Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste koolmonoxidemelder test

In de meeste huizen hangt een rookmelder, maar de koolmonoxidemelder wordt vaak vergeten. Toch is koolmonoxide zeker zo gevaarlijk als brand. Koolmonoxide is giftig, maar ook nog eens kleurloos, smaakloos en reukloos. Je merkt het dus niet op, zelfs niet overdag. Je kunt dan duizelig worden en het bewustzijn verliezen. Tenzij een goede koolmonoxidemelder je op tijd waarschuwt. Daarom hier de beste koolmonoxidemelder uit de test.


Of eigenlijk de beste koolmonoxidemelders uit de testen, want we hebben hier de resultaten van meerdere testen van koolmonoxidemelders verzameld.

De beste koolmonoxidemelders uit de testen
Overzicht alle koolmonoxidemelders

Je kunt ook zelf de voor jou beste koolmonoxidemelder selecteren uit een lijst met circa 70 van deze koolmonoxidemeters. Kijk in het overzicht met alle koolmonoxidemelders, geef je wensen en eisen op en zie welke koolmonoxidemelders hieraan voldoen tegen de laagste prijs.

Tips koolmonoxidemeter

Tot slot nog wat tips en informatie voor bij de aanschaf van een koolmonoxidemelder.

  • Hang een koolmonoxidemelder altijd op gezichtshoogte (de hoogte waarop je ademt). Koolmonoxide stijgt namelijk niet op dus het plafond is geen goede plek.
  • De CV-ketel en de keuken zijn plaatsten waar een koolmonoxidemelder erg nuttig is. Hang hem niet meer dan 1,5 meter van de mogelijke CO-bron (zoals de Cv-ketel) vandaan.
  • Een slimme koolmonoxidemelder staat in contact met internet en kan je ook, via je smartphone, waarschuwen als je elders bent. Dat is een hele geruststelling als de kinderen alleen thuis zijn.

0 reacties :

Plaats hier uw reactie. Reclame wordt niet getoond.

Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.