Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste DECT telefoon test (draadloze huistelefoon vaste lijn)

Ondanks dat de meeste mensen een smartphone hebben, en bellen via een mobiele telefoon niet duur meer is, zijn er toch nog veel mensen die een telefoon via een vaste lijn gebruiken. Er zijn nog ruim 6 miljoen vast telefoonaansluitingen in Nederland. Veel mensen vinden het nog steeds handig om een huistelefoon te hebben en dankzij de alles in één abonnementen met internet, telefoon en televisie kost een vaste lijn vrijwel niets meer.

Meestal wordt er bij zo'n vaste telefoonverbinding gebruik gemaakt van een DECT telefoon. Een DECT telefoon is een draadloze huistelefoon die meestal in als set met meerdere toestellen worden gekocht. Je hebt dan thuis of in een werkomgeving meerdere draadloze telefoons voor één vaste telefoonlijn tot je beschikking.

DECT telefoons worden regelmatig getest. Wil je de beste DECT telefoon? Kijk dan hieronder voor het DECT telefoon test overzicht met diverse tests van DECT telefoons uitgevoerd door deskundige organisaties.

DECT telefoon test

Onderstaande testen van DECT telefoons hebben we voor jou verzameld. Kijk hieronder voor de beste DECT telefoon of DECT telefoons uit de test.


Beste DECT telefoon kopen

Het is ook mogelijk om de voor jou persoonlijk beste DECT telefoon te zoeken via de DECT Telefoon Keuzehulp die je kunt vinden op Beste DECT Telefoon Kopen. Daar vind je ook de beste winkels voor DECT telefoons en de top 10 van deze telefoons.

Een draadloze huistelefoon

Bijna alle telefoons voor de vaste lijn zijn tegenwoordig draadloze DECT telefoons. DECT (Digital Enhanced Cordless Telecommunications) is een draadloze techniek die het mogelijk maakt met een handheld via je vaste lijn te bellen. De eerste DECT telefoons werden vele jaren geleden al in kantoren gebruikt, maar al snel werden ze ook voor thuisgebruik betaalbaar.

Tegenwoordig koop je al voor drie tientjes een simpele DECT telefoon met één handheld. Per handheld extra stijgt de prijs met ongeveer een tientje. Er zijn sets te koop met tot wel zes handhelds, voor particulieren en bedrijven.


Beste dect telefoon test draadloze huistelefoon


DECT telefoon senioren

In het bovenstaande DECT telefoon test overzicht vind je ook een test van de beste DECT telefoon voor senioren. Deze seniorentelefoons bieden dezelfde mogelijkheden maar zijn geoptimaliseerd voor het gebruik door ouderen.

De seniorentelefoons beschikken over grotere toetsen, een duidelijker scherm, een krachtige ringtone en ze zijn eenvoudig in het gebruik. Ook hebben ze vaak fototoetsen (de voorkeurtoetsen kunnen voorzien worden van een foto van de persoon onder dat nummer) en deze telefoons zijn vaak goed te gebruiken in combinatie met een hoortoestel.


Extra mogelijkheden DECT toestel

Een goede DECT telefoon beschikt over veel mogelijkheden die we ook van mobiele telefoons kennen. Bijvoorbeeld nummerherkenning, voicemail en een antwoordapparaat. In tegenstelling tot bij een smartphone zijn de voicemail en de ingesproken berichten niet bij een provider opgeslagen maar op het basisstation van de DECT set. Je kunt deze vanaf iedere handheld afluisteren.

Kijk op de Keuzehulp bij het bovengenoemde Beste DECT Telefoon Kopen voor veel meer informatie, mogelijkheden, reviews en prijzen en selecteer daar via de opties de voor jou persoonlijk beste vaste telefoon. In het eveneens bovenaan staande DECT telefoon test overzicht vind je de best geteste DECT telefoons.


Onderwerp:
Wat is de beste draadloze telefoon voor thuis? Hierboven vind je de beste dect telefoons uit de test. Een dect telefoon is de standaard draadloze telefoon voor thuis en op kantoor. De beste telefoon voor de vaste lijn. Hierboven alles om de voor jou beste huistelefoon te kiezen.

Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.