spelers, hun prijzen, hun specificaties en mogelijkheden en voor ervaringen van gebruikers van deze bluray spelers. Ook vind je op Beste Blu-ray Speler Kopen de beste winkels waar je online een goede blu-ray speler goedkoop kunt kopen.

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

Zoeken

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

© 2016-2022 Content=King. Blogger Templates Designed by Bloggertheme9. Powered by Blogger.
Testen uitgevoerd door o.a. Coolblue, De Consumentenbond, ANWB en Test Aankoop. TestResults.nl heeft geen binding met deze organisaties.