Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste monitor test

Hier vind je een monitor test overzicht met de beste monitoren uit de test. Ook geven we tips, en hebben we een keuzehulp, voor bij het kopen van de voor jou persoonlijk beste monitor.

Een computermonitor kopen? Is dat niet uit de tijd? In deze tijd van laptops? Nee, er worden nog steeds veel monitoren verkocht. Bijvoorbeeld voor games, voor DTP en voor zakelijk gebruik. Daarom kijken we hier naar de beste monitor voor verschillende toepassingen. Zoals de beste DTP monitor, de beste gaming monitor en de beste monitor voor op je werkplek.

De beste monitoren uit de test

Computer-magazines, tech-sites, de Consumentenbond, vergelijkingssites, allemaal gaan ze regelmatig op zoek naar de beste monitor. Dat zijn heel wat monitor testen bij elkaar. Hieronder vind je de uitslagen van de beste monitor testen. Kijk daar wat de beste monitor is, of wat de beste monitoren zijn, in iedere monitor test.


Zie ook

Monitor Keuzehulp op Beste Monitor Kopen

Een monitor keuzehulp, de goedkoopste winkels, de computermonitor top 10, je vind ze allemaal op Beste Monitor Kopen. Probeer daar vooral de Monitor Keuzehulp daar eens uit. Deze keuzehulp voor computermonitoren geeft reviews, test en ervaringen van meer dan 300 monitoren.

beste monitor test

De beste monitor voor menig toepassing

Wat is de beste monitor voor je computer? Dat is een lastige vraag. Er zijn namelijk vele toepassingen voor een monitor. Ben je een gamer? Dan stel je heel ander eisen aan de beste monitor dan een grafisch ontwerper. Of gebruik je je monitor om video's te monteren?

Beste monitor voor gaming

Bij gaming is een snelle responstijd nodig. 1 of 2 ms responstijd tijd is nodig op ghosting te voorkomen. Ook de verversingssnelheid mag niet onder 75Hz liggen. En voor het spelen van games is een groot scherm wel erg fijn.

Kijk bij de keuzehulp van het bovenstaande Beste Monitor Kopen wat momenteel goede gaming monitoren zijn. In het monitor test overzicht vind je de best geteste monitoren bij de gaming monitor test.

Beste monitor voor beeldbewerking

Voor videobewerking en fotobewerking (DPT) is een superscherpe resolutie zeer belangrijk. Hoe hoger hoe beter. Minimaal QHD. Een IPS of PLS paneel zorgt voor meer realistische kleuren, en ook dat is natuurlijk van het grootste belang. En tenslotte, hoe groter het scherm hoe nauwkeuriger je kunt werken.

Voor filmliefhebbers is vooral de beeldscherpte, de helderheid en de resolutie van belangrijk. Ultra HD (4K) gaat de nieuwe standaard voor films worden en is dus noodzakelijk voor een filmliefhebber.

Voor ontwerpers en designers is tevens een hoge resolutie noodzakelijk om nauwkeurig te kunnen werken. Werk je met kleur, kies dan voor een uitgebreide kleurdekking.

Bij de keuzehulp op Beste Monitor Kopen kun je bij "aanbevolen voor gebruik" kiezen voor beeldbewerking en grafisch vormgeven. Je krijgt dan alle monitoren die daarvoor de beste monitoren zijn. Ook in het monitor test overzicht vind je de beste monitoren voor deze professionals.

Beste monitor voor kantoorwerk

Toe je vooral administratieve of rekenkundige handelingen op je computer. Werk je vooral met tekst en cijfers, dan kan een eenvoudige monitor volstaan. Veel mensen gebruiken tegenwoordig een laptop, maar voor op het bureau wordt een losse monitor dan vaak plezierig gevonden. Kies dan een monitor met een grootte die je fijn vindt. Zaken als het aantal weer te geven kleuren en resolutie zijn voor deze taken minder van belang.

Zie ook: Meer beste computer apparatuur uit de test


Onderwerp:
Wat is de beste monitor uit de test? Bovenaan deze pagina vind je de beste computermonitoren uit de test. Het betreft goede monitor voor een desktop PC, maar natuurlijk kun je deze beste monitoren uit de test ook met je laptop gebruiken. Het betreft diverse testen en diverse beste monitoren zoals de beste gaming monitoren, de beste ultrawide monitor en de beste gebogen (curved) monitor. Ook vind je hier de beste computermonitoren voor bijvoorbeeld kantoor, thuis en voor gaming.
 

0 reacties :

Plaats hier uw reactie. Reclame wordt niet getoond.

Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.