Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste luchtbehandeling en luchtverbetering

Aan de lucht in huis moet soms wel wat verbeterd worden. De lucht is dan bijvoorbeeld de vochtig of juist te droog. Beide is niet gezond en niet aangenaam. Hier kijken we naar de mogelijkheden om dat op een goede manier op te lossen. Bijvoorbeeld met een luchtontvochtiger, luchtbevochtiger, luchtreiniger of aroma verdamper.

Hieronder vind je de beste van dit soort apparaten uit de tests en een keuzehulp waarbij je je gewenste apparaat voor luchtbehandeling tegen de laagste prijs kunt vinden.

Beste luchtreiniger

Een luchtreiniger is een apparaat waarmee je de lucht in huis of op kantoor "schoon maakt".  Het gaat daarbij om het verwijderen van stofdeeltjes, pollen. bacteriĆ«n, virussen en statische ladingen. Vooral mensen met een allergie voor bijvoorbeeld stof of pollen (hooikoorts) kunnen veel baat hebben bij een goede luchtreiniger.


Beste luchtontvochtiger

Een te vochtige lucht in huis of op de werkplek kan heel vervelend zijn. Het gaat muf ruiken, meubels en gordijnen voelen klam aan en misschien ontstaan er wel vochtvlekken en schimmels. Gezond is dit alles ook niet.

Een goede luchtontvochtiger helpt. Luchtontvochtigers zuigen de lucht op, reinigen deze, ontdoen de lucht van vocht en blazen de schone drogere lucht weer naar buiten.


Beste luchtbevochtiger

Het tegenovergestelde van de luchtontvochtiger is de luchtbevochtiger. Dit apparaat voor luchtbehandeling maakt droge lucht juist vochtiger. Een luchtbevochtiger voorkomt een jeukende huis, prikkende ogen en een droge hoest.

Vooral als de verwarming brand krijgen veel mensen last van een droge huid of droge ogen. Dat komt omdat de lucht in huis of kantoor te droog is. Een goede luchtbevochtiger brengt de luchtvochtigheid in huis precies op het percentage dat je hebt ingesteld.

Beste aroma diffuser

Een aroma diffuser (aroma verdamper) is een luchtbevochtiger die tevens een lekker geurtje aan de lucht toevoegt. Hoewel dat de indruk wekt dat de aroma diffuser dan een uitgebreide luchtbevochtiger is gaat het meestal om een wat eenvoudiger en goedkoper apparaatje. Als de luchtvochtigheid in huis een probleem is kun je beter kiezen voor een luchtbevochtiger, als je een aangenaam geurtje in huis wilt hebben is de aroma diffuser de beste luchtbehandeling.

0 reacties :

Plaats hier uw reactie. Reclame wordt niet getoond.

Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.