Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste kruimeldief test

Een kruimeldief, ook wel kruimelzuiger of handstofzuiger genoemd, is een kleine snoerloze stofzuiger met accu die gebruikt wordt voor kleine zuigklusjes zoals broodkruimels, spinrag of wat zand of aarde. Je pakt voor een klein klusje heel wat makkelijker een kruimeldief dan een stofzuiger.

Hier kijken we naar de beste kruimeldieven uit diverse kruimeldief testen, hebben we een kruimeldief keuzehulp en geven tips voor bij de keuze van een kruimeldief.

Beste kruimeldief uit de tests

We hebben een aantal vergelijkende testen van kruimelzuigers gevonden. Hieronder vind je de winnaar van deze testen gesorteerd op datum van de test.Kruimeldief Keuzehulp

Maak met de Kruimeldief Keuzehulp een keuze uit meer dan 120 kruimeldieven. Vink al je wensen en eisen aan, en je krijgt een overzicht met alleen de voor jou beste kruimeldieven, sorteer deze op prijs om de voordeligste keuze te maken. Bovendien vind je hier heel veel informatie over de kruimeldieven.

Kruimeldief met zak

De meeste kruimeldieven beschikken over een stofreservoir dat je boven de afvalbak kunt leegkloppen. Er zijn echter ook enkele kruimelzuigers met een stofzak. Dit betreft vooral duurdere modellen die zijn ontwikkeld voor professioneel gebruik.

De zuigkracht van een kruimelzuiger

In hoeverre is de kruimeldief een alternatief voor een stofzuiger. Dat hangt vooral van de zuigkracht af. Deze wordt in volts uitgedrukt. De zwakste kruimeldieven hebben 6 volt of minder. Boven de tien volt heb je een sterke kruimelzuiger die meer kan dan alleen wat kruimeltjes zuigen.

De gebruikstijd van een kruimeldief

Meestal pak je een kruimelzuiger, zuig je er wat mee op, en plaats je hem dan weer op de oplader. Echt veel gebruikstijd heeft de kruimeldief dan niet nodig. De meeste handstofzuigers hebben dan ook een gebruikstijd van minder dan een kwartier. Wil je het apparaatje lange tijd achter elkaar kunnen gebruiken kies dan voor een exemplaar met een betere accu en een hogere accuduur. Een accu is een kostbaar onderdeel, dus dit verhoogd de prijs wel aanzienlijk.

Let bij veelvuldig gebruik op de oplaadtijd. Meestal heeft een kruimeldief door zijn matige accu meer dan 3 uur nodig om geheel op te laden. Bij gemiddeld gebruik zal dat echter geen enkel probleem zijn.

Kijk bovenin voor de beste kruimeldief uit de testen en gebruik de Kruimeldief Keuzehulp om de voor jou persoonlijk beste kruimeldief tegen de laagste prijs te vinden.

Zie ook: Alle testen huishoudelijke apparatuur

0 reacties :

Plaats hier uw reactie. Reclame wordt niet getoond.

Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.