Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste epilator test

Ontharen met een epilator is zeer effectief. Met een epilator verwijder je ongewenste haartjes met wortel en al. Daardoor blijf je na het epileren lang glad. Hier kijken we naar testen van epilators en geven tips voor bij het kopen van de voor jou beste epilator.

Testen van epilators

Kijk hieronder voor de beste epilator uit de testen. Wij hebben twee testen gevonden.Kies de voor jou beste epilator

De beste epilator uit een test hoeft natuurlijk niet voor jou persoonlijk de beste epilator te zijn. Daarom wijzen we je op de Epilator Keuzehulp waarmee je aan de hand van eisen en wensen de voor jou beste epilators kunt selecteren en een prijsvergelijk kunt doen. Ook vidn je in de Epilator Keuzehulp test, reviews en gebruikerservaringen van ale epilators.

Beste epilator merken

Twee merken springen er bij de epilators echt uit. Braun en Philips. Deze twee hebben heel veel keuze uit verschillende apparaten en leveren veel kwaliteit. Maar er zijn meer merken. Onder andere ook Panasonic, Babyliss en Remington maken goede epilators.
Kijk hier voor alle epilators


Voor welk lichaamsdeel?

Het belangrijkste bij de keuze van een epilator is voor welk lichaamsdeel deze geschikt is. Voor de benen is iedere epilator wel geschikt, maar voor andere lichaamszones is het oppassen. Voor gezicht, bikinilijn en oksels zijn namelijk lang niet alle epilators geschikt. Dat komt omdat er voor kleine gebieden als een oksel of een bikinilijn aparte koppen nodig zijn voor precisie-werk. Deze opzetkoppen worden lang niet altijd meegeleverd.

Natuurlijk kun je in de bovenstaande Epilator Keuzehulp op deze toepassingen selecteren.

Waterdichte epilator

Wil je onder de douche epileren? Dat is wel zo aangenaam. Warm water ontspant de huid waardoor het epileren minder gevoelig is. Kies dan wel voor een epilator voor onder de douche. In de Keuzehulp kun je daarvoor kiezen. Overigens is dit kenmerk zo veel gevraagd, dat de meeste goede epilators waterdicht zijn.

 Selecteer via de bovenaan genoemde keuzehulp je ideale epilator tegen de laagste prijs.

0 reacties :

Plaats hier uw reactie. Reclame wordt niet getoond.

Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.