Header Ads Widget

Bol AlgemeenBol Algemeen

Beste keukenmachine test

De beste keukenmachine uit de test, de beste cookprocessor, de beste foodprocessor en ander best geteste keukenmachines.

Hier kijken we naar de beste keukenmachine uit de test en geven je tips voor bij het vinden van de voor jou persoonlijk beste keukenmachine.

Wat is een keukenmachine?

Een keukenmachine is een vrij brede term. Je hebt verschillende keukenmachines voor verschillende toepassingen. Maar over het algemeen wordt met keukenmachine een keukenapparaat bedoeld waarmee je kunt mixen, kneden en kloppen.

Hier kijken we naar verschillende soorten keukenmachines, en maar de beste keukenmachines uit diverse testen. Ook hebben we een Keukenmachine Keuzehulp voor het selecteren van de voor jou beste keukenmachine.

Beste keukenmachines uit de test

Allereerst de tests van verschillende soorten keukenmachines. Kijk hier voor de beste keukenmachine uit menig keukenmachine test.


Op deze site verzamelen we testen die uitgevoerd zijn door deskundige organisaties op het gebied van testen, of op het gebied van bepaalde apparaten, in dit geval keukenmachines. Deze testen worden onder andere uitgevoerd door gespecialiseerde tijdschriften, vergelijkingssites, grote webwinkels en test en consumenten organisaties.

Zie ookKeukenmachine Keuzehulp

Ben je nog op zoek naar de voor jou beste keukenmachine? De keukenmachine die precies doet wat jij wil? Kijk in het overzicht keuzemachines voor alle keukenmachines, en een keuzehulp waarmee je heel makkelijk bij uit ruim 5.000 keukenmachines de voor jou beste keukenmachine kunt vinden.


Beste keukenmachine test

Verschillende keukenmachines

Hieronder kijken we naar verschillende soorten keukenmachines:

Cookprocessor

Een cookprocessor is een bijzonder complete keukenmachine Je kunt er namelijk niet alleen mee hakken, snijden, mixen en kneden (zoals bij een gewone keukenmachine), maar ook mee koken en stomen.

Je hoeft de ingrediƫnten alleen maar in de cookprocessor te doen en het juiste programma te kiezen. Deze "automatische kok" kan heel veel verschillende gerechten zelfstandig maken, zoals stoofpotten, soepen, risotto, brood en zelfs gebak.

KitchenAid keukenmachine / cookprocessor

KitchenAid keukenmachine / cook processorGoede coookprocessor keukenmachines worden gemaakt door KitchenAid , Magimix, Moulinex en Kenwood. In het beste keukenmachine test overzicht hier boven vind je ook de beste cook processor uit de cookprocessor test.

Foodprocessor

Snijden, hakken en raspen zijn de taken van een foodprocessor. Soms kunnen ze ook mengen en kneden. Waar de cookprocessor een uitgebreide keukenmachine is, is de foodprocessor juist een wat meer beperkte keukenmachine. Haal deze twee soorten keukenmachines dus niet door elkaar. Een cookprocessor is een aanmerkelijk goedkopere keukenmachine dan een cookprocessor.


Kenwood foodprocessor keukenmachine

Kenwood foodprocessor keukenmachine


Ook is de keuze uit foodprocessor keukenmachines heel veel groter. Goede foodprocessors worden gemaakt door onder andere Magimix, Philips, Bosch, Kenwood, KitchenAid, Bourgini, Braun en Tefal.

In het bovenaan genoemde keukenmachine test overzicht vind je de beste foodprocessor uit de foodprocessor test.

Keukenmixer

Een keukenmixer is een keukenmachine voor alleen het mixen van voeding en dranken. De mixers hebben een apart overzicht met testen (zie hierboven voor de link). Er zijn keukenmixers die ook kunnen hakken, snijden en kloppen, en dus dicht in de buurt van de keukenmachines komen, maar ook beperktere staafmixers en handmixers.


Bourgini keukenmixer keukenmachine

Bourgini keukenmixer / keukenmachineVoorbeelden van goede keukenmixer fabrikanten zijn KitchenAid, Kenwood, Bourgini, Philips. Bosch en Braun, maar ook Princess en AEG. Kijk voor de beste keukenmixer uit de test in het bovenaan genoemde mixer test overzicht.

Blender

De blender is een eenvoudige keukenmachine gericht op het snijden, hakken, pureren en mixen van natte gerechten zoals smoothies, soepen en sappen. Soms kun je er ook ijs mee crushen.

Philips keukenmachine (keukenmixer met kom)

Philips keukenmachine (keukenmixer met kom)


Ook blenders hebben een eigen blender test overzicht. Deze keukenmachine test vind je eerder op deze pagina. Daar vind je onder andere goede blenders van KitchenAid, Tefal, Philips, Domo, Smeg, Bosch, Dualit, Braun en vele andere fabrikanten.

Uitleg verschillende keukenmachines door de Consumentenbond

Hieronder kun je een video van de Consumentenbond zien waarin de verschillen tussen de verschillende keukenmachines nog eens worden benoemd. 

De deskundige van de Consumentenbond laat zien waarvoor de verschillende keukenmachines en foodprocessors kunnen worden gebruikt. Ook geeft de Consumentenbond tips over bijvoorbeeld de grote van de kom en de eigenschappen die van belang zijn om de keukenmachine goed op te bergen en af te wassen.


Video: Tips beste keukenmachine kopen Consumentenbond


Selecteer je beste keukenmachine

In de bovenstaande Keukenmachine Keuzehulp kun je via diverse opties de voor jou beste keukenmachine kiezen. Alle goede keukenmachines worden daarvoor vergeleken, maar niet de beperktere mixers en blenders.

Selecteren kan onder andere op prijs, de mogelijkheid om te hakken, favoriete merken, de aanwezigheid van een deksel, het aantal standen, de bedieningsmogelijkheden, het vermogen en het materiaal. Ook lees je er reviews en testen van alle keukenmachines. Gebruik deze keuzehulp om de voor jou beste keukenmachine te vinden.

Zie ook: Meer beste keukenapparatuur uit de tests.


Onderwerpen:
In het bovenstaande beste keukenmachines test kijken we naar de beste keukenapparatuur uit de test voor mixen, kneden, kloppen e.d. Kijk hier boven voor de beste keukenmixer, beste blender, beste cookprocessor, beste foodprocessor, beste mixer of een andere beste keukenmachine uit de test. Ook hebben we tips van de Consumentenbond voor het kiezen van de beste keukenmachine. Naast de beste keukenmachine test vind je hier boven ook een overzicht met alle goede keukenmachines waaruit je jouw persoonlijk beste keukenmachine kunt selecteren.

Een reactie posten

0 Reacties