Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste buggy test

 

De beste buggy kinderwagen uit de buggy test, met aanbiedingen van deze beste kinderbuggy en andere goede buggy's voor een kind.

beste buggy test

Een buggy is een kleine, lichte, compacte wandelwagen met kleine wieltjes. Een buggy is makkelijk op te klappen tot een formaat dat je makkelijk mee kunt nemen. In de auto, maar ook in het openbaar vervoer. 

Hieronder kijken we naar de beste buggy kinderwagens uit diverse tests.

De beste buggy's uit de test

Kijk hier voor de beste buggy kinderwagen of beste buggy's uit iedere buggy test.

Zie ook:
Ook van de grotere wandelwagens voor baby's (de volwaardige kinderwagens) hebben we tests. Een overzicht van deze vergelijkende testen van kinderwagens vind je hier onder.


Beste buggy kopen

Meer informatie voor het kopen van een buggy vind je op Beste Buggy Kopen. Op Beste Buggy Kopen vind je de beste (en goedkoopste) winkels waar je online een buggy kunt kopen, informatie en tips voor bij het kopen van de voor jou beste buggy en de actuele buggy top 10.


Hamilton buggy (Yoop)

Hamilton buggy (Yoop)

Kies je beste buggy

Het is mogelijk ook zelf je beste buggy te kiezen via het onderstaande overzicht met alle buggy kinderwagens. 


Door je wensen en eisen aan te vinken kun je de voor jou beste buggy's selecteren uit een overzicht met meer dan 600 goede buggy's. 

Je leest er reviews, ervaringen en vind er alle specificaties en prijzen. Zo kun je makkelijk en snel de voor jou beste buggy uit deze lijst selecteren.

Hieronder vind je een aantal van de selectiemogelijkheden toegelicht.

Het gewicht van de buggy

De buggy is een echte wandelwagen / kinderwagen om mee te nemen. In de auto, maar ook in trein, tram, bus of metro. Daarvoor moet de buggy op te klappen zijn tot een klein pakketje dat je makkelijk kun dragen en meenemen. 

Voor dat dragen is ook het gewicht van belang. Vooral ook als je regelmatig de buggy een trap op moet dragen.

De lichtste buggy's wegen minder dan 5 kilo. Er zijn echter ook veel buggy's die meer dan 10 kilo wegen. Vanaf dat gewicht vervaagt het verschil tussen wat we een buggy en wat we een wandelwagen noemen. 

Buggy's van meer dan 10 kilo zijn ook minder compact en ook daarom minder praktisch om mee te nemen. In het bovenstaande overzicht met buggy's kun je op gewicht selecteren en zo de voor jou beste buggy kiezen.

Een lichte en compact op te vouwen buggy kan ook mee op de fiets.

De leeftijd van het kindje

Het is heel belangrijk dat de kinderwagen buggy past bij de leeftijd van het kindje dat er in rondgereden gaat worden. Een buggy is te gebruiken vanaf een leeftijd van een maand of zes en wordt meestal gebruikt tot de kleuter leeftijd.

Maar niet iedere buggy is geschikt voor zowel een baby van zes maanden als voor een peuter. Geef daarom in de selectielijst alle leeftijden op waarvoor de wandelwagen geschikt moet zijn. Dan krijg je alle buggies te zien die geschikt zijn voor de hele leeftijdsperiode waarvoor je de buggy wilt gebruiken.

Verstelbaarheid buggy

Voor het comfort van het kind is het belangrijk dat je de buggy in de gewenste stand kunt zetten. Hiervoor zorgt onder andere een verstelbare rugleuning en een verstelbare voetensteun. Zijn beide op de buggy aanwezig dan kun je deze in een slaapstand zetten, waardoor het kindje comfortabel kan liggen en slapen terwijl hij of zij voortgereden wordt.

Het meest handig is het als je de rugleuning van de buggy traploos kunt verstellen. Je kunt de achterleuning dan in iedere stand vastzetten. Soms heb je ook de keuze uit 2, 3, 4 of 5 posities. Ook dit kun je in het bovenstaande overzicht aanvinken.

Een verstelbare voetsteun is ook een voordeel gedurende de groei van het kindje. Je kunt de voetensteun dan aan de lengte aanpassen zodat deze altijd comfortabel zit, en een groter kind niet met de voeten over de grond gaat slepen.

Buggy met in hoogte verstelbare handgrepen

Voor de ouders is het comfortabel als de handgrepen of duwstang van de buggy in hoogte verstelbaar zijn. De duwhoogte kan dan naar de lengte van de ouders worden aangepast. Zijn de handgrepen van de buggy niet in hoogte verstelbaar, dan zit je vast aan de standaardmaat van de gemiddelde volwassene.

Buggy met omkeerbare zitting

Normaal gesproken kijkt het kind vooruit als deze in de buggy zit. Oudere kinderen vinden dat meestal ook het meest plezierig. Een klein kindje kijkt misschien liever naar mamma of pappa onder het rijden. Als je de zitting kunt omdraaien kun je zelf bepalen of het kindje naar voor of achter kijkt.

Buggy met afneembare wielen

Als je bij een buggy de wielen kunt afnemen kun je hem nog makkelijker in de auto of in een kast opbergen.

Normaal gesproken beschikt een buggy over vaste wielen achter en zwenkwieltjes voor. Het is handig als je de zwenkwieltjes vast kunt zetten. Dit maakt het makkelijk om over onverhard terrein, zoals een bospad, te rijden. Zwenkwieltjes willen dan alle kanten op tenzij ze vast staan.

Buggy met 3 wielen

Vrijwel alle buggies hebben wieltjes, maar er zijn ook buggy's met 3 wielen. Dit maakt de buggy was makkelijker te besturen. 3 wielen kom je meestal tegen bij outdoor buggy's en andere sportieve buggy's.

Inklapbare buggy

Iedere goede buggy is inklapbaar. Maar er zijn daarin verschillen. Hoe klein is de buggy naar het inklappen? Kun je de kinderbuggy na het inklappen vastzetten? Blijft de buggy in ingeklapte stand rechtop staan? Dit zijn allemaal factoren waar je (indien voor jou van belang) op kunt letten als je de voor jou beste buggy kiest.

Wat ook handig is, is de mogelijkheid om de buggy met één hand in te kunnen knappen. Dan kun je de buggy inklappen terwijl je het kindje op de arm hebt.

Beste buggy merken

Je kunt bij het selecteren van je beste buggy op Beste Buggy Kopen ook de merken van je voorkeur opgeven (als je deze hebt). Er zijn diverse fabrikanten van goede buggy's waarvan Hauck, Quinny, Chicco, EasyWalker, Koelstra, Maxi-Cosi, Safety 1st, Little Dutch en Hamilton by Yoop het meest bekend zijn. 

In het buggy test overzicht zie je welke buggy kinderwagens er in de meest recente testen als beste buggy zijn getest.

Kies via het overzicht met alle buggy's aan de hand van je eigen eisen de voor jou beste buggy. Kijk op Beste Buggy Kopen voor de goedkoopste aanbieders en kijk bij de testen voor alle beste buggy's uit de test.

Zie ook: Meer testen m.b.t. baby's en kinderen


Onderwerp:
Hierboven vind je niet alleen de beste buggy's uit de test, maar ook een overzicht met alle buggy's voor kinderen die er in Nederland te koop zijn. Uit dat overzicht kun je heel makkelijk de voor jou beste buggy selecteren. Op het bovenaan genoemde Beste Buggy Kopen vind je nog meer informatie en tips met betrekking tot een goede buggy, zoals de beste online winkels om een buggy goedkoop te kopen.

0 comments :

Plaats hier uw reactie, vraag, ervaring of review. Deze wordt na goedkeuring geplaatst tenzij het bericht ongepast is of als reclame bedoelt is.

Over mij

Mijn foto
Altijd op zoek naar het beste wat er te koop is.Maar dan wel voor een goede prijs. Ik mag graag testen en adviseer mensen graag bij het kiezen van het voor hen beste product. En erover schrijven is mijn passie!

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

Zoeken

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *