Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste koffiemachine cups / koffiezetapparaat cups

 

De beste koffiemachine voor het zetten van koffie met cups uit diverse testen van koffiezetapparaten voor cups.

Koffiemachines en koffiezetapparaten heb je tegenwoordig in alle soorten. Je hebt koffiezetters voor filterkoffie, koffiebonen, koffiecups, koffiepads en meer. 

Hier kijken we naar de beste koffiemachine voor cups uit de test. Het beste koffiezetapparaat met cups.

Koffiemachines voor koffiecups worden vooral gemaakt door Krups. Magimix en De'Longhi. Het gaat dan vooral om Nespresso machines, koffiemachines die de Nespresso cups gebruiken. 

Vooral Krups en Magimix zijn toonaangevend als koffiecup apparaten, maar ook fabrikanten als Moa, Sage, Bosch, Westinghouse en Illy maken goede koffiezetapparaten voor cups.


De beste koffiecup koffiemachines uit de test

Kijk hier onder voor de best geteste koffiecup machines.


Zie ook:

Dolce Gusto koffiemachine cups

Dolce Gusto koffiezetapparaat cupsNespresso cups of Dolce Gusto cups?

Bij koffie uit koffiecups gaat het vooral om Nespresso cups en Dolce Gusto cups. Beide van Nestlé dus veel valt er niet te kiezen zou je denken. Toch zitten er veel verschillen tussen beide cups en cup-machines.

Dolce Gusto cups koop je gewoon in de supermarkt, Nespresso cups zijn exclusiever, en online te koop bij de fabrikant. Wel zijn er ook goedkopere alternatieven van B-merken in de supermarkt verkrijgbaar. Maar je kunt er wel van uitgaan dat de Nespresso cups duurder zijn waardoor je kopje koffie bij een Nespresso koffiezetapparaat ook duurder zijn.

Met Dolce Gusto cups kun je ook koude koffiedranken maken met Nespresso alleen warme koffie.

Magimix Nespresso coffeecup apparaat

Magimix Nespresso koffiemachine cups


Wil een cappuccino maken? Dan gebruik je bij een Dolce Gusto koffiemachine een koffiecup voor melk, maar bij een Nespresso koffiemachine kun je verse melk gebruiken. 

Een Nespresso koffiemachine beschikt over een opvangbak met cups die je maar af en toe hoeft te legen. Bij een Golce Gusto apparaat moet je de cup na gebruik verwijderen voor je een volgende koffie kunt maken.

Kortom, ook bij deze koffiecup apparaten zijn er volop verschillen. Soms een voordeel, soms een nadeel. 

Kijk bij de aanbiedingen coffeecup machines voor alle goede koffiecup machines, hun prijs en hun voordelen en nadelen.

Samenvatting:
Wil je koffie zetten via koffiecups? Dan vind je bij de bovenstaande test de beste koffiecups koffiemachines. Vooral Krups, De'Longhi en Magimix maken goed koffiecup koffiemachines. Het gaat dan om Nespresso koffiemachines voor cups en Dolce Gusto koffiecupmachines. Nespresso en Dolce Gusto leveren de koffiecups (beide merken zij  van NestlĂ©), o.a. Magimix, De Longhi en Krups maken de koffiemachines voor de cups.

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

Zoeken

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

© 2016-2022 Content=King. Blogger Templates Designed by Bloggertheme9. Powered by Blogger.
Testen uitgevoerd door o.a. Coolblue, De Consumentenbond, ANWB en Test Aankoop. TestResults.nl heeft geen binding met deze organisaties.