Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste keukenboiler (close in boiler)

Met een goede keukenboiler heb je altijd snel heet water uit de keukenkraan. Dit hete water komt uit een reservoir dat zich meestal in het keukenkastje onder de kraan bevindt. Je hoeft dus niet te wachten tot het warme water van elders in huis wordt aangevoerd. Hier vind je de beste keukenboiler uit de test en helpen we je bij het kiezen van de voor jou beste keukenboiler.

Beste keukenboiler testWil je niet meteen over alleen heet, maar ook over kokend water kunnen beschikken dan heb een speciale keukenboiler voor kokend water nodig, ook wel een kokend water kraan genoemd.


Kies je beste keukenboiler

Hieronder vind je tips voor bij het kiezen van de voor jou beste keukenboiler. In het overzicht alle close in boilers vind je alle goede keukenboilers. Een close in boiler is een andere benaming voor een keukenboiler, de term close in boiler staat voor een inbouw boiler.

Hieronder vind je tips voor bij het kiezen van de beste close in boiler voor de keuken.


Pflieger keukenboiler

Pflieger keukenboiler


De capaciteit van de keukenboiler

De beste keukenboiler hoeft niet de grootste capaciteit te hebben, het is maar hoeveel warm water je nodig hebt en hoeveel ruimte je hebt om de close in boiler te plaatsen.

De meeste goede keukenboilers hebben een capaciteit van 10 of 15 liter. Kleinere keukenboilers komen ook voor, maar die zijn alleen interessant als je af en toe je handen wast of een kopje afspoelt. 10 liter is een goede capaciteit voor een kleine vaat. Doe je regelmatig een grote vaat, omdat je een wel een gezin maar geen afwasmachine hebt dan adviseren we een 15 liter boiler voor in de keuken.

In het bovenstaande overzicht met close in boilers kun je op capaciteit selecteren.


Daalderop keukenboiler

Daalderop keukenboiler


Stroomgebruik keukenboiler

Hoe efficiënt een boiler is kun je zien aan de CW warm water klasse. Hoe hoger de CW klasse hoe efficiënter de keukenboiler is. Efficient staat hierbij voor zuinig met stroom, een korte wachttijd en rendement. Over het algemeen kun je stellen, hoe hoger de CW klasse hoe lager de energiekosten. Hou er wel rekening mee dat de capaciteit daarin ook meespeelt. De gemiddelde 10 liter keukenboiler is zuiniger dan de gemiddelde 15 liter keukenboiler.

De stroomkosten van de gemiddelde keukenboiler vallen reuze mee omdat een goede keukenboiler heel goed geïsoleerd is. De gemaakte energiekosten bespaar je weer omdat de combi ketel of hoofdboiler van huis de leidingen in huis niet onnodig hoeft te vullen met warm water dat je niet gebruikt.

Natuurlijk kun je in het overzicht met close in boilers je beste keukenboiler op CW klasse selecteren.


Quooker kokend water keukenboiler

Quooker kokend water keukenboiler


Beste keukenboiler merken

Twee merken springen er uit als het om keukenboilers gaat. Daalderop en Plieger worden gezien als de fabrikanten van de beste keukenboilers. Maar er zijn meer goede makers van close in boilers zoals het wat goedkopere Eldom. Ook Inventum, AEG en Tesy maken goede keukenboilers. In het overzicht met close in boilers vind je ze allemaal.

Kijk bij de bovenstaande keukenboiler test of bij het overzicht van close in boilers voor alle beste keukenboilers.

Zie ook: Meer beste keukenapparatuur


Onderwerp:
Hier boven kijken we naar de beste keukenboilers uit de test, bijvoorbeeld de beste kokend waterkraan uit de test en de beste close in boiler uit de test. Met een keukenboiler heb je snel warm water of in geval van een kokend water kraan (quooker) zelfs meteen kokend water). Tevens geven we informatie en tips over de capaciteit en het stroomgebruik van een keukenboiler. 

0 reacties :

Plaats hier uw reactie. Reclame wordt niet getoond.

Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.