Header Ads Widget

Bol AlgemeenBol Algemeen

Beste inductie kookplaat met afzuiging ingebouwd

De beste inductie kookplaat met afzuiging (een Bora inductiekookplaat met afzuiging) en de beste koop.

Heel handig, en ook mooi, in de keuken is een inductie kookplaat met afzuiging. Hierbij gaat de stoom en walm niet omhoog maar verdwijnt meteen beneden in de kookplaat zelf. Hier kijken we naar de beste kookplaat met afzuiging en een goedkopere beste koop.

Bora kookplaat met afzuiging

Bora kookplaat met afzuiging


Er zijn twee manieren om de afzuiging via de kookplaat te realiseren. Hier kijken we naar de beste inductie kookplaat met afzuiging. Hierbij zit de afzuiging in de kookplaat zelf.
Beste afzuiging naast de kookplaat

De tweede manier is een afzuiging die direct naast de kookplaat wordt ingebouwd en als een soort afzuigkap uit het aanrechtblad omhoog komt als de afzuiging nodig is. Deze kookplaat afzuiging vind je bij de beste downdraft afzuigkap. Deze downdraft kookplaat afzuiging koop je dus los van de kookplaat en kan ook bij een bestaande kookplaat worden geplaatst.

Hieronder kijken we dus naar de beste kookplaten waar de afzuiging in de kookplaat zelf is ingebouwd.  Je koopt dus een kookplaat en afzuiging in één.Beste kookplaat met afzuiging ingebouwd

Het meest toonaangevende merk voor een inductie kookplaat met afzuiging is Bora. Hun Bora kookplaat met kookveldafzuiging is te koop in versie met luchtcirculatie (de lucht wordt gefilterd) en een versie met luchtafvoer (de lucht wordt naar buiten afgevoerd).


Bora inductie kookplaat afzuiging

Bora inductie kookplaat met afzuiging


Midden op deze Bora kookplaat bevindt zich de afzuiging die de stoom en warme lucht van alle kookzones opzuigt. Dat doet de Bora kookplaat heel stil in vergelijking met een afzuigkap. 

Het rooster van de afzuiging en het filter zijn van roestvrij staal gemaakt. Deze kun je uitnemen om ze schoon te maken. Deze onderdelen kunnen ook in de wasmachine zonder dat ze slijten of verkleuren.

Natuurlijk heeft een inductie kookplaat met afzuiging aan de onderkant ruimte nodig voor het afzuigsysteem. De Bora kookplaat met afzuiging heeft nog geen 20 centimeter ruimte nodig zodat er veel ruimte overblijft voor bijvoorbeeld een onderkast. En boven de kookplaat is er ook meer ruimte voor eventuele bovenkastjes want je hebt geen afzuigkap nodig.

Kijk voor de actuele prijs van deze Bora kookplaat met afzuiging bij de bovenstaande productlink.Meer goede inductie kookplaat afzuiging


Kijk bij de aanbiedingen van alle inductiekookplaten met afzuiging voor meer goede inductie kookplaten met afzuiging.

Je vindt daar ook de inductie kookplaten met afzuiging van andere merken zoals Bosch, Siemens, Elica, AEG en meer. Hieronder een kort overzicht van de beste afzuigkookplaat merken:

AEG inductie kookplaat afzuiging

AEG is een populair merk voor inductie kookplaat afzuiging. AEG maakt inbouw inductie kookplaten met geintegreerde afzuizing in diverse formaten, zoals een nis. Deze AEG kookplaten met afzuiging beschikken over 4 kookzones (ook te combineren) de afzuiging in het midden van de inductieplaat zodat de stoom van alle zones goed afgezogen wordt.

Siemens kookplaat afzuiging

Siemens biedt een hele reeks inductie kookplaten met afzuiging, maar ook gaskookplaten met afzuiging. In inductie kookplaten met geintegreerde afzuiging in de formaten 60 cm, 70 cm en 80 cm.Hieronder bevindt zich de Siemens iQ700 incuctie kookplaat met afzuiging 80 cm die door de Consumentenbond als beste is getest, maar ook ruim 10 andere goede inductie kookplaten met afzuiging. Deze afzuig kooplaten zijn er als opbouw kookplaat zonder rand en met rand en als verzoken inbouw inductie kookplaat. Deze Siemens inductiekookplaten met afzuiging worden vooral vaak bij een kookeiland gebruikt.


Bora inductie met afzuiging

Boa kwam je hier boven al tegen alsmaker van de beste inductie kooplaat met afzuiging. Bora krijgt steeds meer concurrentie maar behoort nog steeds tot de beste inductiekookplaat met afzuigsysteem merken met diverse kookplaten. Ze hebben de Bora Basic, Bora Classic, Bora X Pure en Bora M Pure kookplaten met afzuiging in het midden van de kookplaat en de Bora Professional kooklaten met een langwerpige smalle afzuiging verticaal over de inductiekookplaat.

Elica kookplaat afzuiging

Elica is een specialist in afzuigkappen en andere afzuigsystemen uit Italië. Ook als fabrikant van kooklaat afzuiging behoort Elica tot de beste merken. Elica biedt een groot assortiment afzuigkookplaten i  vele maten en kookzone varianten. Deze inductie kookplaten met afzuiging zijn van bijzonder hoge kwaliteit.

Inventum afzuigkookplaat

Bij Inventum kun je terecht voor een goede relatief goedkope afzuigkookplaat van 80 cm. Deze Inventum kookplaat met ingebouwde afzuiging werkt op 1 of 2 fases.

Exquisit inductie afzuiging

Ook Exquisit maakt een relatief goedkope inductie kookplaat met ingebouwde afzuiging.

Ciarra inductie kookplaat afzuiging

Ciarra is misschien een minder bekende naam, maar voor deze specialist in zowel kookplaten al afzuigkappen is een afzuigkookplaat natuurlijk een kofje naar de hand. Ciarra behoort dan ook tot de beste kookplaat met afzuiging fabrikanten. Bovendien zijn  de diverse afzuigkookplaten die Ciarra aanbiedt heel goed te betalen.

Berazzoni kookplaat met afzuiging

Een andere Italiaanse fabrikant die goede inductie kookplaten met afzuiging maakt is Bertazzoni. Bertazzoni is een fabrikant van kookplaten, fornuizen, ovens, afzuigkappen en andere kookapparatuur.

Bosch inductiekookplaat met ingebouwde afzuiging

Ook Bosch behoort tot de beste fabrikanten voor een inductie kookplaat met geintegreerde afzuiging. Bij deze kookplaten heeft stoom en damp geen kans om op te stijgen. Handig bij deze inducie koopplaaten is de PerfectCook-sensor die de temperatuur van de pan in de gaten houdt en deze indioen nodig automatisch aanpast. Zo heb je nooit meer verbrand of overgekookt eten.

Smeg Hobd kookplaat met afzuiging

Smeg heeft de Hobd. Deze indiuctie met ingebouwde afzuiging is verkrijgbaar in de maten 70 cm en 80 cm, waarvan de laatste in diverse configuraties.

Je vindt al deze inductie kookplaten met afzuiging bij de afzuigkookplaat aanbiedingen hier boven.


Zie ook:


Onderwerp:
Hier kijken we naar de beste inductie kookplaat met afzuiging, de Bora inductiekookplaat met afzuiging, en andere goede kookplaten met kookplaat afzuiging. Steeds meer fabrikanten maken goede inductie kookplaten met geïntegreerde afzuiging zoals Miele, Boretti, Sensa Nome, AEG en Whirlpool. Al deze inductiekookplaten met afzuiging in de kookplaat vind je bij de aanbiedingen boven.
  

Een reactie posten

1 Reacties

  1. Ik kan een kookplaat met kookplaat afzuiging aanbevelen. In mijn nieuwe keuken heb ik een inductie kookplaat met afzuiging ingebouwd laten plaatsen en dat werkt fantastisch. Het is een kookeiland en daar wil je geen afzuigkap boven hebben. De kookplaat afzuiging werkt prima, dus die kap is niet nodig.

    BeantwoordenVerwijderen

Plaats hier uw reactie, vraag, ervaring of review. Deze wordt na goedkeuring geplaatst tenzij het bericht ongepast is of als reclame bedoelt is.