Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste HiFi-speakers test

Hier kijken we naar testen van HiFi-luidsprekers. Dat zijn speakers die je aan je audio-apparatuur koppelt in bijvoorbeeld je woonkamer.

Ben je op zoek naar andere soorten speakers zoals Bluetooth speakers, WiFi speakers of speakers voor in de auto, kijk dan bij alle testen van speakers.


Testen van HiFi speakers

We hebben de onderstaande testen van HiFi-speakers voor je gevonden.

Selecteer zelf je beste HiFi-speakers

Kijk in het overzicht met HiFi-speakers voor meer dan honderden van deze speakers. Van boekenplankspeakers tot grote zuilspeakers. Via selectievelden kun je een de voor jou beste HiFi-speakers daar uit filteren.

Wat is een HiFi speaker?

Een HiFi speaker is een passieve speaker. Je sluit deze aan op een versterker of receiver. Een HiFi luidspreker is er dus alleen voor het weergave van het geluid. Dit type luidspreker kan niet zelfstandig audio afspelen en niet zelfstandig audio streamen.

Met een set van twee HiFi-speakers heb je stereo-geluid. Je kunt eventueel nog wel andersoortige speakers zoals een centerspeaker of subwoofer toevoegen om surround geluid te krijgen.

Boekenplankspeakers en zuilspeakers

HiFi speakers worden vaak onderverdeeld in boekenplankspeakers en zuilspeakers. Daarbij is het formaat van belang. Een zuilspeaker is een hoge speaker die je eigenlijk alleen op de vloer kunt plaatsen. Een boekenplankspeaker is een halfhoge speaker die je op een boekenplank zou kunnen plaatsen, maar bijvoorbeeld ook op een tafel, een dressoir of op een plank of op de grond.

Een boekenplank speaker is beter geschikt voor een kleine kamer dan een grote zuilspeaker.

Goede HiFi speakers

De beste HiFi speakers worden door specialistische fabrikanten gemaakt. Q Acousics, Bowers & Wilkins (B&W), KEF, Wharfedale, Focal, Jamo, Quadral en Klipsch hebben een grote reputatie op dit gebied.

Zie ook: Testen speakers voor de beste speakers uit testen van alle soorten speakers.


Beste speakers test hifi luidsprekers


Onderwerpen:
Beste boekenplank speakers test, beste zuilspeakers, hifi luidsprekers, beste vloerspeakers, beste woonkamer speakers test.

0 reacties :

Plaats hier uw reactie. Reclame wordt niet getoond.

Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.