Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste heteluchtpistool test (verfstripper, verfbrander, heteluchtbrander)

Een heteluchtpistool is een stuk gereedschap dat vooral wordt gebruikt om oude lagen verf te verwijderen. Daarom wordt een heteluchtpistool ook wel verfstripper of verbrander genoemd. Er kan echter meer met een heteluchtpistool. Je kunt er mee drogen en bijvoorbeeld een bevroren waterleiding mee ontdooien.

Heteluchtpistool Test

Onderstaande testen van heteluchtpistolen hebben wij verzameld:Heteluchtpistool Keuzehulp

De beste verfstripper volgens jouw persoonlijke wensen vind je via de Heteluchtpistool Keuzehulp die je op Beste Heteluchtpistool Kopen kunt vinden. Bij deze keuzehulp geef je aan waar je verfstripper aan  moet voldoen. Bijvoorbeeld de aanwezigheid van bepaalde hulpstukken maar ook het prijsniveau. Je krijgt dan een overzicht van de beste heteluchtpistolen volgens jouw eisen en wensen.

Beste verfstripper

We schreven het al. Een heteluchtpistool wordt ook wel verfstripper genoemd. Geen apparaat is namelijk zo behulpzaam bij het verwijderen van oude lagen lak en verf als het heteluchtpistool. Sommige mensen gebruiken daar ook wel een föhn (haardroger) voor, maar een heteluchtpistool haalt veel hogere temperaturen en is daarmee de beste verfstripper.

Het principe van een verfbrander is dat de oude verflaag sterk verhit wordt waardoor hij makkelijk afgekrabt kan worden.

Een heteluchtbrander werkt doormiddel van een elektromotor en een spiraal dat heet wordt als er elektrische stroom doorheen gaat. Een ventilator zorgt ervoor dat de hete lucht wordt uitgeblazen. Het principe komt overeen met dat van een haardroger, maar een hetelucht-pistool kan veel hogere temperaturen halen.

Heteluchtpistool hulpstukken

Voor een heteluchtpistool zijn diverse hulpstukken (accessoires) beschikbaar voor het uitvoeren van diverse taken. Bij een goede heteluchtbrander worden deze meegeleverd. Voorbeelden van hulpstukken zijn een sleufmondstuk, een sponningsmondstuk, een reduceermondstuk, een lasmondstuk en een reflector-mondstuk. Deze hulpstukken maken extra mogelijkheden zoals lassen met ene heteluchtpistool mogelijk.

Kijk bij de eerder genoemde Heteluchtpistool Keuzehulp voor alle mogelijkheden en prijzen.

1
replies
  1. ik zoek een heetste (prijsgunstige) heteluchtpistool, waarom geen sectie op verhogen en temperatuur ??

    BeantwoordenVerwijderen

Plaats hier uw reactie. Reclame wordt niet getoond.

Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.