Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste hapjespan

De hapjespan (ook wel sauteerpan genoemd) is een handige pan voor het maken van eenpansgerechten of voor het bereiden van grotere hoeveelheden eten. Een hapjespan is namelijk een hoge braadpan, waardoor er veel in kan en je goed kunt roeren zonder te morsen. Hier kijken we naar de beste hapjespannen uit de test en geven we tips voor bij het vinden van de beste hapjespan voor jou persoonlijk.

Hapjespan test

We hebben één hapjespan test voor je gevonden. Hieronder vind je de beste hapjespan uit deze vergelijkende test.


Zie ook
Selecteer de voor jou beste hapjespan uit meer dan 270 hapjespannen in het overzicht aanbiedingen alle hapjespannen. Je kunt hieruit heel makkelijk de voor jou beste hapjespan tegen de laagste prijs selecteren.

Hiervoor hoef je alleen maar wat wensen en eisen aan te vinken. In dit overzicht staan alle gangbare en goede hapjespannen, onder andere van de merken BK, Tefal, Demeyere, Le Creuset, Sola en Greenpan.


Tips beste hapjespan

Maar hoe selecteer je uit deze lijst de voor jou beste hapjespan? Hieronder wat tips.


  • Hoewel de meeste hapjespannen voor alle warmtebronnen geschikt zijn (ook voor inductie) is het verstandig om in het bovenstaande overzicht wel even te selecteren op welke warmtebron je kookt.
  • Het aantal hapjespannen dat ook in de oven kan is wel wat beperkter. Selecteer dus ook deze optie als je in de de pan in combinatie met de oven wilt gebruiken.
  • De diameter van de pan wordt altijd aan de bovenzijde gemeten. Daar is een hapjespan iets breder dan aan de onderkant. Hou hier rekening mee.
  • In de meeste gevallen heeft een hapjespan een glazen deksel, uitzonderingen daargelaten. Je kan je pruttelende hapje dan goed in de gaten houden.
  • Een andere uitzondering bij hapjespannen zijn de pannen zonder anti aanbaklaag. Vrijwel iedere hapjespan heeft wel zo'n laag die tegen aankoeken beschermd. Iets dat bij een hapjespan wel erg handig is.
  • Wil je geen handvat dat heet wordt, kies dan niet voor een handvat van RVS of staal maar voor een handvat van kunststof of hout.

Kijk bij de bovenstaande aanbiedingen van hapjespannen voor alle prijzen, mogelijkheden, specificaties, reviews en ervaringen van gebruikers van de hapjespannen.

0 reacties :

Plaats hier uw reactie. Reclame wordt niet getoond.

Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.