Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste fietshelm test

Een fietshelm wordt steeds vaker in Nederland gedragen. Door wielrenners, door kinderen, maar ook door volwassenen. Een goede ontwikkeling, want een goede fietshelm kan bij een val ernstig letsel voorkomen. Hier kijken we naar testen van fietshelmen en geven informatie over de fietshelm.

Fietshelm testen

Onderstaande testen van fietshelmen hebben we gevonden. Kijk hieronder voor de beste fietshelm uit elke fietshelm test:


Voordelig online een fietshelm kopen

Fietshelmen kun je voordelig online kopen. Met een enorme keuze uit vele helmen voor volwassenen en kinderen tegen lage prijzen. Kijk op Beste Fietshelm Kopen voor de aanbevolen winkels.

beste fietshelm test

Waarom een fietshelm?

Een fietser is erg kwetsbaar in het verkeer. Bovendien heeft een fietser weinig bescherming. Als je valt, dan vangt je lichaam de klap op. Vooral het hoofd is in dat geval kwetsbaar. Niet voor niets is bij wielerwedstrijden een fietshelm verplicht. Er zijn in het verleden al te vaak doden gevallen.

Met een fietshelm kun je hersenletsel voorkomen. De helm is gericht op het beschermen van de schedel, het gezicht wordt meestal niet beschermd, dat zou het fietsplezier teveel teniet doen.


Hippe fietshelmen

In Nederland zijn we generaties lang gewend om zonder helm te fietsen. Er is dan ook veel weerstand tegen fietshelmen. Een verplichte fietshelm zal in ons land waarschijnlijk tot een burgeropstand leiden. In het buitenland, bijvoorbeeld Duitsland, is een fietshelm veel meer gangbaar. Hoe herken je buitenlandse fietstoeristen? Juist, aan hun fietshelm.

Toch zien we steeds meer Nederlanders met een fietshelm op rijden. Bijvoorbeeld kwetsbare groepen zoals senioren op een elektrische fiets, maar ook jongere mensen. Dat komt omdat er steeds meer leuke hippe fietshelmen op de markt komen. Kijk maar eens bij het overzicht van alle fietshelmen wat er in Nederland allemaal aan fietshelmen te koop is.

0 reacties :

Plaats hier uw reactie. Reclame wordt niet getoond.

Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.