Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste lenzen test

 

De beste lenzen uit de test in alle soorten, zoals de beste maandlenzen, daglenzen en andere beste contactlenzen. Met aanbiedingen van al deze beste lenzen.

Beste lenzen test


Veel contactlenzen worden tegenwoordig via internet besteld. Zelf je lenzen online kopen is veel goedkoper dan je contactlenzen bij de opticien halen. Daarom kiezen steeds meer mensen er voor om alleen hun ogen op te laten meten en zelf de lenzen aan te schaffen. Maar wat zijn de beste lenzen die je dan kunt kopen?

Hieronder hebben we testen van lenzen verzameld. Hierin kun je zien welke maandlenzen, daglenzen en andere contactlenzen de experts tot beste lenzen hebben uitgeroepen.

Testen van lenzen

Hieronder vind je de best getest lenzen.


De beste lenzen kopen

Lenzen zijn tegenwoordig volop op internet volop te koop. Kijk op Beste Lenzen Kopen voor de beste online aanbieders van contactlenzen waar je lenzen goedkoop kunt kopen. 

Lenzen zijn een makkelijk product om online te kopen. Als je je de relevante gegevens als sterkte en cilinder van de contactlenzen weet kun je de lenzen eenvoudig zelf bestellen, en zo veel geld besparen. Want online zijn contactlenzen schrikbarend veel goedkoper dan bij de opticien. Ook bij de opticien ketens die goedkoop pretenderen te zijn.

Maar je moet dus eerst wel een keer je ogen op laten meten voor je deze gegevens weet. Laat dat bij een opticien doen, en bestel je lenzen online. Dat scheelt je heel veel geld, ook als je voor de oogmeting met betalen.

Hoe lang kun je lenzen dragen?

Wat je nog wel moet beslissen is de draaginterval van je lenzen? Wil je iedere dag een schoon setje contactlenzen? Kies dan voor daglenzen. Deze daglenzen zijn goedkope contactlenzen die je iedere avond na gebruik weer weggooit. Letterlijk weggooilenzen / wegwerplenzen dus.

Maar je kunt ook kiezen voor lenzen die je een maand lang dag en nacht kunt dragen. Deze maandlenzen koop je meestal in een halfjaar-verpakking met 6 lenzen voor 6 maanden. En verder zijn er nog maandlenzen voor alleen overdag, en naast maandlenzen en daglenzen zijn er ook weeklenzen (lenzen die je een week draagt), maar die contactlenzen voor een week zijn minder gangbaar dan daglenzen en maandlenzen.

En vrij nieuw, en niet overal verkrijgbaar, zijn de halfjaar lenzen en jaarlenzen die je soms wel een jaar lang kunt dragen. Dat klinkt erg aanlokkelijk, maar hou er wel rekening mee dat verlies of beschadiging van zo'n contactlens een stuk kostbaarder is dan die van een goedkopere lens met een kortere draagtijd. Een jaarlens of een halfjaarlens is immers een dure contactlens. Maar makkelijk is het wel!

Gekleurde lenzen

Wil je eens een ander kleur ogen? Dat kan als je kiest voor gekleurde lenzen. Deze gekleurde contactlenzen zijn er zelfs zonder sterkte, gekleurde lenzen voor mensen die helemaal geen contactlenzen nodig hebben maar wel eens een ander kleur ogen willen.

Gekleurde lenzen kun je als maandlenzen kopen, maar ook als daglenzen waarmee je zelfs per dag van kleur ogen kunt wisselen. Zo kun je de kleur van je ogen dagelijks op je outfit aanpassen! Je koopt de lenzen in kleuren als blauw, groen, bruin en grijs, maar hoe de kleurtint precies uitvalt hangt af van de eigen kleur van je ogen.

Bij de winkels op het bovenstaande Beste Lenzen Kopen lees je er alles over.


Multifocale lenzen

Zoals er multifocale brillen zijn, zo zijn er ook multifocale lenzen. Bij deze multifocale contactlenzen hoef je geen leesbril op. Dat is ideaal, want contactlens dragers houden over het algemeen niet van brillen. Daarom zijn het contactlens gebruikers.

Met goede multifocale lenzen kun je op alle afstanden goed kunt zien. Van ver af en dichtbij. In tegenstelling tot een multifocale bril heeft een multifocale lens geen vast leesgedeelte aan de onderkant, maar draait het leesgedeelte met je ogen mee. Dat heeft als groot voordeel dat je niet alleen goed kunt lezen wat zich onder je gezicht bevindt, maar ook iets dat zich boven je hoofd bevindt scherp kunt zien.

Lenzen goedkoop online kopen

Kortom alle lenzen die je bij de opticien koopt kun je ook veel goedkoper online bestellen. Het is wel aan te raden om eerst een oogarts op opticien te bezoeken voor een meting. En eveneens is het aan te raden om af en toe je ogen op te laten meten om te controleren of de sterkte nog klopt.

Goede lenzen worden gemaakt door een beperkt aantal fabrikanten zoals Alcon (Air Optix), CooperVision (Biofinity), Bausch & Lomb (PureVision, Biomedics), Johnson & Johnson (Acuvue). Online zijn deze lenzen goedkoop verkrijgbaar.


Onderwerp:
Hier kijken we naar de beste contactlenzen uit de test. Je vindt hier bijvoorbeeld de beste daglenzen uit de test en de de beste maandlenzen uit de test. Maar er zijn meer soorten lenzen zoals weeklenzen, halfjaarlenzen en jaarlenzen, al worden deze contactlenzen minder gebruikt. Alle lenzen, ook de beste lenzen uit de test, kun je veel goedkoper online kopen. Het prijsverschil is enorm. Kijk maar bij de bovengenoemde links.

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

Zoeken

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *