Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste ladyshave test

 

De beste ladyshave uit de test. Voor een mooi resultaat op een aangename manier. Met aanbiedingen van alle goede ladyshaves.

Braun Silk Epil ladyshave

Braun Silk Epil ladyshave

Een ladyshave is een scheerapparaat speciaal voor vrouwen. Een ladyshave wordt vooral gebruikt voor het verwijderen van lichaamshaar op benen, armen, oksels, schaamstreek en gezicht. 

Het verschil tussen een ladyshave en ee gewoon scheerapparaat is dat de scheerkop ronder en langwerpiger is zodat je hem beter hu gebruiken bij rondingen en bochten, bijvoorbeeld bij de oksels. Zo scheer je makkelijker, gladder en aangenamer je lichaamshaar weg.

Testen van ladyshaves

Hieronder vind je de ladyshaves die beste getest zijn.Zie ookZoek zelf je beste ladyshave

Welke ladyshave voldoet het best aan jouw persoonlijke eisen, wensen en behoeften? 

Kijk in het overzicht met aanbiedingen van alle ladyshaves. Bij deze aanbiedingen zijn meer dan 150 ladyshaves te vinden van Philips, Braun, BaByliss, Remington, Carmen en andere goede fabrikanten van ladyshavers.


Via selectievelden kun je uit dit grote ladyshave aanbod zelf de ladyshaves selecteren die het best aan jouw eisen voldoen. En dat overzicht kun je op prijs rangschikken zodat je snel en makkelijk de voor jou beste ladyshave tegen de laagste prijs kunt vinden.


Braun ladyshave

Kop Braun ladyshave


Hieronder hebben we wat tips voor je die je behulpzaam kunnen zijn bij het kiezen van de voor jou beste ladyshave.

Te scheren lichaamshaar

Welk lichaamsdeel wil je scheren met de ladyshaver? Om het scheren van bepaalde delen van het lichaam wat makkelijker te maken worden  bij een ladyshave vaak opzetstukken meegeleverd. Voor het scheren van de oksels, de bikinilijn, de intieme delen en het gezicht worden vaak aparte opzetstukken geleverd met een smallere kop. 

Selecteer in het bovenstaande overzicht met ladyshaves de lichaamsdelen die je regelmatig wilt scheren en je krijgt de ladyshaves die daar het best voor geschikt zijn.

Volledig af te spoelen ladyshave

Het kan handig zijn als je de ladyshave onder de kraan schoon kunt spoelen. Hou er rekening mee dat dit niet automatisch betekent dat je de ladyshave ook onder de douche kunt gebruiken. 

Ladyshave onder de douche

Om nat onder de douche te scheren moet de ladyshave geschikt zijn voor gebruik onder de douche. Deze ladyshaves zijn volledig waterproof, iets dat bij een alleen afspoelbare ladyshave niet het geval is.

In het overzicht met ladyshaves kun je zowel het gebruik onder de douche als het afspoelen van de kraan als voorwaarde voor je beste ladyshave opgeven.


Philips Ladyshave

Philips ladyshave

Oplaadbare ladyshave

Bijna alle ladyshaves beschikken tegenwoordig over een oplaadbare accu, maar er zijn uitzonderingen. Een ladyshave die je snoerloos kunt gebruiken is natuurlijk veel fijner dan een ladyshave waarmee je met het snoer aan het stopcontact "vast zit". 

Een ladyshave met snoer kun je vanzelfsprekend ook nooit onder de douche gebruiken, maar een oplaadbare ladyshave met een accu is over het algemeen vaak weer iets duurder Een ladyshave die een batterij als accu gebruikt is relatief een goedkope ladyshave.

Bruikbaar tijdens het laden

Het is erg vervelend als de accu leeg is en je kunt de ladyshave niet gebruiken tot hij weer opgeladen is. Met een ladyshave die ook tijdens het opladen te gebruiken is heb je daar geen last van. Dit is een mogelijkheid waarop je echt even moet letten als je je beste ladyshave kiest.

Flexibele kop

Voor veel dames is een ladyshave met flexibele kop de beste ladyshave. Een flexibele kop houdt in dat de kop met de rondingen van het lichaam mee beweegt. Zo blijft de ladyshaver onder het scheren contact met de huid houden. Dat scheert gladder en voorkomt irritatie omdat je minder over de huid hoeft te bewegen tijdens het scheren.Philips ladyshave met accessoires en opzetstukken

Philips ladyshave met accessoires / opzetstukken


Ladyshave accessoires

Bij een ladyshave worden er de nodige accessoires meegeleverd. Accessoires zoals een opzetstuk voor de bikinilijn, een trimmer opzetstuk, een scheer opzetstuk, een precisie opzetstuk en een huidcontact opzetstuk zijn belangrijke accessoires omdat ze voor een groot deel de mogelijkheden van de ladyshave bepalen. 

Daarnaast worden er soms accessoires als een schoonmaak borsteltje, een pincet, een vijl en / of opbergzakje meegeleverd.

Beste ladyshave merken

Bovenaan vind je de beste ladyshave uit de meest recente test. Er zijn twee ladyshave merken die toonaangevend zijn, en dat zijn Philips (met de Philips SatinShave ladyshave) en Braun (met de Braun Silk-Epil Lady shaver). In deze series vind je goede ladyshaves van zeer goede kwaliteit een een aantrekkelijke prijs.

Hoewel deze twee fabrikanten duidelijk de marktleider zijn, zijn er meer goede ladyshaves te koop. Ook Remington, BaByliss, Baess, AEG, Panasonic, Beurer en Grundig maken goede ladyshaves. Bij de aanbiedingen bovenaan vind je al deze goede ladyshaves goedkoop.


Kijk bij de bovenaan genoemde testen van ladyshaves voor de beste ladyshave uit diverse tests of maak een keuze uit alle ladyshaves in het overzicht. Je kunt daarbij je beste ladyshave selecteren door de gewenste mogelijkheden aan te vinken.

Zie ook:

Onderwerp:
Bovenaan vind je de beste ladyshaves uit de test en een overzicht met goede ladyshaves waaruit je je persoonlijk beste ladyshave kunt selecteren. Je kunt daar je beste ladyshave ook goedkoop kopen. Verder geven we hier tips voor bij het vinden van de voor jou beste ladyshave.

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

Zoeken

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *