Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste krultang test

 

De beste krultang test en aanbiedingen van alle goede krultangen. Plus een keuzehulp om je beste krultang goedkoop te kopen.

beste krultang test

Maak van je steile kapsel een echte krullenbol met een goede krultang. Of breng wat meer subtiele krullen aan. Met de beste krultang kan dat allemaal. Veel of weinig krullen, grote of kleine krulllen, alles is mogelijk.

Testen van krultangen

Maar wat is de beste krultang? Hieronder vind je de resultaten van testen uitgevoerd door deskundige organisaties en gebruikers van krultangen.


Zie ook


Advies over krultangen

Bij het kiezen van de voor jou beste krultang hoort een goed advies. In de Krultang Advieshulp vind je alle informatie over krultangen en kun je gericht zoeken naar krultangen die de eigenschappen hebben die jij in je krultang zoekt.

Of kijk eens in het overzicht met alle krultangen. Daar vind je meer dan 400 krultangen met alle specificaties en prijzen. Ook dit overzicht is te doorzoeken met jouw wensen en eisen. Zo vind je makkelijk en snel doe voor jou beste krultang tegen de laagste prijs.

Hieronder vind je informatie en tips die je van pas kunnen komen bij de keuze van je krultang.

Keramische krultang of alleen keramische coating

De beste krultangen hebben een volledig keramische plaat. Deze keramische platen zorgen voor een zeer goede warmteverdeling en beschermen je haar tegen oververhitting.

Stijltangen met alleen een keramische coating op de plaat zijn goedkoper maar minder goed. Ze verdelen de warmte minder goed waardoor delen van het haar overhit en beschadigd kunnen raken. Ook gaat een stijltang met keramische coating minder lang mee dan een volledig keramische stijltang omdat de keramische laag slijt.

Gebruik je de krultang vaak, bijvoorbeeld dagelijks? Dan is het erg belangrijk om te kiezen voor een volledig keramische krultang. Deze is veel beter voor je haar.

Wat voor krullen wil je?

Wil je golvende haren of grote krullen dan is een dikke krultang voor jou de beste krultang. Denk daarbij aan een krultang met een diameter van minimaal 25 millimeter. Deze dikke krultangen zijn niet voor je geschikt als je kort haar hebt.

Heb je liever veel kleine krullen? Dan is een krultang met een diameter van 14 millimeter voor jou de beste krultang. Hiermee maak je kleine krullen die na het uitkammen zorgen voor veel volume in je haar. Deze krultangen zijn wel geschikt voor korte kapsels.

Tussen de bovenstaande dikke krultangen en dunne krultangen zitten de krultangen van gemiddelde grootte (15 - 24 millimeter) voor een standaard krul.

Conische krultang

De meest natuurlijke krullen krijg je met een conische krultang. Deze term slaat op de vorm van de tang, deze is aan het handvat breder dan aan de punt. Hierdoor worden de krullen aan het uiteinde ook kleiner dan bij de hoofdhuid. Dit ziet er speels en natuurlijk uit.

Dit in tegenstelling tot bij de rechte krultang waarbij iedere krul even groot is. Een rechte krultang levert gladde krullen van gelijke grote op.

Ook de spiraalvormige krultang zorgt voor gelijkmatige krullen. Iedere kruk heeft exact dezelfde vorm.

Automatische krultang

Helemaal automatisch gaat het natuurlijk nooit, maar en automatische krultang neemt je wel werk uit handen. Bij zo'n krultang hoef je je haar alleen maar vast te zetten. Het ronddraaien doet de tang zelf. Je legt je pluk haar op de tang en deze zuigt de plek op om deze vervolgens in de krul te brengen.

Chopstick krultang

Voor strakke kleine krullen is er de chopstick krultang. Deze krultang is extra smal van vorm en maakt ook zulke krulletjes.

Bubbelvormige krultang

Vrij zeldzaam is de bubbelvormige krultang. Deze maakt beachy waves, of met andere woorden. krullen met een grove slag.

Krultang met klem of zonder klem

Iets anders waar je op kunt letten bij de aanschaf van een krultang is de aanwezigheid van een klem. Als de krultang over een klem beschikt (wat ze lang niet allemaal doen) kun je je haar vast zetten met de klem en dan draaien. Dat gaat met wat makkelijker en je loopt geen risico je hand te branden bij het handmatig om de tang vouwen van je haar.

Een krultang voor beschadigd haar

Het is bijzonder handig als je de temperatuur van de krultang kunt regelen. Is deze temperatuur ook onder de 180 graden in te stellen? Dan is de krultang ook voor beschadigd haar geschikt.

Tip: De meest populaire krultangen, de goedkoopste winkels. een Krultang Keuzehulp om de voor jou beste krultang tegen de laagste prijs te vinden. Het is allemaal te vinden op Beste Krultang Kopen.

In de bovengenoemde Krultang Advieshulp vind je nog meer informatie over krultangen.

Zie ook:


Onderwerpen:
Hier boven vind je de beste krultangen uit de beste krultang test. Het betreft meerdere best geteste krultangen. Bijvoorbeeld de beste krultang voor beschadigd haar, de beste automatische krultang en de beste koop uit de krultang test. Tevens vind je hier boven de beste winkels om goede krultangen goedkoop te kopen en geven we tips voor bij het kiezen van je persoonlijk beste krultang.

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

Zoeken

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *