Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste koffiezetapparaat cups en koffiemachine cups

 

Hier kijken we naar het beste koffiezetapparaat voor het zetten van koffie met cups uit diverse testen van koffiezetapparaten voor cups.

Koffiemachines en koffiezetapparaten heb je tegenwoordig in alle soorten. Je hebt koffieapparaten voor filterkoffie, koffiebonen, koffiecups, koffiepads en meer. 

Hier kijken we naar de beste koffiemachine voor cups uit de test. Het beste koffiezetapparaat met cups.

Koffiemachines voor voor het zetten van koffie via koffiecups worden vooral gemaakt door Krups. Magimix en De'Longhi. Het gaat dan vooral om Nespresso machines. Dat zijn koffiemachines die de Nespresso cups gebruiken. 

Vooral Krups en Magimix zijn toonaangevend als koffiecup koffiezetapparaten, maar ook fabrikanten als Moa, Sage, Bosch, Westinghouse en Illy maken goede koffiemachines voor cups.


De beste koffiecup koffiemachines uit de test

Kijk hier onder voor de best geteste koffiecup machines.


Zie ook:

Dolce Gusto koffiemachine cups

Dolce Gusto koffiezetapparaat cups


Nespresso cups of Dolce Gusto cups?

Bij het kiezen van het beste koffiezetapparaat voor cups gaat het niet alleen om het koffiezetapparaat zelf maar ook om de cups die je moet kopen.

Bij koffie uit koffiecups gaat het vooral om Nespresso cups en Dolce Gusto cups. Beide cups komen van Nestlé dus veel valt er niet te kiezen zou je denken. Toch zitten er veel verschillen tussen beide cups en beide koffiecup koffiezetapparaten.

De prijs en de beschikbaarheid
De Dolce Gusto cups koop je gewoon in de supermarkt. De Nespresso cups zijn exclusiever, en online te koop bij de fabrikant. 

Wel zijn er ook goedkopere alternatieven voor deze cups van B-merken in de supermarkt verkrijgbaar. Maar je kunt er wel van uitgaan dat de Nespresso cups duurder zijn waardoor je kopje koffie bij een Nespresso koffiezetapparaat ook duurder zijn.

Met maken van koude koffie
Een ander belangrijk verschil: Met Dolce Gusto cups kun je ook koude koffiedranken maken. 

Met Nespresso cups alleen warme koffie.

Magimix Nespresso coffeecup apparaat

Magimix Nespresso koffiemachine cups


Het maken van een cappuccino
Wil een cappuccino maken? Dan gebruik je bij een Dolce Gusto koffiemachine een koffiecup voor melk.

Bij een Nespresso koffiemachine kun je verse melk gebruiken. 

Opvangbak voor gebruikte koffie cups
Een Nespresso koffiemachine beschikt over een opvangbak met cups die je maar af en toe hoeft te legen. 

Bij een Golce Gusto apparaat moet je de cup na gebruik verwijderen voor je een volgende koffie kunt maken.

Kortom, ook bij deze koffiecup koffiezetapparaten zijn er volop verschillen. Soms een voordeel, soms een nadeel. 

Andere koffiezetapparaten cups

De officiele Nespresso koffiezetapparaten en Dolce Gusto koffiezetapparaten worden gemaakt door Krups, Magimix en DeLongi, maar er zijn meer koffiezetapparaten voor cups.

Voor een koffiezetapparaat voor cups kun je ook terecht bij Zanussi, Ciro, Illy, Lavazza, Bialetti, Sjostrand, Hibrew, Thuys, Equinox en Techwood. Meestal gebruiken deze koffiemachine voor cups de Nespresso cups en Dolce Gusto cups maar koffiebranders als Lavazza, Bialetti en Illy hebben natuurlijk hun eigen koffiecup systeem met hun eigen koffie.

Kijk bij de aanbiedingen coffeecup machines voor al deze alternatieve koffiecup machines, hun prijs en hun voordelen en nadelen.

Samenvatting:
Wil je koffie zetten via koffiecups? Dan vind je bij de bovenstaande test de beste koffiecups koffiemachines. Vooral Krups, De'Longhi en Magimix maken goed koffiecup koffiemachines. Het gaat dan om Nespresso koffiemachines voor cups en Dolce Gusto koffiecupmachines. Nespresso en Dolce Gusto leveren de koffiecups (beide merken zij  van NestlĂ©), o.a. Magimix, De Longhi en Krups maken de koffiemachines voor de cups.

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

Zoeken

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *