Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste handmixer test

 

De beste handmixer uit de test en andere goede handmixers. Met aanbiedingen van al deze goede keukenmixers.

Een handmixer is een handig keukenapparaat voor kneden, kloppen en (vanzelfsprekend) mixen. In tegenstelling tot veel andere keukenmachines hou je de handmixer in de hand tijdens het gebruik. Daarom is de beste handmixer compact en ergonomisch ontworpen.

Een handmixer gebruik je voor keukentaken als het kneden van deeg, het mixen van beslag en en kloppen van slagroom. Daarom wordt een goede handmixer meestal geleverd met een set kloppers en een set kneedhaken.

Hieronder kijken we naar de beste handmixers uit de test en naar een keuzehulp waarmee je de voor jou beste handmixer kunt vinden.

Testen van handmixers

Eerst de test mixers. We hebben twee testen van handmixers voor je gevonden. Deze handmixer testen zijn uitgevoerd door experts op het gebied van keukenmachines. Kijk hieronder voor de beste handmixer uit de betreffende handmixer test.


Zie ook:
Welke mixer is voor jou persoonlijk de beste handmixer? Dat kun je snel en makkelijk uitvinden met de Keukenmixer Keuzehulp. Met deze keuzehulp van Bol.com kun je de beste handmixer selecteren uit een overzicht van meer dan 100 mixers voor in de keuken

Je vindt er goede selectiemogelijkheden, reviews, ervaringen van gebruikers en natuurlijk alle specificaties en prijzen.Philips handmixer


Handmixer tips

Hieronder nog wat tips voor het kiezen van je beste handmixer. Op onderstaande kenmerken (en meer) kun je bij de bovenstaande keuzehulp selecteren.

Accessoires voor extra mogelijkheden

Let goed op de accessoires die worden meegeleverd. Deze accessoires zorgen er voor dat je soms veel meer kan met de handmixer dan de standaard mogelijkheden.

Een voorbeeld daarvan is de staafmixervoet die de handmixer ook als staafmixer inzetbaar maakt.

Ook een mengkom is handig. Die heb je dan altijd bij de hand, maar dit maakt van de normaal gesproken compacte handmixer dan wel weer een groter keukenapparaat.


AEG handmixer met voet en kom

AEG handmixer met voet en kom


Andere accessoires die je bij handmixers tegen komt zijn kloppers, gardes, een kneedhaak, een hakmolen, een blender en een maatbeker. Je kunt in de bovenstaande handmixer keuzehulp de door jou gewenste accessoires aanvinken.

Specificaties van de handmixer

De kracht van een mixer wordt in watts uitgedrukt. Een goede krachtige handmixer beschikt over een motor van meer dan 400 watt, een extra krachtige handmixer over een vermogen van meer dan 400 watt. Bij de keuzehulp kun je je beste mixer op vermogen selecteren.

Een behoorlijk aantal snelheden (standen) waaruit je kunt kiezen kan handig zijn. Slagroom mix je immers op een heel andere snelheid dan deeg.

Soft start is een handige functie die spatten voorkomt. Bij soft start begint de mixer op een lage snelheid te mixen en voert deze dan voorzichtig op naar de ingestelde snelheid. In de handmixer keuzehulp kun je soft start als eis voor je gewenste beste mixer opgeven.

Beste handmixer merken

Ondanks de concurrentie van de keukenmachine maken veel fabrikanten van keukenapparatuur handmixers. Vooral Bosch, Braun en Kitchenaid hebben veel handmixers in hun assortiment. Andere goede en populaire merken voor een goede handmixer zijn Philips, Tefal, Moulinex, Inventum, Kenwood, AEG, Tristar, Krups, Westinghouse en Russell Hobbs.


Design handmixer Westinghouse

Design handmixer Westinghouse

Beste keukenmixer kopen

Op Beste Keukenmixer Kopen vind je goedkope aanbieders van mixers en de top 10 van (alle soorten) mixers. Ook zijn daar nog meer tips te vinden over het kiezen en kopen van jouw beste handmixer of andere keukenmixer.


Kijk bij de bovenstaande testen van handmixers welke van deze mixers het beste uit de handmixer test komen. Of selecteer via de Handmixer Keuzehulp de voor jou persoonlijk beste handmixer.

Welke mixer kopen? Wat is de beste keukenmixer in de handmixer test? Wat is de beste handmixer volgens experts en gebruikers? Bovenaan vind je de beste handmixers uit de test mixers. Bovendien staat er een overzicht met alle goede handmixers voor in de keuken.  A deze goede keukenmixers kun je daar goedkoop kopen. Op Beste Keukenmixer Kopen vind je bovendien de beste winkels om een goede handmixer goedkoop te kopen.

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

Zoeken

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

© 2016-2023 Content=King. Blogger Templates Designed by Bloggertheme9. Powered by Blogger.
Testen uitgevoerd door o.a. Coolblue, De Consumentenbond, ANWB en Test Aankoop. TestResults.nl heeft geen binding met deze organisaties.