Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste draadloze speaker test

 

De beste draadloze speakers uit de test. Kijk hier voor zowel de beste draadloze huiskamer speaker als voor de beste mobiele speaker uit de test.

Speakers heb je voor in de huiskamer, maar je hebt ook speakers die je mee kunt nemen als je op pad gaat. Deze mobiele speakers gebruiken bluetooth om draadloos de muziek van je telefoon te laten horen. 

Daarom worden deze draadloze speakers ook vaak bluetooth speakers genoemd. De beste van deze draadloze speakers geven een dusdanig goed geluid dat ze ook gerust in huis gebruikt kunnen worden.

Hieronder vind je de uitslagen van diverse tests van draadloze speakers. Zo weet je welke draadloze speaker de beste is. 

Het gaat vooral om mobiele speakers, maar ook om bluetooth speakers voor thuis. Ook zijn de beste WiFi speakers uit de test hier te vinden. Deze draadloze speakers kunnen (naast bluetooth) ook WiFi gebruiken om draadloos muziek af te spelen.

Overzicht draadloze speakers test

Kies hieronder voor de draadloze speakers waarvan je de testen wilt zien.
 
 
In bovenstaande test overzichten kun je de beste draadloze speakers uit de test zien. Deze testen van draadloze speakers zijn uitgevoerd door diverse deskundige organisaties. Van grote audio winkels tot de consumenten organisaties, test sites, review sites en magazines op het gebied van muziek en computers.

Beste draadloze speaker kopen

Er zijn tegenwoordig zoveel verschillende draadloze bluetooth speakers (duizenden!) en zoveel aanbieders van deze luidsprekertjes dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Op Beste Bluetooth Speaker Kopen kun je echter makkelijk de voor jou beste draadloze speaker vinden.

Op Beste Bluetooth Speaker Kopen vind je niet alleen de actuele top 10 van bluetooth speakers en de goedkoopste aanbieders van deze luidsprekers, maar ook de een Bluetooth Speaker Keuzehulp waarmee je aan de hand van je wensen en eisen snel en makkelijk door voor jou persoonlijk beste draadloze speaker kunt vinden.Mobiele bluetooth speaker

Verwar een mobiele bluetooth speaker niet met een WiFi speaker. Een WiFi speaker wordt namelijk vaak als draadloze speaker in huis gebruikt. Een mobiele speaker is een draadloze speaker die is ontworpen om mee op pad te nemen.

Tip: Wil je je draadloze speaker thuis gebruiken? Kies dan voor een WiFi speaker in plaats van een Bluetooth speaker. Een WiFi speaker kan namelijk zelfstandig (dus zonder tussenkomst van een smartphone of computer) contact maken met internet radio of bijv. Spotify. Daarnaast kun je deze draadloze speaker ook als bluetooth speaker gebruiken. Een WiFi speaker is een wat duurdere draadloze speaker, maar biedt meer mogelijkheden.


Een goede draadloze speaker is voorzien van een goede accu en is licht en compact. Ze maken gebruik van bluetooth om de muziek van je smartphone af te spelen. Onderweg, maar ook thuis in de huiskamer of op je slaapkamer. Iedere mobiele telefoon (smartphone) ondersteunt tegenwoordig bluetooth.

Thuis kan een goede mobiele draadloze speaker eventueel ook met een kabel aan je audio-apparatuur worden verbonden. Soms ondersteunen deze speakers ook WiFi zodat ze ook draadloos in je netwerk kunnen worden opgenomen.

Vaste bluetooth speakers

De meeste bluetooth speakers zijn gemaakt voor mobiel gebruik. Er zijn echter ook bluetooth speakers die ontworpen zijn om als woonkamer radio te gebruiken. Dat is ook best handig als je je favoriete muziek op je smartphone hebt staan of om bijvoorbeeld de Spotify muziek vanaf je smartphone of laptop naar de speaker te streamen.

Bij de eerder genoemde testen van bluetooth speakers kom je tests van beide soorten speakers tegen. Bij de beste WiFi speaker test vind je vooral huiskamer speakers al zijn deze soms ook voorzien van een accu of batterijen zodat je ze mee kunt nemen,

Zie ook: 

Beste draadloze speaker: Consumentenbond tips

Aan welke voorwaarden moet jou beste draadloze speaker voldoen? In onderstaande video geeft de Consumentenbond specialist handige tips voor bij het kiezen van je beste draadloze speaker.


Deze Consumentenbond expert vertelt je onder andere over de verschillende draadloze luidsprekers, zoals de WiFi speaker, Bluetooth speaker, multiroom speaker en smart speaker. Met de verschillen, de voordelen en de nadelen. Ook geeft de Consumentenbond in dit filmpje tips over het gebruik, het beste formaat van de draadloze speaker en de extra's die op veel van deze speakers aanwezig zijn. 


Onderwerpen:
Kijk hier boven voor de beste draadloze speaker test. Daar kun je terecht voor de beste bluetooth speaker, beste wifi speaker of beste party speaker, kortom voor de beste snoerloze mobiele speaker. Een goede draadloze portable speaker is zowel in huis als onderweg te gebruiken. Daarvoor moet een draadloze speaker natuurlijk wel een goed geluid geven. De beste draadloze speaker uit de test voldoet natuurlijk aan die eis.

Over mij

Mijn foto
Altijd op zoek naar het beste wat er te koop is.Maar dan wel voor een goede prijs. Ik mag graag testen en adviseer mensen graag bij het kiezen van het voor hen beste product. En erover schrijven is mijn passie!

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

Zoeken

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *