Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste broodrooster test

Een broodrooster is in principe een eenvoudig apparaat, geschikt voor het roosteren van boterhammen en een pitabroodje. Maar er zijn ook meer uitgebreide broodroosters waarmee je bijvoorbeeld ook broodjes kunt roosteren en tosti's kunt maken. Hier de beste broodroosters uit de testen en tips voor bij de aanschaf van het voor jou beste broodrooster.

Uitslagen broodrooster testen

Onderstaande testen van broodroosters hebben we verzameld.Beste broodrooster kopen

Wil je weten wat er allemaal aan broodroosters te koop is en wat deze kosten? Kijk dan op Beste Broodrooster Kopen voor de beste online aanbieders en de actuele Broodrooster Top 10.


Overzicht alle broodroosters

Op kijk in het overzicht met aanbiedingen van alle broodroosters. Hier vind je ze allemaal. Meer dan 750 broodroosters in alle modellen. Van heel eenvoudig tot heel uitgebreid. Met alle prijzen en specificaties, maar ook gebruikerservaringen.

Wat wil je roosteren?

De meest simpele broodroosters beschikken over twee sleuven voor het gelijktijdig roosteren van een twee boterhammen. En ook een pitabroodje afbakken kan ook in een eenvoudig broodrooster, en een boterham ontdooien is ook behoorlijk standaard, want de meeste broodroosters beschikken wel over een ontdooistand.

Maar sommige broodroosters bieden meer mogelijkheden. Ze beschikken bijvoorbeeld over een bagel-functie waarmee je bagels en broodjes kunt roosteren in een bredere sleuf. Of er worden tostiklemmen meegeleverd, zodat je makkelijk tosti's kunt maken met je broodrooster. Dat scheelt weer de aanschaf van een tosti-ijzer.

Voor een gezin is de mogelijkheid om meer dan twee boterhammen tegelijk te roosteren ook erg interessant. Dan is een broodrooster met vier sleuven een goede optie.

beste broodrooster test

Tips kiezen beste broodrooster

Hier hebben we nog enkele tips voor je, voor bij het kiezen van het voor jou beste broodrooster.

Alle onderstaande opties kun je selecteren in het  boven genoemde overzicht met aanbiedingen van alle broodroosters. Je houdt dan alleen de voor jou beste broodroosters over.

Aantal boterhammen broodrooster
Standaard zijn 2 sleuven om 2 boterhammen gelijktijdig te roosteren. Maar er komen steeds meer broodroosters voor meer boterhammen. In opmerkelijk veel broodroosters kun je tegenwoordig 4 boterhammen roosteren. Vaak beschikken deze broodroosters over 4 sleuven, maar soms ook over 2 variabele sleuven (long slot) waarin je per sleuf 1 of 2 boterhammen kwijt kan. Natuurlijk vragen deze broodroosters over het algemeen meer ruimte. De eerste soort is dikker, de twee soort breder.

Aan de andere kant heb je broodroosters waarin je maar één boterham tegelijk kunt roosteren. Dit is dan wel een brede sleuf zodat dat ook een broodje kan zijn. Deze broodroosters zijn meer geschikt voor broodjes roosteren dan voor boterhammen roosteren.

Bij de bovenstaande aanbiedingen van broodroosters kun je aanvinken hoeveel boterhammen je gelijktijdig wil roosteren, alle niet geschikte broodroosters vallen af en de beste broodroosters blijven over.

Ontdooistand
De ontdooistand lijkt logisch, maar toch beschikken veel broodroosters niet over een aparte stand om brood te ontdooien. Let goed op de aanwezigheid van deze stand als je het broodrooster regelmatig wil gebruiken om even snel boterhammen te ontdooien. Je kan deze optie aanvinken in het bovenstaande overzicht.

Warmhoudfunctie
De meeste broodroosters schakelen uit als het brood geroosterd is. Een broodrooster met warmhoudfunctie blijft nog warm tot je hem uitschakelt. Zo blijft je brood langer warm.

Opzetrooster
Heeft een broodrooster een opzetrooster dan kun je er een broodje bovenop leggen om te verhitten. Dit opzetrooster kom je veel tegen bij broodroosters waar geen broodje in de sleuf past, dan kan deze bovenop.

Tosti-klem
Met een tosti-klem maak je van je broodrooster meteen een tosti-ijzer. Handig, maar pas wel op met het morsen van kaas want het schoonmaken gaat wel lastiger dan bij een tosti-apparaat.

Aan één kant roosteren
Normaal gesproken rooster je een broodje of boterham aan twee kanten. Bij sommige broodroosters kun je er voor kiezen slechts één kant te roosteren.

Kijk voor een overzicht van de beste broodroosters uit de test en voor een overzicht van alle goede broodroosters bij de bovenaan genoemde pagina's.


Onderwerpen:
Hierboven vind je de beste broodroosters uit de broodrooster test en vind je de winkels waar je online een broodrooster goedkoop kunt kopen. Ook geven we veel informatie en tips voor bij het kiezen en goedkoop kopen van je beste broodrooster. Het betreft meerdere beste broodroosters uit menig broodrooster test uitgevoerd door de consumentenbond, coolblue, tijdschriften en meer broodrooster experts.

0 reacties :

Plaats hier uw reactie. Reclame wordt niet getoond.

Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.