Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste haardroger test (föhn)

Droog je haren met de beste haardroger / föhn. Welke haardroger de beste föhn is kun je hieronder lezen bij de diverse vergelijkende haardroger testen die door experts in Nederland en het buitenland zijn uitgevoerd.

Haardroger testen

Hieronder vind je deze tests van haardrogers / föhns. De nieuwste bovenaan.Beste haardroger hopen

De meest populaire merken voor een haardroger zijn Babyliss, Philips, Remington, Carmen en Braun. Kijk op Beste Haardroger Kopen voor de haardroger top 10, de beste winkels voor een föhn en de Haardroger Keuzehulp. Met de Haardroger Keuzehulp kun je snel en makkelijk de voor jou beste haardrogers vinden tegen de laagste prijs. We adviseren gebruik van de Haardroger Keuzehulp als je nog niet besloten hebt welke haardroger je wilt gaan kopen.

Ionische technologie tegen statisch haar en pluizig haar

Goede haardrogers maken gebruik van ionische technieken. Deze techniek zorgt ervoor dat ionen (positief of negatief geladen atomen)  de haren omhullen. Deze ionen zijn een effectief wapen tegen pluizig haar en statisch haar.

Diffuser voor meer volume in het haar

Een ander belangrijk onderdeel voor een föhn, die soms wel en soms niet wordt meegeleverd, is de diffuser. een diffuser is een opzetstuk die het blaasoppervlak van de haardroger vergroot. Dit zorgt voor meer volume in het haar.


Keramische coating voor gelijkmatige warmteverdeling

De beste haardrogers beschikken over een keramische coating die de warme lucht gelijkmatig over het haar verdeeld. Dit zorgt ervoor dat het haar snel droogt zonder dat het beschadigt door plaatselijk te hete lucht.

Overhittingsbeveiliging voor een langere levensduur

Goede haardrogers beschikken over een overhittingsbeveiliging die er voor zorgt dat de föhn wordt uitgeschakeld als deze te warm wordt. Dit voorkomt beschadiging en is dus goed voor de levensduur van de föhn.

De motor van de föhn

Er zijn meerdere soorten motoren voor haardrogers. Het meest gebruikt zijn de AC-motor en de DC-motor. Een AC-motor is krachtiger en beter. Deze motor droogt je haar beter en sneller. De DC motor kom je vooral tegen bij goedkope föhns. Ook haardrogers voor op eis hebben vaak een DC-motor omdat deze lichter van gewicht is.

Nieuw is de digitale motor. Deze is nog beter en krachtiger dan een AC-motor, maar ook duurder in aanschaf. Het gewicht bevindt zich tussen een AC-motor en DC-motor in.

Aantal blaasstanden en temperatuurstanden

Het is altijd fijn als je uit zo veel mogelijk blaasstanden en temperatuurstanden kunt kiezen. Maar is ook heel functioneel als je meer te kiezen hebt. Zo is een lage blaasstand geadviseerd bij golvend en krullend haar, en hoe dikker het haar is, hoe hoger de temperatuur die je nodig hebt.

Bij de Keuzehulp op het bovenstaande Beste Haardroger Kopen kun je al deze eigenschappen (en meer) opgeven bij het zoeken naar de voor jou beste föhn tegen de laagste prijs.

Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.