Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste haardroger / beste fohn test

Droog je haren met de beste haardroger / föhn. Welke haardroger de beste fohn is kun je hieronder lezen bij menig vergelijkende haardroger test. Iedere fohn test is door experts in Nederland of het buitenland uitgevoerd.

Beste fohns uit de haardroger test

Hieronder vind je deze tests van haardrogers / fohns. De nieuwste testen van haardrogers bovenaan.


Oudere testen van haardrogers


Beste fohn kopen

De meest populaire merken voor een haardroger zijn Babyliss, Philips, Remington, Carmen en Braun. Kijk op Beste Haardroger Kopen voor de haardroger top 10, de beste winkels voor een föhn en de Haardroger Keuzehulp.

Haardroger  Keuzehulp
Met de Haardroger Keuzehulp op Beste Haardroger Kopen kun je snel en makkelijk de voor jou beste fohns vinden tegen de laagste prijs. We adviseren gebruik van de Haardroger Keuzehulp als je nog niet besloten hebt welke fohn je wilt gaan kopen.


Ionische technologie tegen statisch haar en pluizig haar

Goede fohns maken gebruik van ionische technieken. Deze techniek bij een haardroger zorgt ervoor dat ionen (positief of negatief geladen atomen)  de haren omhullen. Deze ionen zijn een effectief wapen tegen pluizig haar en statisch haar.

Diffuser voor meer volume in het haar

Een ander belangrijk onderdeel voor een fohn, die soms wel en soms niet wordt meegeleverd, is de diffuser. een diffuser is een opzetstuk die het blaasoppervlak van de haardroger vergroot. Dit zorgt voor meer volume in het haar. Bij de beste fohn wordt een diffuser meegeleverd.


Keramische coating voor gelijkmatige warmteverdeling

De beste haardrogers beschikken over een keramische coating die de warme lucht gelijkmatig over het haar verdeeld. Dit zorgt ervoor dat het haar snel droogt zonder dat het beschadigt door plaatselijk te hete lucht.

Overhittingsbeveiliging voor een langere levensduur

Goede haardrogers beschikken over een overhittingsbeveiliging die er voor zorgt dat de fohn wordt uitgeschakeld als deze te warm wordt. Dit voorkomt beschadiging en is dus goed voor de levensduur van de haardroger.

De motor van de fohn

Er zijn meerdere soorten motoren voor haardrogers. Het meest gebruikt zijn de AC-motor en de DC-motor. Een AC-motor is krachtiger en beter. Deze fohn motor droogt je haar beter en sneller. De DC motor kom je vooral tegen bij goedkope fohns. Ook haardrogers voor op eis hebben vaak een DC-motor omdat deze lichter van gewicht is.

Nieuw is de digitale motor in de fohn. Deze motor is nog beter en krachtiger dan een AC-motor, maar ook duurder in aanschaf. Het gewicht bevindt zich tussen een AC-motor en DC-motor in.

Aantal blaasstanden en temperatuurstanden

Het is altijd fijn als je uit zo veel mogelijk blaasstanden en temperatuurstanden kunt kiezen. Maar is ook heel functioneel als je meer te kiezen hebt. Zo is een lage blaasstand geadviseerd bij golvend en krullend haar, en hoe dikker het haar is, hoe hoger de temperatuur die je bij het fohnen nodig hebt.

Het aantal warmtestanden varieert van 1 tot soms wel meer dan 7 temperatuurstanden. De meeste fohns beschikken over 2 blaasstanden, maar 3 snelheden komt ook redelijk vaak voor. Meer dan 2 blaasstanden gaat vaak samen met een meegeleverde blaasmond of diffuser.

Reisfohn

Een speciaal soort fohn is de reisfohn. De naam zegt het al. Dit is de beste fohn om mee te nemen op een reis of vakantie. Zo zitten je haar ook perfect als je op reis gaat. Deze fohns zijn heel compact en heel licht zodat makkelijk in je bagage passen en je koffer niet veel zwaarder maken. Bij de keuzehulp en bij de aanbevolen winkels op Beste Haardroger Kopen vind je ook goede reisfohns.

Beste fohns

Bij de bovenstaande haardroger test vind je de beste fohns uit diverse testen. Vooral de fohns van Remington en Philips doen het goed in de tests, maar ook haardrogers van Dyson, Carmen en Braun komen we tegen bij de beste haardrogers.

Bij de Keuzehulp op het bovenstaande Beste Haardroger Kopen kun je al deze eigenschappen (en meer) opgeven bij het zoeken naar de voor jou beste föhn tegen de laagste prijs.

Zie ook: Meer testen haarverzorging
Foto: Ryan McGuire


Onderwerpen:
Beste fohns test, beste haardroger test, beste föhn test, beste haardrogers test.

Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.