Header Ads Widget

Bol AlgemeenBol Algemeen

Beste epilator test

Zoek je een goed epileerapparaat? Hier de beste epilator, beste epilady en andere beste epileerapparaten uit de test.

Ontharen met een epilator is zeer effectief. Met een epilator verwijder je ongewenste haartjes met wortel en al. Daardoor blijf je na het epileren met dit epileerapparaat lang glad. Hier kijken we naar testen van epilators en geven tips voor bij het kopen van de voor jou beste epilator.

Testen van epilators

Kijk hieronder voor de beste epilator uit de testen. Wij hebben diverse epilator testen gevonden.Kies de voor jou beste epilator

De beste epilator uit een test hoeft natuurlijk niet voor jou persoonlijk de beste epilator te zijn. Daarom wijzen we je op de Epilator Keuzehulp waarmee je aan de hand van eisen en wensen de voor jou beste epilators kunt selecteren en een prijsvergelijk kunt doen. 

Ook vind je in de Epilator Keuzehulp test, reviews en gebruikerservaringen van alle epilators.

Beste epilator merken

Twee merken springen er bij de epilators echt uit. Braun en Philips. Deze twee hebben heel veel keuze uit verschillende apparaten en leveren veel kwaliteit. 

Maar er zijn meer goede fabrikanten van epileerapparaten. Onder andere ook Panasonic, Babyliss en Remington maken goede epilators.


Braun Silk Epil epilator

Braun Silk Epil epilator

Welk lichaamsdeel wil je epileren?

Het belangrijkste bij de keuze van een epilator is voor welk lichaamsdeel deze geschikt is. Voor de benen is iedere epilator wel geschikt, maar voor andere lichaamszones is het oppassen. 

Voor gezicht, bikinilijn en oksels zijn namelijk lang niet alle epilators geschikt. Dat komt omdat er voor kleine gebieden als een oksel of een bikinilijn aparte koppen nodig zijn voor precisie-werk. Deze opzetkoppen worden lang niet altijd meegeleverd.

Natuurlijk kun je in de bovenstaande Epilator Keuzehulp en in het overzicht met aanbiedingen van alle epilatoren op deze toepassingen selecteren. Geef daar aan wat je wil epileren en je ziet alleen de daarvoor geschikte epilators.


Lichaamsdelen die je met een epilator kunt epileren zijn benen, armen, oksels, schaamstreek, bikinilijn, gezicht en wenkbrauwen. Maar niet ieder epileerapparaat is dus voor dit alles geschikt.

Waterdichte epilator

Wil je onder de douche epileren? Dat is wel zo aangenaam. Warm water ontspant de huid waardoor het epileren minder gevoelig is. En epileren hebben we natuurlijk liefst zo gevoelloos mogelijk!

Kies bij nat epileren wel voor een epilator voor onder de douche. Niet ieder epileerapparaat kun je namelijk onder de douche gebruiken. In de Keuzehulp kun je dit als eis opgeven. Overigens is dit kenmerk zo veel gevraagd, dat de meeste goede epilators waterdicht zijn.

Scheren met een epilator?

Kun je met een epilator ook je lichaam scheren? Bij sommige wel. Dat kan als de epilator kan worden voorzien van een meegeleverde scheerkop of als je een scheermesje op de epilator kunt bevestigen. 

Maar  let op, een epilator is geen volwaardig scheerapparaat. De scheermogelijkheid is bedoeld om haartjes die te kort zijn om te epileren toch weg te kunnen werken. Deze worden dan wel geschoren en niet ge√ępileerd dus komen wel snel weer terug.Epilator Philips


Philips epilator met hulpstukken


Trimmen met een epilator

Een andere handige extra van sommige epilatoren is een trimmertje dat de haartjes op 2mm trimt. 2mm is de ideale haarlengte om te epileren. Zo kun je dus langere haartjes eerst op de optimale lengte trimmen zodat het epileren daarna beter gaat.

Wat is een epilady?

Is er verschil tussen een epilator en een epilady. Nee, dat is er niet. Epilady is de vrouwelijke benaming voor een epileerapparaat, maar er is geen verschil met een epilator. 

De term epilady is meer marketing. De epileer apparaten die als epilady verkocht worden zien er vaak iets vrouwelijker uit, qua vorm en kleuren. Maar technisch zijn ze gelijk. Epilators worden vooral door dames gebruikt.

De ladyshave is wel een heel ander apparaat. Een ladyshave is namelijk de vrouwelijke variant van het scheerapparaat. Daarmee scheer je dus (je scheert haartjes kort tot op de huid). Met een epilator / epilady verwijder je de haartjes.


Selecteer via de bovenaan genoemde keuzehulp je ideale epilator tegen de laagste prijs.
Onderwerp:
Hierboven vind je de beste epilators / beste epilatoren uit de test. Ook kijken we naar de mogelijkheden van goede epilatoren. De best geteste epilators komen uit diverse epilator testen.


Een reactie posten

0 Reacties