Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste bluetooth speaker

Speakers heb je voor in de huiskamer, maar je hebt ook speakers die je mee kunt nemen als je op pad gaat. Deze mobiele speakers gebruiken bluetooth om draadloos de muziek van je telefoon te laten horen. De beste van deze bluetooth speakers geven een dusdanig goed geluid dat ze ook gerust in huis gebruikt kunnen worden.

Hieronder vind je de uitslagen van diverse tests van mobiele speakers. Zo weet je welke mobiele speakers de beste zijn.

Testen van mobiele speakers

Deze testen zijn op datum gesorteerd. De meest recente speakers testen staan bovenaan.


Verwar een mobiele speaker niet met een WiFi speaker. Een WiFi speaker wordt namelijk vaak als draadloze speaker in huis gebruikt. Een mobiele speaker is een draadloze speaker die is ontworpen om mee op pad te nemen. Een goede mobiele speaker is voorzien van een goede accu en is licht en compact. Ze maken gebruik van Bluetooth om de muziek van je smartphone af te spelen. Onderweg, maar ook thuis in de huiskamer of op je slaapkamer.

Thuis kunnen ze eventueel ook met een kabel aan je audio-apparatuur worden verbonden. Soms ondersteunen ze ook WiFi zodat ze ook draadloos in je netwerk kunnen worden opgenomen.

Bluetooth speakers

Omdat ze normaal gesproken in combinatie met bluetooth worden gebruikt wordt zo'n mobiele speakers vaak bluetooth speaker genoemd. Maar er zijn ook bluetooth speakers die ontworpen zijn voor gebruik in huis.

Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.