Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste kinderwagen test

Op zoek naar een kinderwagen? Dan valt er veel te kiezen. Er zijn veel verschillende soorten kinderwagens. Je hebt kinderwagens die uitsluitend als kinderwagen dienst doen, maar ook kinderwagens die tevens als reiswieg en/of autostoeltje dienst kunnen doen. En voor iets oudere kindjes heb je een buggy. Hier kijken we naar diverse testen waarin gezocht wordt naar de beste kinderwagen.


Testen van kinderwagens

Hieronder vind je deze kinderwagen tests. Deze zijn uitgevoerd door diverse deskundige organisaties. De meest recente kinderwagen testen staan bovenaan.

De beste kinderwagen kopen

Nog veel meer informatie en tips voor bij het kiezen en kopen van de beste kinderwagen vind je op Beste Kinderwagen Kopen. Hier zijn bijvoorbeeld de online winkels te bieden met het beste aanbod aan kinderwagens. Hier heb je een ruime keuze uit alle soorten kinderwagens die vaak met hoge korting aan te schaffen zijn.

Ook vind je op Beste Kinderwagen Kopen een Kinderwagen Keuzehulp waarmee je snel en makkelijk je ideale kinderwagen kunt selecteren uit een aanbod van bijna 300 kinderwagens. Alle informatie, prijzen en specificaties zijn daar te vinden evenals reviews en ervaringen van gebruikers.

Ook de actuele Kinderwagen Top 10 is te vinden op Beste Kinderwagen Kopen.


Verschillende soorten kinderwagens

In deze overzichten kom je verschillende soorten kinderwagens tegen. Hieronder hebben we informatie over al deze verschillende kinderwagens.

Combiwagen

De combiwagen is de allrounder onder de kinderwagens. Een combiwagen gebruik je niet alleen als kinderwagen, maar ook als autostoeltje en reiswieg. Een combiwagen wordt dan ook wel 3-in-1 kinderwagen genoemd.

Op het onderstel staat een reiswieg. Tot een leeftijd van ongeveer 9 maanden wordt dit reiswiegje gebruikt. Daarna kan het wiegje worden vervangen door een stoeltje dat ook als autostoel kan worden gebruikt. Deze kan tot een jaar of vier worden gebruikt. Soms bevat het pakket dat je koop zowel een reiswieg als een stoeltje, soms moet je de laatste later nog apart aanschaffen.

Kinderbuggy

Een buggy is geschikt voor kinderen vanaf circa 9 maanden. In tegenstelling tot het stoeltje van de combiwagen kan de buggy niet als (auto) stoeltje worden gebruikt. Een kinderbuggy is een klein, licht en inklapbaar kinderwagentje met kleine wieltjes, dat je heel makkelijk op reis meeneemt. Het past probleemloos in de auto, maar ook in het openbaar vervoer kun je hem makkelijk ingeklapt of uitgeklapt meenemen.


De kinderbuggy is heel geschikt om de kinderen mee te nemen naar het winkelcentrum of de dierentuin, maar voor een boswandeling is een kinderbuggy door zijn kleine wieltjes slecht geschikt.

Hardloopwagen

Een heel aparte kinderwagen is de hardloopwagen. Deze kinderwagens zijn ontworpen om er achter te hardlopen met het kindje in de wagen. Wel zo gezellig met je training, en voor oppas hoef je niet te zorgen. Een hardloopwagen heeft drie wielen die groter zijn dan de wielen van andere soorten kinderwagens.

Je kunt een hardloopwagen ook als gewone kinderwagen gebruiken. Je hoeft dan geen twee kinderwagens aan te schaffen, maar hou er wel rekening mee dat een hardloopwagen een stuk groter en logger is omdat hij stabiel op de weg moet liggen tijdens het rennen. Je neemt ze niet makkelijk mee en ze zijn minder goed te hanteren als je door een winkel loopt.

Kijk voor de beste kinderwagens bij de de bovenaan genoemde testen.

Zie ook: Meer testen m.b.t. baby's en kinderen

Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.