Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste luchtbed / beste luchtmatras

Een luchtbed is een extra slaapplaats die altijd wel eens van pas komt. Als je gaat kamperen, maar ook als je logees krijgt of zelf gaat logeren. Moderne luchtbedden zijn heel praktisch en heel comfortabel. Je hebt dikke luchtmatrassen met het comfort van een gewoon matras. Hier kijken we naar de beste luchtbedden en beste luchtmatrassen en geven tips voor bij het kiezen en kopen van het voor jou beste luchtbed.

De beste luchtbedden en beste luchtmatrassen uit de testZie ook:

Kies zelf je beste luchtbed of luchtmatras

Er is heel veel keuze uit luchtbedden. Van heel simpel tot heel luxe en comfortabel. Éénpersoons en tweepersoons, op te blazen en zelf opblazend en veel meer. 

In het overzicht aanbiedingen alle luchtbedden vind je ze allemaal. Meer dan 350 luchtbedden en luchtmatrassen. Tegen een aantrekkelijke prijs, met alle specificaties, reviews en ervaringen van gebruikers en met goede mogelijkheden om uit dit enorme aanbod het voor jou persoonlijk beste luchtbed of beste luchtmatras te selecteren.

Dit selecteren kan op diverse manieren. Een greep uit de mogelijkheden vind je hier onder.


Eenpersoons luchtbedden en tweepersoons luchtbedden

Vroeger was een luchtbed een vrij dun op te blazen bedje voor één persoon. De luchtbedden hebben echter de laatste jaren een enorme ontwikkeling doorgemaakt. Tegenwoordig zijn het hoge, dikke, zachte en heel comfortabele opblaasbare bedden met een hoog ligcomfort. Omdat ze zich met matrassen kunnen meten worden ze dan ook vaak luchtmatras genoemd. Een luchtmatras en een luchtbed is hetzelfde.

Deze moderne luchtbedden zijn in vele maten te koop. Net zoals een gewoon matras. Tweepersoons matrassen zijn tegenwoordig net zo gewoon als éénpersoons matrassen.

Bij de bovenstaande luchtbedden aanbiedingen kun je aangeven of je een éénpersoons of tweepersoons luchtbed zoekt, maar je kunt ook de maten van het luchtmatras opgeven.

Ook de hoogte van het luchtbed kun je als eis opgeven. Een dik luchtmatras biedt meer comfort. Ook heb je minder het gevoel dat je op de grond slaapt. De meeste goede luchtbedden zijn tegenwoordig meer dan 40 centimeter hoog.


Opblazen of een luchtbed met ingebouwde pomp

Omdat luchtbedden tegenwoordig zo dik zijn en bovendien vaak erg groot moet er veel lucht in. Een luchtbed met de mond opblazen is dan geen pretje. Daarom worden luchtbedden steeds vaker voorzien van een ingebouwde elektrische luchtpomp. Zo'n ingebouwde pomp maakt het opblazen wel erg makkelijk.

Zit er geen pomp in je luchtbed? Geen probleem. Voor weinig geld koop je een goede elektrische luchtpomp die dat werk voor je doet (eventueel outdoor dankzij een accu). 

Goede merken en prijzen luchtbedden

Het merk Intex (ook bekend van de opblaasbare zwembaden) is toonaangevend in luchtbedden. Zoek je het beste luchtmatras dan kom je vrijwel altijd bij een Intex luchtbed uit. Maar er zijn meer goede fabrikanten van luchtbedden. Bestway en kampeerspecialist Coleman maken ook ook prima luchtbedden.

Éénpersoons luchtbedden
Voor wat de prijs betreft, luchtbedden zijn geen dure producten. Als we Intex luchtbedden als uitgangspunt nemen dan begint de prijs voor een éénpersoons luchtbed iets boven een tientje. Je hebt dan een luchtbed met een dikte van 22 a 25 cm. Het goedkoopste Intex luchtbed met ingebouwde pomp is circa 5 euro duurder. De prijzen van een dik luchtbed (minimaal 30 cm) beginnen bij 25 euro voor een luchtbed met pomp.

Tweepersoons luchtbedden
Ook tweepersoons Intex luchtbedden koop je al ruim onder de 20 euro (zie bovenstaande aanbiedingen). Voor een dik tweepersoons Intex luchtbed met ingebouwde pomp ben je vanaf 45 euro kwijt. 

Kijk voor alle prijzen, mogelijkheden en specificaties bij de bovenaan genoemde aanbiedingen van luchtbedden / luchtmatrassen. 


Foto's: Intex

Onderwerpen:
Beste luchtbed test, goede luchtmatrassen, beste luchtbedden, intex, beste luchtmatras test

0 reacties :

Plaats hier uw reactie. Reclame wordt niet getoond.

Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.