Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste Bluetooth speaker test

Tegenwoordig is een mobiele telefoon meer dan een apparaat op mee te bellen. Het is je toegang tot internet, je kijkt er films op, en je muziek collectie staat op je smartphone. Voor met name dat laatste heb je goed geluid nodig, en je wilt niet altijd oortjes in. Daarom behoren draadloze Bluetooth speakers tot de meest populaire elektronica van dit moment.Via zo'n speaker speel je in de woonkamer of slaapkamer de muziek van je smartphone af, en als je kiest voor een compacte mobiele speaker neem je deze Bluetooth luidspreker overal mee naar toe. Hier kijken we naar testen waarin de beste Bluetooth speaker wordt gezocht.

Hieronder vind je de winnaars van iedere Bluetooth speaker test.

Testen van Bluetooth speakers

Dit zijn de tests van Bluetooth speakers. De nieuwste tests staan bovenaan.Kies de voor jou beste Bluetooth speaker

Zoals we al schreven. Bluetooth speakers zijn erg populair. Vele fabrikanten brengen dan ook van dit soort Bluetooth luidsprekers uit. Hierdoor zie je mogelijk door de bomen het bos niet meer. Gelukkig is er een Bluetooth Speaker Keuzehulp waarin meer dan 250 van deze (meestal) mobiele speakers in kaart worden gebracht. Met tests, reviews, gebruikerservaringen en alle mogelijkheden om aan de hand van je eigen wensen en eisen de voor jou beste speakers te selecteren. Gebruik de Bluetooth Speaker Keuzehulp als je nog op zoek bent naar een geschikte speaker tegen de meest interessante prijs. Hieronder geven we wat tips voor bij het zoeken en aanschaffen van een Bluetooth speaker.

Accu Bluetooth speaker

Een Bluetooth speaker kun je in huis gebruiken, maar vaak wordt er gekozen voor een compacte portable speaker die je overal mee naar toe kunt nemen. Het is dan belangrijk dat de luidspreker compact en makkelijk mee te nemen is. Maar denk dan ook aan de accu. Daar zit namelijk nogal verschil in.

Bij de keuzehulp kun je daarom ook op accuduur selecteren. Er zijn speakers die al met een uur of vier opgeladen moeten worden, maar de beste Bluetooth speakers hebben vaak een uithoudingsvermogen van meer dan 20 uur. En geloof ons, in de praktijk ben je daar heel blij mee!

Bluetooth speaker voor thuis

Gebruik je je Bluetooth speaker veel thuis, dan is het handig als hij gebruik kan maken van netstroom. En dat is bij opmerkelijk veel Bluetooth speakers niet het geval. Stel je prijs op een stekker aan je Bluetooth speaker? Selecteer dan een netstroomvoorziening in de keuzehulp.

Waterdichte speaker

Bij een mobiele speaker is het belangrijk dat deze goed tegen water en vocht bestand is. Je neemt hem mee naar het strand en zwembad, maar je kunt er ook een bui regen overheen krijgen. De mate van waterbestendigheid verschilt nogal per speaker. Je hebt waterdicht, deze speakers kunnen mee het zwembad in of mee onder de douche, maar ook portable speakers die slechts spatwaterdicht zijn. Hiermee moet je een stuk voorzichtiger zijn!

Het aantal luidsprekers in de speaker

Binnen de speaker-behuizing bevinden zich vaak meerdere speakers. Sommige Bluetooth speakers hebben één luidspreker en zijn dus mono, maar twee speakers binnen de behuizing komt veel vaker voor. Er zijn ook Bluetooth speakers met 3 of 4 ingebouwde luidsprekers. Meestal betreft dit grotere speakers voor in de woonkamer, maar ook de UE Roll van Ultimate Ears beschikt over drie ingebouwde speakers.

Ingebouwde radio

Heel soms beschikt een Bluetooth speaker over een ingebouwde FM-radio. Het betreft meestal speakers voor in de woonkamer. Je kunt dan zonder smartphone of andere bron te gebruiken naar de radio luisteren. Bij mobiele Bluetooth speakers is deze mogelijkheid minder interessant omdat je dan meestal je smartphone (met eventueel radio) als audiobron gebruikt.

Meerdere telefoons gebruiken (Multipoint pairing)

Multipoint pairing maakt het mogelijk dat de speaker met meerdere smartphones of andere Bluetooth audiobronnen tegelijk contact kunt maken. Dat is leuk en handig als je met een groep vrienden de speaker gebruikt en beurtelings een muziekje afspeelt. Maar multipoint pairing is ook handig als je in de huiskamer meerdere audiobronnen in combinatie met de speaker gebruikt zoals bijvoorbeeld de televisie, HiFi-set, laptop en computer.

Gebruik de bovengenoemde Bluetooth Speaker Keuzehulp om de voor jou beste speaker te vinden of kijk bij de tests wat de beste Bluetooth speakers zijn volgens de experts.

0 reacties :

Plaats hier uw reactie. Reclame wordt niet getoond.

Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.