Header Ads Widget

Amazon Prime gratis

Beste kledingstomer

De beste kledingstomer uit de test en andere goede handstomers en goede kledingstomers om thuis zelf je kleding te stomen.

Beste kledingstomer test

Philips kledingstomer

Een kledingstomer is een handig apparaat waarmee je makkelijk kreukels en nare luchtjes uit kleding kunt stomen. Een kledingstomer wordt vaak onderweg gebruikt, daarvoor zijn heel handzame kledingstomers te koop. 

Voor thuisgebruik zijn er naast de handstomers (zoals de Philips handstomer op de foto hier boven) ook kledingstomers met een standaard. Daarop kun je je kleding uithangen om te stomen. 

Kijk bij de onderstaande kledingstomer test voor de beste kledingstomers van elke soort.Beste kledingstomers uit de test

Kledingstomers worden regelmatig getest door deskundige organisaties. Hieronder kun je de beste kledingstomers uit deze testen vinden. We hebben één relevante test gevonden, deze vind je hier onder.
Kledingstomer aanbiedingen

Wil je weten wat er allemaal aan stoomapparaten voor kleding te koop is? Hieronder vind je alle informatie over ruim 300 kledingstomers. Met alle prijzen, reviews en mogelijkheden.

Bovendien hebben we een overzicht van aanbiedingen van kledingstomers bij de beste en goedkoopste aanbieders.


Je vindt daar bij de kledingstomer aanbiedingen nog meer goede stoomapparaten voor kleding.
Tips beste kledingstomer kiezen

Wil je meer weten over kledingstomers? Bijvoorbeeld waar je op moet letten als je een kledingstomer koopt? Hieronder hebben we tips en informatie.


Philips kledingstomer handstomer

Philips kledingstomer (handstomer)

Hand kledingstomers (handstomer)

We noemde hem al. De handstomer. Een stomer die je als een soort föhn in je hand houdt om je kleding zelf te stomen. Deze handstomers voor kleding stomen zijn er in diverse formaten. Je hebt ze voor het stomen van kleding thuis en je hebt extra compacte hand kledingstomers voor onderweg. Zo'n kleine kledingstomer gebruik je bijvoorbeeld om je kleding te stomen / strijken op een hotelkamer.

Een volwaardige vervanging van een strijkapparaat is zo'n kleine handstomer niet, maar dit kleine kleding stoomapparaat is wel ideaal om op je hotelkamer je kleding op te frissen en van kreuken te ontdoen. Hand kledingstomers worden veel op zakenreis gebruikt, maar ook door mensen die op vakantie netjes aan een diner willen verschijnen.


Tefal kledingstomer (handstomer)

Tefal kledingstomer (handstomer)


Handstomers om je kleding thuis te stomen worden onder andere gemaakt door Philips, Steamery, Tefal, SteamOne, Tomado. Tristar en Princess. De beste handstomer vind je bij de beste kledingstomer test hier boven.

Kledingstomer met standaard

De meeste kledingstomers zijn een handstomer, maar voor thuisgebruik zijn er ook kledingstomers die over een eigen kledingstandaard beschikken. 

Je hangt je kleding uit op deze standaard en kunt ze vervolgens makkelijk kreukvrij stomen. Zo'n stoomapparaat voor kleding is ideaal voor kwetsbare of moeilijk te strijken kleding.

Deze kledingstomers op standaard / met frame / op statief, worden onder andere gemaakt door Tefal, SteamOne, Steamery, Rowenta, Philips, Princess en Singer. Kijk voor de beste kledingstomer op statief / standaard bij de bovenstaande kledingstomer test.


Philips kledingstomer op standaard

Philips kledingstomer op standaard

Capaciteit

De kledingstomers voor thuis zijn berekend op het snel stomen van grote hoeveelheid kleding en andere stoffen. De hand kledingstomers zijn bedoeld om je outfit voor die dag te stomen. Om ze handzaam te houden beschikken ze dan ook over een klein waterreservoir en ook het vermogen ligt een stuk lager. Wil je grote stapels was stomen, dan is een handheld kledingstomer niet de beste koop.

De regelbare stoomkracht bij sommige uitgebreidere kledingstomers is ook erg plezierig in de praktijk.Beste kledingstomer merken

Hieronder vind je een kort overzicht van de belangrijkste fabrikanten die een kledingstomer voor thuis maken.

Philips kledingstomer

In Nederland is Philips het meest populaire kledingstomer merk. Niet verbazend want Philips maakt heel goede kledingstomer, zowel handstomers als staande kledingstomers.Philips heeft de Steam & Go en hand kledingstomers in de STH serie waarbij de prijzen onder de 50 euro beginnen, of wat hoger als je kiest voor een Philips kledingstomer met regelbare stoomkracht en een hogere stoomkracht van 28 gram per minuut. Daarvoor ben je een euro of 80 kwijt.

Ook biedt Philips met de Philips ComfortTouch een professionele staande kledingstomer.

Tefal kledingstomer

Ook Tefal behoort tot de beste kledingstomer merken met een hele reeks handstomers om je kleding te stomen. Ze hebben de Tefal Access Pocket, Force en Care kledingstomers waarvan de laatste 1600 W aan vermogen en een continue stoomafgifte van 30 gram per minuut biedt. OOk is er de Tefal Pure Tex handstomer, en als je een goede goedkope kledingstomer zoekt is er voor en euro of 50 de Tefal Pop handstomer.

Ook heeft Tefal een staande stomer, de Tefal Pro Style Care.

SteamOne kledingstomer

SteamOne is een Franse specialist in kledingstomers, stoomstrijkijzers en andere stomers. SteamOne is één van de beste kledingstomer merke met een uitgebreid aanbod aan handstomers en staande kledingstomers. Populair zijn de stomers met de namen George, Karl en James, maar meest bekend is de SteamOne S-Nomad Plus een krachtige kledingstomer met een 30 g/m stoomproductie met regelbare stoomkracht.

Tristar kledingstomer

Zoek je een goedkope kledingstomer? Kijk dan eens naar de Tristar kledingstomers. Tristar biedt goedkoop meerdere handstomers. Prima stomers voor het stomen van kleding, gordijnen, beddegoed en andere stof en textiel. 

Princess kledingstomer

Ook Princess biedt goedkoop meerdere kledingstomers aan. Niet alleen handstomers, maar ook meerdere staande stomers. Ook heeft Princess een reis-kledingstomer. Deze Princess opvouwbare kledingstomer neem je makkelijk mee op reis of valantie.

Andere kledingstomer merken

Naast de beste kledingstomer merken zijn er meer fabrikanten van kledingstomers. Bijvoorbeeld Steamery, Rowenta, Calor, Domo en meer. Bij de kledingstomer aanbiedingen boven kom je allemaal tegen.

Kijk in het bovenstaande overzicht met alle kledingstomers voor alle mogelijkheden en prijzen.


Zie ook: Testen strijkijzers, wasmachines, wasdrogers e.d.


Onderwerpen:
Zoek je een goed stoomapparaat voor kleding? Bij de bovenstaande beste kledingstomer test vind je de beste kledingstomers uit de test. Hiermee kun je zelf thuis kleding stomen. Naast de beste beste kledingstomer uit de test vind je op Beste Kledingstomer Kopen de beste winkels waar je goedkoop goede kledingstomers kunt kopen. Ook vind je op Beste Kledingstomer Kopen de kledingstomer top tien.

Een reactie posten

1 Reacties

  1. Ik las dat de Philips Steam&Go kledingstomer er bij de Consumentenbond goed uitkwam. Handzaam en vooral goed bij grote kreukels. Heeft iemand ervaring met deze Philips kledingstomer?

    BeantwoordenVerwijderen

Plaats hier uw reactie, vraag, ervaring of review. Deze wordt na goedkeuring geplaatst tenzij het bericht ongepast is of als reclame bedoelt is.