Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste koffiemachine test

De koffiemachine is erg in opkomst. De koffiezetters met cups en pads, maar ook de volautomatische koffiemachines, waarmee je met één druk op de knop een koffie of cappuccino kunt zetten. Hieronder vind je alle testen van koffiemachines en koffiezetapparaten. De nieuwste tests staan bovenaan.

Overzicht testen van koffiemachines en koffiezetapparaten


Beste koffiemachine of koffiezetapparaat kopen

Alle informatie die je nodig hebt voor een goed koffiezetapparaat of een goede koffiemachine vind je op Beste Koffiemachine of Koffiezetapparaat Kopen

Niet alleen zijn daar de goedkoopste winkels voor deze koffiezetters te vinden, ook vind je er de Koffiemachine Top 10 en een Koffiemachine Keuzehulp voor het vinden van de voor jou persoonlijk beste koffiemachine of het beste koffiezetapparaat.


Soorten koffiemachines of koffiezetters

Hieronder gaat we kort in op de verschillende soorten koffiemachines en andere koffiezetters.

Koffiezetapparaat voor filterkoffie

Het klassieke koffiezetapparaat zoals we deze een paar jaar geleden nog bijna allemaal gebruikten. Zo'n koffiezetapparaat is voordelig in aanschaf en eenvoudig in het gebruik. Sommige mensen zweren bij de smaak van filterkoffie. Bovendien is de sterkte goed te regelen.

Normaal gesproken gebruik je bij een koffiezetapparaat gemalen koffie. Er zijn ook een beperkt aantal filter-koffiezetapparaten te koop die de bonen vers voor je malen.

Alle speciale koffiemachines ten spijt, het koffiezetapparaat voor filterkoffie is nog steeds de meest gebruikte koffiezetter van Nederland.

Philips Senseo

De Philips Senseo is de meest bekende koffiepadmachine. Philips brengt meerdere versies van de Senseo uit. Ook voor een hele kan koffie (De Senseo Switch) of een cappuccino (Senseo Latte Duo). Met een Senseo kun je snel een kopje koffie zetten en de koffiepads zijn in verschillende koffie-smaken te koop. Vooral dat laatste is een sterk punt van de Philips Senseo dat veel mensen over de streep trekt om voor een Senseo te kiezen. Volgens menig koffiemachine test is de Philips Senseo nog steeds de beste koffiemachine voor pads.

Dulce Gusto apparaat

Dulce Gusto apparaten zijn de koffiemachines voor koffiecapsules van Nestlé. De Dulce Gusto apparaten worden gemaakt door Krups en DeLonghi. Kijk voor de beste Dolce Gusto koffiemachines bij de test bovenaan.

Evenals de Senseo pads zijn er Dolce Gusto cups voor verschillende smaken koffie. Voor de Dolce Gusto zijn daarnaast ook cups te koop voor melks-specialiteiten zoals cappuccino en thee.

Ook koude dranken als ijsthee en ijskoffie behoren bij een Dulce Gusto koffiemachine tot de mogelijkheid.

Nespresso machine

Ook een Nespresso machine maakt gebruik van Nestlé koffiecups (of imitaties). Veel fabrikanten brengen Nespresso machines op de markt. Er zijn Nespresso machines waarmee je ook met één druk op de knop een cappuccino of latte machiato kunt maken. Wat is de beste Nespresso koffiemachine? Bij de koffiemachine tests bovenaan zie je ook de meest recente Nespresso koffiemachine test.

Volautomatische koffiemachine (espressomachine)

Deze koffiemachines zijn sterk in opkomst voor thuisgebruik. Met één druk op de knop heb je een kop koffie of een espresso gemaakt van koffiebonen die de volautomaat vers voor je maalt. En als je kiest voor een versie met melksysteem en melkreservoir kun je ook met één druk op de knop een cappuccino of latte machiato maken.

Een volautomatische koffiemachine wordt ook wel espressomachine genoemd, maar deze naam doet het apparaat te kort omdat je er ook andere soorten koffie mee kunt zetten.

Geen koffieapparaat staat zo in de belangstelling als de volautomatische koffiemachine voor thuis. Kijk bij de testen voor de beste volautomaat uit menig koffiemachine test.

Halfautomatische koffiemachine (piston machine)

Zoals de volautomaat, maar een halfautomatische koffiemachine maalt de bonen niet voor je. Je moet door gemalen koffie gebruiken of de koffiebonen los van het apparaat malen.

Kijk bij de artikelen hierboven voor testen van al dit soort koffiemachines.

Zie ook: Meer beste keukenapparatuur uit de test

Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.