Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste inductie kookplaat met afzuiging

 

De beste inductie kookplaat met afzuiging (een Bora inductiekookplaat met afzuiging) en de beste koop.

Heel handig, en ook mooi, in de keuken is een inductie kookplaat met afzuiging. Hierbij gaat de stoom en walm niet omhoog maar verdwijnt meteen beneden in de kookplaat zelf. Hier kijken we naar de beste kookplaat met afzuiging en een goedkopere beste koop.

Bora kookplaat met afzuiging

Bora kookplaat met afzuiging


Er zijn twee manieren om de afzuiging via de kookplaat te realiseren. Hier kijken we naar de beste inductie kookplaat met afzuiging. Hierbij zit de afzuiging in de kookplaat zelf.

Beste afzuiging naast de kookplaat

De tweede manier is een afzuiging die direct naast de kookplaat wordt ingebouwd en als een soort afzuigkap uit het aanrechtblad omhoog komt als de afzuiging nodig is. Deze kookplaat afzuiging vind je bij de beste downdraft afzuigkap. Deze downdraft kookplaat afzuiging koop je dus los van de kookplaat en kan ook bij een bestaande kookplaat worden geplaatst.

Beste kookplaat met afzuiging ingebouwd

Hieronder kijken we dus naar de beste kookplaten waar de afzuiging in de kookplaat zelf is ingebouwd.  Je koopt dus een kookplaat en afzuiging in één.

Bora kookplaat met afzuiging

Het meest toonaangevende merk voor een inductie kookplaat met afzuiging is Bora. Hun Bora kookplaat met kookveldafzuiging is te koop in versie met luchtcirculatie (de lucht wordt gefilterd) en een versie met luchtafvoer (de lucht wordt naar buiten afgevoerd).


Bora inductie kookplaat afzuiging

Bora inductie kookplaat met afzuiging


Midden op deze Bora kookplaat bevindt zich de afzuiging die de stoom en warme lucht van alle kookzones opzuigt. Dat doet de Bora kookplaat heel stil in vergelijking met een afzuigkap. 

Het rooster van de afzuiging en het filter zijn van roestvrij staal gemaakt. Deze kun je uitnemen om ze schoon te maken. Deze onderdelen kunnen ook in de wasmachine zonder dat ze slijten of verkleuren.

Natuurlijk heeft een inductie kookplaat met afzuiging aan de onderkant ruimte nodig voor het afzuigsysteem. De Bora kookplaat met afzuiging heeft nog geen 20 centimeter ruimte nodig zodat er veel ruimte overblijft voor bijvoorbeeld een onderkast. En boven de kookplaat is er ook meer ruimte voor eventuele bovenkastjes want je hebt geen afzuigkap nodig.

Kijk voor de actuele prijs van deze Bora kookplaat met afzuiging bij de bovenstaande productlink.

Sensa Nome inductie kookplaat met afzuiging

Kijk voor een goed goedkoper alternatief (beste koop) eens naar de Sensa Nome kookplaten met afzuiging. Sensa Nome levert diverse inductie kookplaten met afzuiging. Het gaat daarbij om een kookplaat van 85 cm of 74 cm. Ook kun je kiezen voor afzuiging met de motor onder de kookplaat of met de motor achter de plint. 

Senza Nome inductie kookplaat afzuiging

Sensa Nome inductiekookplaat met afzuiging


Je hebt vier kookzones tot je beschikking en kunt kiezen uit wel zes afzuigstanden. De lucht kun je filteren en laten circuleren of naar buiten laten afvoeren. Ook kun je een kiezen tussen een cirkelvormige afzuigen in het midden van de inductie kookplaat (zoals bij de Bora kookplaat) of met een verticaal afvoerrooster (zoals op de foto hier boven).

Kijk bij de aanbiedingen van alle inductiekookplaten met afzuiging voor al deze Sensa Nome inductie kookplaten met afzuiging.

Je vindt daar ook de inductie kookplaten met afzuiging van andere merken zoals AEG, Von Reiter, Whirlpool, Smeg, La Cottura, Miele en Boretti.


Zie ook:


Onderwerp:
Hier kijken we naar de beste inductie kookplaat met afzuiging, de Bora inductiekookplaat met afzuiging, en andere goede kookplaten met kookplaat afzuiging. Steeds meer fabrikanten maken goede inductie kookplaten met geïntegreerde afzuiging zoals Miele, Boretti, Sensa Nome, AEG en Whirlpool. Al deze inductiekookplaten met afzuiging in de kookplaat vind je bij de aanbiedingen boven.
  

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

Zoeken

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *