Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste hogedrukreiniger test

Met een hogedrukreiniger / hogedrukspuit kun je snel je terras, auto, tuinmeubelen, schutting en andere objecten schoonmaken. Maar dan heb je wel een goede hogedrukreiniger nodig die geschikt is voor de taken waarvoor je de hogedrukreiniger wilt gebruiken. Daarom kijken we hier naar enkele testen waarin gezocht wordt naar de beste hogedrukreiniger. Wat is voor jou de beste hogedrukreiniger / beste hogedrukspuit?


Testen van hogedrukreinigers

Onderstaande testen van hogedrukreinigers hebben we verzameld. Deze testen staan op volgorde van datum.


Beste hogedrukreiniger kopen

Op Beste Hogedrukreiniger Kopen vind je een overzicht van de beste en goedkoopste winkels om een hogedrukreiniger te kopen, en de top 10 van hogedrukreinigers.

De prijs van hogedrukreinigers loopt uiteen van 50 tot meer dan 2.800 euro, waarbij we natuurlijk wel moeten opmerken dat de duurste hogedrukreinigers voor professioneel gebruik zijn. Maar het verschil tussen de goedkoopste hogedrukreiniger en meest uitgebreide Karcher voor de consument bedraagt zo'n  500 euro. Waar zit dit verschil in?

Waterdruk hogedrukreiniger

De kracht van de hogedrukreiniger wordt in bar uitgedrukt. Dit is de waterdruk, de kracht waarmee het water uit de hogedrukreiniger komt. De lichtste (en goedkoopste) hogedrukreinigers hebben een kracht onder de 115 bar. Deze goedkope hogedrukreinigers zijn alleen geschikt voor kleinere klussen zoals het schoonspuiten van tuinmeubels, tuingereedschap of fietsen. Wil je een (klein) terras schoonspuiten, dan heb je wel meer dan 116 bar nodig. Ook voor het reinigen van je auto heb je een hogedrukspuit met minstens 116 bar waterdruk nodig.

Voor een middelgroot terras wordt een hogedrukspuit met ruim 126 bar aangeraden en voor grote terrassen meer dan 145 bar. Met minder waterdruk wordt het ook wel schoon, maar je bent veel langer bezig.

karcher hogedrukreiniger

Kärcher hogedrukreiniger


Wateropbrengst hogedrukreiniger

Naast de druk van het water is ook de hoeveelheid water van belang. De wateropbrengst van een hogedrukreiniger wordt in liters per uur uitgedrukt. Hoe hoge de waterdruk, hoe beter de reiniging.

Hulpstukken hogedrukreiniger

Niet te onderschatten is het belang van de meegeleverde accessoires. Deze bepalen namelijk wat je (op een goede manier) met de hogedrukreiniger kan. Zo kun je ook zonder terrasreiniger (een hulpstuk) het terrasreiniger, maar met een terrasreiniger-accessoire gaat dat sneller en gepaard met minder gespat. En met een vuilfrees krijg je een geconcentreerde straal waarmee je veel krachtiger het vuil kunt wegspuiten. Andere handige accessoires zijn de rioolslang (voor het ontstoppen van een riool of regenpijp) en de wasborstel (voor het grondig reinigen van de auto zonder risico op krassen). Let er dus goed op welke accessoires je bij je hogedrukreiniger krijgt, en wat ze eventueel kosten als je ze toch nodig hebt en ze los moet kopen.

Kijk bij het bovenaan genoemde Beste Hogedrukreiniger Kopen voor het kiezen van de beste hogedrukreiniger tegen de laagste prijs.

Zie ook: Meer beste tuingereedschap uit de test


Onderwerp:
Hierboven kijken we naar de beste hogedrukreinigers uit de test. Over het algemeen is het een Kärcher hogedrukreiniger die als beste hogedrukreiniger uit de test komt. Maar ook Eurom, Nilfisk, Powerplus, Nilfisk, Makita en andere fabrikanten maken goede hogedrukreinigers. Bij het bovengenoemde Beste Hogedrukreiniger Reiniger vind je goedkoop hogedrukreinigers online.

Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.