Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste koolmonoxidemelder test (beste koolmonoxidemeter)

In de meeste huizen hangt een rookmelder, maar de koolmonoxidemelder wordt vaak vergeten. Toch is koolmonoxide zeker zo gevaarlijk als brand. Koolmonoxide is giftig, en ook nog eens kleurloos, smaakloos en reukloos. Je merkt het dus niet op, zelfs niet overdag. Je kunt dan duizelig worden en het bewustzijn verliezen. Tenzij een goede koolmonoxide melder je op tijd waarschuwt. Daarom hier de beste koolmonoxidemelder uit de test.


Of eigenlijk de beste koolmonoxidemelders uit de testen, want we hebben hier de resultaten van meerdere testen van koolmonoxide melders verzameld in onderstaand koolmonoxidemelder test overzicht.

Beste koolmonoxidemelders uit de test


Zie ook


Overzicht alle koolmonoxidemelders

Je kunt ook zelf de voor jou beste koolmonoxidemelder selecteren uit een lijst met circa 60 van deze koolmonoxidemelders. Kijk in het overzicht met alle koolmonoxidemelders, geef je wensen en eisen op en zie welke koolmonoxidemeters hieraan voldoen tegen de laagste prijs. Zo vind je makkelijk de voor jou beste koolmonoxidemelder.

Alecto koolmonoxidemeter

Alecto koolmonoxidemeterTips koolmonoxidemelder kiezen

Tot slot nog wat tips en informatie voor bij de aanschaf van een koolmonoxide melder. Deze tips helpen je om uit het bovenstaande overzicht de voor jou persoonlijk beste koolmonoxidemelder te kiezen. In het overzicht kun je namelijk de eisen aanvinken die je aan je koolmonoxidemeter stelt.

Koolmonoxide waarschuwing via de app

Een slimme koolmonoxidemelder staat in contact met internet en kan je ook, via je smartphone, waarschuwen als je elders bent. Dat is een hele geruststelling als de kinderen alleen thuis zijn. Kies voor koolmonoxidemelders die dit kunnen in het overzicht voor de optie "bestuurbaar via app".

Koolmonoxide melder met stekker of batterij

Een koolmonoxidemelder werkt vrijwel altijd op een batterij. Dat kan omdat deze melders maar weinig stroom gebruiken. Een batterij gaat jaren mee, en als de batterij leeg dreigt te raken geeft deze een waarschuwingssignaal waar je niet omheen kan.

Een aantal koolmonoxidemelders werkt naast de batterij ook op netstroom. Deze koolmonoxide melders hebben een stekker of een aansluiting voor een stroomdraad.  

Testen koolmonoxidemelder

Heb je twijfels of het alarmsignaal van de koolmonoxidemeter wel goed werkt? Iedere goede koolmonoxidemelder beschikt over een testknop waarmee dit signaal getest kan worden.

Tips beste plaats koolmonoxidemelder

  • Hang een koolmonoxidemelder altijd op gezichtshoogte (de hoogte waarop je ademt). Koolmonoxide stijgt namelijk niet op dus het plafond is geen goede plek.
  • De CV-ketel en de keuken zijn plaatsten waar een koolmonoxidemelder erg nuttig is. Hang hem niet meer dan 1,5 meter van de mogelijke CO-bron (zoals de CV-ketel) vandaan.
Kijk voor de beste koolmonoxidemelders bovenaan in het koolmonoxidemelder test overzicht of selecteer via de selectiemogelijkheden de voor jou beste koolmonoxide melder uit het overzicht met alle koolmonoxidemeters.


Onderwerp:
Kijk hier boven voor de beste koolmonoxidemeter test. Je vindt er de beste koolmonoxide meter uit meerdere testen. Deze beste koolmonoxidemelders meten de koolmonoxide in de lucht. 
Koolmonoxide (CO) is reukloos en dodelijk. Je hebt slimme koolmonoxidemeters en eenvoudige goedkope koolmonoxidemeters. Alle goede koolmonoxidemelders vind je goedkoop in het koolmonoxidemeter overzicht bovenaan.

0 reacties :

Plaats hier uw reactie. Reclame wordt niet getoond.

Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.