Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste elektrische fiets (e-bike) test

De elektrische fiets (vaak e-bike genoemd) wint steeds meer aan populariteit. Werden de eerste elektrische fietsen (e-bikes) nog vooral door senioren als recreatieve fiets gebruikt, tegenwoordig zijn de e-bikes ook heel populair voor woon-werkverkeer, als schoolfiets en als elektrische moederfiets.

Hieronder vind je de beste elektrische fietsen uit diverse testen. Onder andere van de ANWB en de Consumentenbond. Maar ook van andere organisaties uit binnen- en buitenland.

Overzicht testen elektrische fietsen

Deze testen van e-bikes zijn gesorteerd op datum. De nieuwste testen staan bovenaan.Ieder soort fiets tegenwoordig als e-bike verkrijgbaar

De elektrische fiets, of e-bike, is aan een enorme opmars bezig. Je hebt de e-bike niet alleen meer als recreatieve fiets, maar ook als elektrische transportfiets, moederfiets, vouwfiets en zelfs als elektrische mountainbike. De elektrische fiets heeft de toekomst!

Zo is de elektrische fiets tegenwoordig in opmars als schoolfiets voor kinderen die vrij ver van school wonen. Met een e-bike kunnen ze grotere afstanden makkelijker overbruggen. En dan heb je nog de snelle e-bikes, de speed pedelecs, die een goed alternatief zijn voor de auto of het openbaar vervoer. Zelfs over grotere afstaden. De overheid is voor deze snelle e-bikes zelfs bezig met het aanleggen van fiets-snelwegen. Bijvoorbeeld tussen Utrecht en Amsterdam. Vaak snelle rechte trajecten langs kanalen, spoorwegen en snelwegen, zodat je zelf op de (elektrische) fiets zelfs in een half uur van de ene naar de andere stad rijdt. Vaak sneller dan in de spits, vol files.


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.