Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste braadpan test

 

De beste braadpan uit de test, aanbiedingen van alle goede braadpannen en een keuzehulp voor het vinden en goedkoop kopen van je beste braadpan, stoofpan of sudderpan.


Een stoofpot maak je in een goede braadpan (ook wel sudderpan of stoofpan genoemd). Ook kippenpootjes en een rollade zijn perfect in een braadpan te braden. Hier kijken we naar de beste braadpannen uit de test en naar een keuzehulp waarmee je uit eer dan 1.500 braadpannen de voor jou beste braadpan tegen de laagste prijs kunt selecteren.

Braadpan testen

Laten we beginnen met de beste braadpannen uit de test. We hebben de onderstaande braadpan testen gevonden. 


Zie ook

Keuzehulp voor de beste braadpan

Bij de aanbiedingen van alle braadpannen vind je meer dan 1.500 braadpannen en een keuzehulp om uit dit enorme aanbod aan goede braadpannen de voor jou beste braadpan tegen de laagste prijs te vinden.

Hier geef je als je wensen en eisen op. Ook op het gebied van prijs (zoals het bedrag dat je maximaal wilt besteden) en je krijgt een overzicht van alle braadpannen die hieraan voldoen.


Hieronder meer informatie over de braadpan.

Wat is een braadpan?

Wat verstaan we onder een braadpan? Een braadpan is een zware pan met een eveneens zware dikke bodem en een dik deksel. Een braadpan is zo ontworpen dat deze urenlang op het fornuis op een lage stand kan pruttelen. Zo maak je heerlijke stoofpotten en gerechten als hachee. Vaak is een braadpan gemaakt van gietijzer, of anders van metaal.

Tips kiezen beste braadpan

Hier enkele tips voor bij het kiezen van de voor jou beste braadpan. In het bovengenoemde overzicht met alle braadpannen kun je op onderstaande kenmerken selecteren om zo te voor jou beste braadpannen te selecteren.

Braadpan en warmtebron

Hou er bij de aanschaf van een braadpan rekening mee dat deze niet altijd op iedere warmtebron gebruikt kan worden. Zo is bijvoorbeeld iedere braadpan voor inductie geschikt. Bij de bovenstaande keuzehulp kun je opgeven voor welke warmtebron de braadpan geschikt moet zijn.

Kook je op inductie? Vink dan inductie aan zodat je zeker weet dat je nieuwe braadpan voor inductie geschikt is.

Inhoud braadpan

Ook verschilt de inhoud vaak per braadpan. De verschillen zijn niet zo groot als bij de meeste andere pannen, maar toch zijn er ook bij dit soort pannen kleine braadpannetjes met een diagonaal van 14 centimeter (te meten aan de bovenkant), maar ook grote braadpannen waarbij de diagonaal wel meer dan 40 centimeter bedraagt. 

Braadpan in de oven

De kleinere pannen zijn vaak ook geschikt voor de oven, maar niet altijd. Hou hier rekening mee als je een braadpan koopt die je ook in de oven wil kunnen plaatsen. Bij de keuzehulp kun je ook op de mogelijkheid de braadpan in de oven te gebruiken selecteren.

De beste braadpan merken

Le Creuset is het topmerk op het gebied van braadpannen, maar ook andere goede fabrikanten van pannen brengen braadpannen van hoge kwaliteit uit, bijvoorbeeld BK, Sola, Demeyere, Tefal en Staub. Prima merken, voor een goede braadpan.

Kijk bij de bovenstaande testen en bovenstaande Braadpan Keuzehulp voor alle goede braadpannen en hun prijs.

Foto: Jason Briscoe

Samenvatting:
Kijk hier boven voor e beste braadpannen uit menig braadpan test. Tevens geven we tips, bijvoorbeeld over de beste braadpan voor inductie, de beste braadpan geschikt voor de oven en beste braadpannen van de beste merken zoals een Le Creuset braadpan of een KB braadpan.

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

Zoeken

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *