Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste luchtbed / beste luchtmatras (opblaasbaar matras)

Een luchtbed is een extra slaapplaats die altijd wel eens van pas komt. Als je gaat kamperen, maar ook als je logees krijgt of zelf gaat logeren. Moderne luchtbedden zijn heel praktisch en heel comfortabel. Je hebt dikke luchtmatrassen met het comfort van een gewoon matras. Hier kijken we naar de beste luchtbedden en beste luchtmatrassen en geven tips voor bij het kiezen en kopen van het voor jou beste luchtbed.

De beste luchtbedden en beste luchtmatrassen uit de test

Hieronder vind je enkele testen van luchtbedden. Kijk daar voor het beste luchtbed uit iedere test.

Zie ook:

Kies zelf je beste luchtbed / opblaasbaar matras

Er is heel veel keuze uit luchtbedden. Van heel simpele luchtbedden tot heel luxe en comfortabele luchtmatrassen. Je hebt éénpersoons luchtbedden en tweepersoons luchtbedden. Opblaasbare matrassen die je zelf op moet blazen en luchtbedden die zichzelf opblazen via een ingebouwde pomp en veel meer opblaasbare bedden. 

In het overzicht aanbiedingen alle luchtbedden vind je al deze verschillende luchtbedden. Meer dan 250 luchtbedden en luchtmatrassen. Opblaasbare matrassen tegen een aantrekkelijke prijs, met alle specificaties, reviews en ervaringen van gebruikers en met goede mogelijkheden om uit dit enorme aanbod het voor jou persoonlijk beste luchtbed of beste luchtmatras te selecteren.

Dit selecteren van je beste opblaasbaar matras kan op diverse manieren. Een greep uit de mogelijkheden vind je hier onder.


Eenpersoons luchtbedden en tweepersoons luchtbedden

Vroeger was een luchtbed een vrij dun op te blazen bedje voor één persoon. De luchtbedden hebben echter de laatste jaren een enorme ontwikkeling doorgemaakt. Tegenwoordig zijn het hoge, dikke, zachte en heel comfortabele opblaasbare bedden met een hoog ligcomfort. 

Omdat deze opblaas matrassen zich met gewone matrassen kunnen meten worden ze dan ook vaak luchtmatras genoemd. Een luchtmatras is een hoog luchtbed, met veel lucht voor een hoog ligcomfort en een makkelijk instap en uitstap.

Deze moderne luchtbedden zijn in vele maten te koop. Net zoals een gewoon matras. Tweepersoons opblaas matrassen zijn tegenwoordig net zo gewoon als een éénpersoons opblaas matras.

Bij de bovenstaande luchtbedden aanbiedingen kun je aangeven of je een éénpersoons luchtbed of een tweepersoons luchtbed zoekt, maar je kunt ook de maten van het opblaasbaar matras opgeven.

Ook de hoogte van het luchtbed kun je als eis opgeven. Een hoog luchtbed biedt meer comfort. Ook heb je bij zo'n dik luchtmatras minder het gevoel dat je op de grond slaapt. De meeste goede luchtbedden zijn tegenwoordig meer dan 40 centimeter hoog.


Luchtbed opblazen of een luchtbed met ingebouwde pomp

Omdat luchtbedden tegenwoordig zo dik zijn en bovendien vaak erg groot zijn (bijvoorbeeld een tweepersoons luchtbed) moet er veel lucht in. Een luchtbed met de mond opblazen is dan geen pretje. Daarom worden luchtbedden steeds vaker voorzien van een ingebouwde elektrische luchtpomp. Zo'n ingebouwde pomp maakt het opblazen van het luchtbed erg makkelijk.

Zit er geen pomp in je luchtbed? Geen probleem. Voor weinig geld koop je een goede elektrische luchtpomp die dat werk voor je doet (eventueel outdoor dankzij een accu). 

Merken goede luchtbedden

Het merk Intex (ook bekend van de opblaasbare zwembaden) is toonaangevend in luchtbedden. Zoek je het beste luchtmatras dan kom je meestal bij een Intex luchtbed uit. Maar er zijn meer goede fabrikanten van luchtbedden. Bestway luchtbedden en de luchtbedden van kampeerspecialist Coleman zijn ook prima luchtbedden.

Zoek je een wat minder hoog luchtbed? Kijk dan eens naar de Bo-Camp luchtbedden of de High Peak luchtbedden in het bovenaan genoemde overzicht met alle goede luchtbedden.

Kijk voor alle prijzen, mogelijkheden en specificaties bij de bovenaan genoemde aanbiedingen van luchtbedden / luchtmatrassen. 


Foto's: Intex luchtbedden


Samenvatting:
Een modern luchtbed is een comfortabel opblaasbaar matras (luchtmatras). Hier vind je de beste luchtbedden uit de test en andere goede opblaasbare matrassen en opblaasbare bedden. Het betreft zowel het beste éénpersoons luchtbed als het beste tweepersoons luchtbed. Zonder pomp en met pomp. Vaak komt een Intex luchtbed als beste luchtbed uit de test, maar een ligbed of opblaasbaar matras van Bestway, Coleman, Bo-Camp of High Peak is ook een goed luchtbed.


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.