Header Ads Widget

Bol AlgemeenBol Algemeen

Beste DECT telefoon en beste huistelefoon vaste lijn

De beste telefoons voor de vaste telefoonlijn. Zowel draadloos (DECT, VOIP) als vaste telefoons (bureautelefoon, seniorentelefoon).

Beste vaste telefoon en dect telefoon

Ondanks dat de meeste mensen een smartphone hebben, en bellen via een mobiele telefoon niet duur meer is, zijn er toch nog veel mensen die een telefoon via een vaste lijn gebruiken. Er zijn nog ruim 6 miljoen vast telefoonaansluitingen in Nederland. 

Veel mensen vinden het nog steeds handig om een huistelefoon te hebben en dankzij de alles in één abonnementen met internet, telefoon en televisie kost een vaste telefoonaansluiting vrijwel niets meer.

Testen beste DECT telefoon, beste senioren telefoon en andere beste huistelefoons voor de vaste lijn.

Onderstaande testen van huistelefoons hebben we voor jou verzameld. Kijk hieronder voor de beste bedrade en draadloze huistelefoon en andere beste telefoons voor in huis en kantoor uit de test.Meestal wordt er bij zo'n vaste telefoonverbinding gebruik gemaakt van een DECT telefoon. Een DECT telefoon is een draadloze huistelefoon die meestal in als set met meerdere toestellen worden gekocht. Je hebt dan thuis of in een werkomgeving meerdere draadloze telefoons voor één vaste telefoonlijn tot je beschikking.

Maar je kunt ook kiezen voor een vaste telefoon. Een huistelefoon die altijd op een vaste plek te vinden is. Vooral ouderen geven de voorkeur aan zo'n vaste telefoon.

Al deze huistelefoons, zowel draadloos als telefoons met een snoer, worden regelmatig getest. Wil je de beste huistelefoon? Kijk dan hieronder voor het huistelefoon test overzicht met diverse tests van telefoons voor de vaste lijn uitgevoerd door deskundige organisaties.

Beste DECT telefoon kopen

Hoewel je hier boven ook de beste vaste telefoons uit de test vind (de beste telefoon met een snoer) kijken we hier onder vooral naar de DECT telefoon, een draadloze huistelefoon die wel de vast telefoonlijn gebruikt, maar zelf draadloos is.
 
Dit is namelijk de huistelefoon waarvoor de meeste mensen kiezen.

Op Beste DECT Telefoon Kopen vind je de aanbiedingen van de beste winkels voor DECT telefoons, Daar kun je goede huistelefoons goedkoop vinden. Je vindt er ook de top 10 van beste DECT huistelefoons.

Een draadloze huistelefoon

Bijna alle telefoons voor de vaste lijn die thuis gebruikt worden zijn tegenwoordig draadloze DECT telefoons. DECT (Digital Enhanced Cordless Telecommunications) is een draadloze techniek die het mogelijk maakt met een handheld via je vaste lijn te bellen. 

De eerste DECT telefoons werden vele jaren geleden al in kantoren gebruikt, maar al snel werden ze ook voor thuisgebruik betaalbaar. Tegenwoordig is vrijwel iedere goede huistelefoon een draadloze DECT huistelefoon.

Tegenwoordig koop je al voor drie tientjes een simpele DECT telefoon met één handheld. Per handheld extra stijgt de prijs met ongeveer een tientje. Er zijn sets te koop met tot wel zes handhelds, voor particulieren en bedrijven.


Beste dect telefoon test draadloze huistelefoon


DECT huistelefoon senioren

Veel ouderen verkiezen een goede huistelefoon boven een mobiele telefoon. In het bovenstaande vaste telefoon test overzicht vind je ook een test van de beste huistelefoon voor senioren. Deze seniorentelefoons bieden dezelfde mogelijkheden maar zijn geoptimaliseerd voor het gebruik door ouderen.

De seniorentelefoons beschikken over grotere toetsen, een duidelijker scherm, een krachtige ringtone en ze zijn eenvoudig in het gebruik. Ook hebben ze vaak fototoetsen (de voorkeurtoetsen kunnen voorzien worden van een foto van de persoon onder dat nummer) en deze telefoons zijn vaak goed te gebruiken in combinatie met een hoortoestel.

Kortom deze DECT huistelefoons voor senioren zijn helemaal afgestemd op het gebruik door ouderen, met een eenvoudige en duidelijke bediening en zonder afleidende functies die het gebruik alleen maar moeilijker maken.

Liever een seniorentelefoon met een snoer voor een vaste plek in huis? Kijk dan bovenaan bij de beste vaste telefoon voor de vaste telefoonlijn uit de test.


Extra mogelijkheden DECT toestel

Een goede DECT telefoon beschikt over veel mogelijkheden die we ook van mobiele telefoons kennen. Bijvoorbeeld nummerherkenning, voicemail en een antwoordapparaat. 

In tegenstelling tot bij een smartphone zijn de voicemail en de ingesproken berichten niet bij een provider opgeslagen maar op het basisstation van de DECT set. Je kunt deze vanaf iedere handheld afluisteren.

Goede huistelefoons

Goede huistelefoons, voor de vaste lijn, worden door diverse fabrikanten gemaakt. Zowel snoerloze DECT huistelefoons als veste huistelefoons met snoer.

Gigaset (van Siemens) is het meest bekende merk voor huistelefoons. Maar ook Fysic (seniorentelefoons), Panasonic, Philips, Profoon, Alcatel en andere fabrikanten maken goede huistelefoons. Bij de huistelefoon test bovenaan vind je ze allemaal.


Kijk op de Keuzehulp bij het bovengenoemde Beste DECT Telefoon Kopen voor veel meer informatie, mogelijkheden, reviews en prijzen en selecteer daar via de opties de voor jou persoonlijk beste vaste telefoon. In het eveneens bovenaan staande DECT telefoon test overzicht vind je de beste huistelefoons en andere best geteste DECT telefoons.


Foto bovenaan: Tommy Zwartjes

Onderwerp:
Wat is de beste telefoon voor thuis? Hierboven vind je de beste huistelefoons uit de test. Zowel de beste dect telefoons (draadloos) als de beste vaste telefoons (met snoer). Een dect telefoon is de standaard draadloze telefoon voor thuis en op kantoor. De beste telefoon voor de vaste lijn. Hierboven alles om de voor jou beste huistelefoon of andere beste dect telefoon / vaste telefoon te kiezen.

Een reactie posten

1 Reacties

  1. Gigabyte (Siemens) blijft toch het beste merk voor een draadloze telefoon thuis of op het werk. Niet voor niets zijn bijna alle zakelijke DECT telefoons van Siemens of Gigabyte.

    BeantwoordenVerwijderen

Plaats hier uw reactie, vraag, ervaring of review. Deze wordt na goedkeuring geplaatst tenzij het bericht ongepast is of als reclame bedoelt is.