Header Ads Widget

Bol AlgemeenBol Algemeen

Beste handmixer test

De beste handmixer uit de test en andere goede handmixers. Met aanbiedingen van al deze goede keukenmixers.

Philips mixer. Beste handmixer test


Een handmixer is een handig keukenapparaat voor kneden, kloppen en (vanzelfsprekend) mixen. In tegenstelling tot veel andere keukenmachines hou je de handmixer in de hand tijdens het gebruik. Daarom is de beste handmixer compact en ergonomisch ontworpen.

Een handmixer gebruik je voor keukentaken als het kneden van deeg, het mixen van beslag en en kloppen van slagroom. Daarom wordt een goede handmixer meestal geleverd met een set kloppers en een set kneedhaken.

Hieronder kijken we naar de beste handmixers uit de test en naar een keuzehulp waarmee je de voor jou beste handmixer kunt vinden.

Testen van handmixers

Eerst de test mixers. We hebben twee testen van handmixers voor je gevonden. Deze handmixer testen zijn uitgevoerd door experts op het gebied van keukenmachines. Kijk hieronder voor de beste handmixer uit de betreffende handmixer test.


Zie ook:
Welke mixer is voor jou persoonlijk de beste handmixer? Dat kun je snel en makkelijk uitvinden met de Keukenmixer Keuzehulp. Met deze keuzehulp van Bol.com kun je de beste handmixer selecteren uit een overzicht van circa 300 mixers voor in de keuken

Je vindt er goede selectiemogelijkheden, reviews, ervaringen van gebruikers en natuurlijk alle specificaties en prijzen van al deze handmixers.Philips handmixer

Wat doe je met een handmixer?

Wanneer gebruik je een handmixer? Voor het pureren van ingrediënten wordt meestal een staafmixer gebruikt. Maar voor het kloppen, kneden en (natuurlijk) mixen is een handmixer aan te raden. 

Dit compacte apparaat is daar helemaal voor ontwikkeld en bovendien ergonomisch gevormd. Deeg kneden voor brood, taart of koek is een veelgebruikte functie voor een handmixer evenals het kloppen van slagroom.

Wat maakt een handmixer de beste mixer?

Hieronder kijken we naar enkele eigenschappen die van belang zijn voor bij het kiezen van de voor jou persoonlijk beste handmixer. De ene eigenschap van de mixer zal je waarschijnlijk belangrijker vinden dan de andere eigenschap. Dit is afhankelijk van het gebruik en je persoonlijke wensen die je aan de beste mixer stelt.
 

Accessoires voor extra mogelijkheden

Let goed op de accessoires die worden meegeleverd. Deze accessoires zorgen er voor dat je soms veel meer kan met de handmixer dan de standaard mogelijkheden.

Een voorbeeld daarvan is de staafmixervoet die de handmixer ook als staafmixer inzetbaar maakt.

Ook een mengkom is handig. Die heb je dan altijd bij de hand, maar dit maakt van de normaal gesproken compacte handmixer dan wel weer een groter keukenapparaat.


AEG handmixer met voet en kom

AEG handmixer met voet en kom


Andere accessoires die je bij handmixers tegen komt zijn kloppers, gardes, een kneedhaak, een hakmolen, een blender en een maatbeker. Je kunt in de bovenstaande handmixer keuzehulp de door jou gewenste accessoires aanvinken.

Handmixer met kom en standaard

Sommige handmixers kun je niet alleen los in de hand gebruiken, maar daarnaast ook staand in een standaard terwijl het te mixen, te kloppen of te kneden materiaal zich in een bijbehorende kom bevindt. Dit geeft natuurlijk extra mogelijkheden.

Zo'n handmixer met kom en standaard lijkt op een keukenmachine maar doordat je de mixer ook los in de hand kunt gebruiken is zo'n elektrische mixer het toch een echte handmixer.

Handmixer en staafmixer in één

Sommige handmixers worden geleverd met een staafmixervoet. Handig, want zo doen ze meteen als staafmixer dienst, en dat scheelt een apparaat. 

Een nuttige extra mogelijkheid, want zoals we al schreven is een staafmixer beter geschikt voor pureren dan een standaard handmixer. Maar bij een handmixer met staafmixervoet geldt dat nadeel niet. Met zo'n handmixer kun je ook perfect pureren.

Braun handmixer met staafmixervoet

Braun handmixer met daarop een staafmixervoet

Standen en snelheden handmixer

Ook de aanwezigheid van snelheid standen is mede bepalend wat voor jou de beste handmixer is. Een moderne mixer kent meerdere snelheden, maar het aantal snelheden kan per handmixer verschillen. 

Soms zijn dat drie of vier standen, maar een goede handmixer kent er meer dan vijf. Bij de beste handmixer kun je kiezen uit veel snelheden.

Vermogen van de handmixer

Een groot verschil maakt het vermogen van de handmixer uit. Dit vermogen bepaalt namelijk hoe zwaar het werk is dat de handmixer aan kan. De grens wordt vaak op 400 watt gesteld. Een handmixer met minder dan 400 watt vermogen is alleen geschikt voor lichte klusjes en niet al te grote hoeveelheden. De beste handmixer moet over meer vermogen beschikken als je er serieus mee aan de slag wil.

Handmixer met soft start

Soft start is een handige functie die spatten voorkomt. Bij soft start begint de mixer op een lage snelheid te mixen en voert deze dan voorzichtig op naar de ingestelde snelheid. In de handmixer keuzehulp kun je soft start als eis voor je gewenste beste mixer opgeven.

Beste handmixer merken

Ondanks de concurrentie van de keukenmachine maken veel fabrikanten van keukenapparatuur handmixers. Vooral Bosch, Braun en Kitchenaid hebben veel handmixers in hun assortiment. Andere goede en populaire merken voor een goede handmixer zijn Philips, Tefal, Moulinex, Inventum, Kenwood, AEG, Tristar, Krups, Westinghouse en Russell Hobbs.


Design handmixer Westinghouse

Design handmixer Westinghouse

Beste keukenmixer kopen

Op Beste Keukenmixer Kopen vind je goedkope aanbieders van mixers en de top 10 van (alle soorten) mixers. Ook zijn daar nog meer tips te vinden over het kiezen en kopen van jouw beste handmixer of andere keukenmixer.


Kijk bij de bovenstaande testen van handmixers welke van deze mixers het beste uit de handmixer test komen. Of selecteer via de Handmixer Keuzehulp de voor jou persoonlijk beste handmixer.

Zie ook: Beste keukenapparatuur en kookgerei uit de test


Foto bovenaan: Philips handmixer

Samenvatting:
Welke mixer kopen? Wat is de beste keukenmixer in de handmixer test? Wat is de beste handmixer volgens experts en gebruikers? Bovenaan vind je de beste handmixers uit de test mixers. Bovendien staat er een overzicht met alle goede handmixers voor in de keuken.  A deze goede keukenmixers kun je daar goedkoop kopen. Op Beste Keukenmixer Kopen vind je bovendien de beste winkels om een goede handmixer goedkoop te kopen.

Een reactie posten

0 Reacties