Header Ads Widget

Amazon Prime gratis

Beste luchtbed / beste luchtmatras (opblaasbaar matras)

De beste luchtbedden uit de test. Het beste luchtbed voor kamperen of logeren, maar ook het beste luchtmatras en beste opblaasbaar matras voor 2 personen.De beste luchtbedden en beste luchtmatrassen uit de test

Hieronder vind je enkele testen van luchtbedden. Kijk daar voor het beste luchtbed uit iedere test.


Zie ook:

Kies zelf je beste luchtbed / opblaasbaar matras (met aanbiedingen)

Een luchtbed is een extra slaapplaats die altijd wel eens van pas komt. Zo'n opblaasbaar matras is handig als je gaat kamperen, maar ook als je logees krijgt of zelf gaat logeren. Moderne luchtbedden zijn heel praktisch en heel comfortabel. 

Je hebt dikke luchtmatrassen met het comfort van een gewoon matras en makkelijk mee te nemen luchtbedden voor kamperen. Hier kijken we naar de beste luchtbedden en beste luchtmatrassen en geven tips voor bij het kiezen en kopen van het voor jou beste luchtbed.

Er is heel veel keuze uit luchtbedden. Van heel simpele luchtbedden tot heel luxe en comfortabele luchtmatrassen. Je hebt éénpersoons luchtbedden en tweepersoons luchtbedden. Opblaasbare matrassen die je zelf op moet blazen en luchtbedden die zichzelf opblazen via een ingebouwde pomp en veel meer opblaasbare bedden. 

In het overzicht aanbiedingen alle luchtbedden vind je al deze verschillende luchtbedden. Meer dan 250 luchtbedden en luchtmatrassen. Opblaasbare matrassen tegen een aantrekkelijke prijs, met alle specificaties, reviews en ervaringen van gebruikers en met goede mogelijkheden om uit dit enorme aanbod het voor jou persoonlijk beste luchtbed of beste luchtmatras te selecteren.

Dit selecteren van je beste opblaasbaar matras kan op diverse manieren. Een greep uit de mogelijkheden vind je hier onder.

Intex opblaasbaar matras

Intex opblaasbaar matrasEenpersoons luchtbedden en tweepersoons luchtbedden

Vroeger was een luchtbed een dun op te blazen bedje voor één persoon. De luchtbedden hebben echter de laatste jaren een enorme ontwikkeling doorgemaakt. Tegenwoordig zijn het hoge, dikke, zachte en heel comfortabele opblaasbare bedden met een hoog ligcomfort. 

Ondanks hun grote en dikke formaat als ze opgeblazen zijn (vooral de 2 persoons luchtbedden) zijn deze opblaasbare matrassen makkelijk mee te nemen, want zonder lucht blijft er een klein pakketje over.

Omdat deze opblaas matrassen zich met gewone matrassen kunnen meten worden deze luchtbedden vaak luchtmatras genoemd. Een luchtmatras is een hoog luchtbed, met veel lucht voor een hoog ligcomfort en een makkelijk instap en uitstap.

Deze moderne luchtbedden zijn in vele maten te koop. Net zoals een gewoon matras. Tweepersoons opblaas matrassen zijn tegenwoordig net zo gewoon, en net zo makkelijk verkrijgbaar, als een éénpersoons opblaas matras.

Bij de bovenstaande luchtbedden aanbiedingen kun je aangeven of je een éénpersoons luchtbed of een tweepersoons luchtbed zoekt, maar je kunt ook de maten van het opblaasbaar matras opgeven.

Ook de hoogte van het luchtbed kun je als eis opgeven. Een hoog luchtbed biedt meer comfort. Ook heb je bij zo'n dik luchtmatras minder het gevoel dat je op de grond slaapt. De meeste goede luchtbedden zijn tegenwoordig meer dan 40 centimeter hoog.


Intex luchtmatras, 2 persoons

Intex luchtmatras, 2 persoonsLuchtbed opblazen of een luchtbed met ingebouwde pomp

Omdat luchtbedden tegenwoordig zo dik zijn en bovendien vaak erg groot zijn (bijvoorbeeld een tweepersoons luchtbed) moet er veel lucht in. Een opblaasbaar matras met de mond opblazen is dan geen pretje. Daarom worden luchtbedden steeds vaker voorzien van een ingebouwde elektrische luchtpomp. Zo'n ingebouwde pomp maakt het opblazen van een opblaasbaar matras erg makkelijk.

Zit er geen pomp in je luchtbed? Geen probleem. Voor weinig geld koop je een goede elektrische luchtpomp die dat werk voor je doet (eventueel outdoor dankzij een accu). 
Merken goed opblaasbaar matras of luchtbed

Het merk Intex (ook bekend van de opblaasbare zwembaden) is een toonaangevende fabrikant van luchtbedden. Zoek je het beste luchtmatras dan kom je meestal bij een Intex luchtbed of Intex opblaasbaar matras uit. Maar er zijn meer goede fabrikanten van luchtbedden. Bestway luchtbedden en de luchtbedden van kampeerspecialist Coleman zijn ook prima luchtbedden.

Zoek je een wat minder hoog luchtbed dan een opblaasbaar matras? Kijk dan eens naar de Bo-Camp luchtbedden of de High Peak luchtbedden in het bovenaan genoemde overzicht met alle goede luchtbedden.

Intex luchtbed / opblaasbaar matras 1 persoons
Intex luchtbed / opblaasbaar matras 1 persoons
Kijk voor alle prijzen, mogelijkheden en specificaties bij de bovenaan genoemde aanbiedingen van luchtbedden / luchtmatrassen. 


Foto's: Intex opblaasbare matrassen


Samenvatting:
Een modern luchtbed is een comfortabel opblaasbaar matras (luchtmatras). Hier vind je de beste luchtbedden uit de test en andere goede opblaasbare matrassen en opblaasbare bedden. Het betreft zowel het beste éénpersoons luchtbed als het beste tweepersoons luchtbed. Zonder pomp en met pomp. Vaak komt een Intex luchtbed als beste luchtbed uit de test, maar een ligbed of opblaasbaar matras van Bestway, Coleman, Bo-Camp of High Peak is ook een goed luchtbed.


Een reactie posten

0 Reacties