Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste kledingstomer test

 

De beste kledingstomer uit de test en andere goede handstomers en goede kledingstomers om thuis zelf je kleding te stomen.

Beste kledingstomer test

Philips kledingstomer

Een kledingstomer is een handig apparaat waarmee je makkelijk kreukels en nare luchtjes uit kleding kunt stomen. Een kledingstomer wordt vaak onderweg gebruikt, daarvoor zijn heel handzame kledingstomers te koop. 

Voor thuisgebruik zijn er naast de handstomers (zoals de Philips handstomer op de foto hier boven) ook kledingstomers met een standaard. Daarop kun je je kleding uithangen om te stomen. 

Kijk bij de onderstaande kledingstomer test voor de beste kledingstomers van elke soort.

Wat is beste kledingstomer uit de test?

Kledingstomers worden regelmatig getest door deskundige organisaties. Hieronder kun je de beste kledingstomers uit deze testen vinden. We hebben één relevante test gevonden, deze vind je hier onder.Beste kledingstomer kopen

Wil je weten wat er allemaal aan kledingstomers te koop is? En wat deze stomers kosten? Kijk dan op Beste Kledingstomer Kopen voor de beste aanbieders en de actuele top 10 van kledingstomers. 

Je vindt daar bij de kledingstomer aanbiedingen nog meer goede stoomapparaten voor kleding.

Informatie kledingstomers

Wil je meer weten over kledingstomers? Bijvoorbeeld waar je op moet letten als je een kledingstomer koopt? Hieronder hebben we tips en informatie.


Philips kledingstomer handstomer

Philips kledingstomer (handstomer)

Hand kledingstomers (handstomer)

We noemde hem al. De handstomer. Een stomer die je als een soort föhn in je hand houdt om je kleding zelf te stomen. Deze handstomers voor kleding stomen zijn er in diverse formaten. Je hebt ze voor het stomen van kleding thuis en je hebt extra compacte hand kledingstomers voor onderweg. Zo'n kleine kledingstomer gebruik je bijvoorbeeld om je kleding te stomen / strijken op een hotelkamer.

Een volwaardige vervanging van een strijkapparaat is zo'n kleine handstomer niet, maar deze is wel ideaal om op je hotelkamer je kleding op te frissen en van kreuken te ontdoen. Hand kledingstomers worden veel op zakenreis gebruikt, maar ook door mensen die op vakantie netjes aan een diner willen verschijnen.


Tefal kledingstomer (handstomer)

Tefal kledingstomer (handstomer)


Handstomers om je kleding thuis te stomen worden onder andere gemaakt door Philips, Steamery, Tefal, SteamOne, Tomado. Tristar en Princess. De beste handstomer vind je bij de beste kledingstomer test hier boven.

Kledingstomer met standaard

De meeste kledingstomers zijn een handstomer, maar voor thuisgebruik zijn er ook kledingstomers die over een eigen kledingstandaard beschikken. 

Je hangt je kleding uit op deze standaard en kunt ze vervolgens makkelijk kreukvrij stomen. Zo'n stoomapparaat voor kleding is ideaal voor kwetsbare of moeilijk te strijken kleding.

Deze kledingstomers op standaard / met frame / op statief, worden onder andere gemaakt door Tefal, SteamOne, Steamery, Rowenta, Philips, Princess en Singer. Kijk voor de beste kledingstomer op statief / standaard bij de bovenstaande kledingstomer test.


Philips kledingstomer op standaard

Philips kledingstomer op standaard

Capaciteit

De kledingstomers voor thuis zijn berekend op het snel stomen van grote hoeveelheid kleding en andere stoffen. De hand kledingstomers zijn bedoeld om je outfit voor die dag te stomen. Om ze handzaam te houden beschikken ze dan ook over een klein waterreservoir en ook het vermogen ligt een stuk lager. Wil je grote stapels was stomen, dan is een handheld kledingstomer niet de beste koop.

De regelbare stoomkracht bij sommige uitgebreidere kledingstomers is ook erg plezierig in de praktijk.

Kijk in het bovenstaande overzicht met alle kledingstomers voor alle mogelijkheden en prijzen.


Zie ook: Testen strijkijzers, wasmachines, wasdrogers e.d.


Onderwerpen:
Zoek je een goed stoomapparaat voor kleding? Bij de bovenstaande beste kledingstomer test vind je de beste kledingstomers uit de test. Hiermee kun je zelf thuis kleding stomen. Naast de beste beste kledingstomer uit de test vind je op Beste Kledingstomer Kopen de beste winkels waar je goedkoop goede kledingstomers kunt kopen. Ook vind je op Beste Kledingstomer Kopen de kledingstomer top tien.

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

Zoeken

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *