Header Ads Widget

Bol 10-daagse 2024Bol 10-daagse 2024

Beste multicooker test

De beste multicooker (elektrische snelkookpan) en de beste slowcooker uit de test. Met aanbiedingen van meer goede multicookers bij de beste en goedkoopste winkels in Nederland.Moulinex multicooker


De multicooker is een handige keukenhulp waarvan het verwonderlijk is dat deze in Nederland niet bekender is. Een multicooker vul je met ingrediënten, je stelt hem in, en de multicooker kookt, stoomt of braadt je maaltijd. 

Als je thuiskomt is je avondeten klaar.  Bovendien kan een goede multicooker heel gezond voor je koken.

Dit elektrische keukenapparaat is dus letterlijk een goede keukenhulp. Hier geven we de multicooker de aandacht die hij verdient en geven informatie over dit keukenapparaat. Te beginnen met de beste multicooker uit de test.Multicooker test overzicht

Kijk hieronder voor de beste multicookers uit de multicooker test.


Zie ook:Wat is een multicooker?

De multicooker is een elektrische keukenapparaat die qua uiterlijk aan een airfryer doet denken. Dat is overigens een keukenapparaat waarmee de multicooker wel meer overeenkomsten mee heeft.

De multicooker is het keukenapparaat wat in staat is om een maaltijd voor je te bereiden. Natuurlijk gaat het daarbij niet om een drie gangen maaltijd (een multicooker is geen robot), maar met éénpans gerechten en één gang kan een goede multicooker vaak uitstekend overweg.

Bijvoorbeeld, het koken van rijst of risotto, het laten sudderen van stoofvlees, het braden van kip of rollade. Dat zijn bereidingen waarvoor vaak een multicooker gebruikt wordt en dit zijn werkzaamheden waarin een multicooker goed is.

Het voordeel van een multicooker is dat deze deze bereidingen zelfstandig kan doen. Het is een kwestie van een tijd en een programma instellen. Dat doe je 's morgens als je naar je werk gaat, en als je 's avonds thuis komt is je eten klaar. Wie wil dat nou niet?Verschil slowcooker en multicooker

De slowcooker kom je in Nederland veel meer tegen. De beide keukenapparaten lijken erg op elkaar, maar zijn niet hetzelfde.  Wat is het verschil tussen een multicooker en een slowcooker?

Zoals multi in multi cooker aangeeft kun je veel doen met deze cooker. De multicooker is een slowcooker waarmee je ook op hoge druk kunt koken. 

Een multicooker is een slowcooker en een snelkookpan in één. Daarom wordt dit apparaat ook wel elektrische snelkookpan genoemd. Een multicooker biedt dus meer mogelijkheden dan een slowcooker.

Naast deze extra mogelijkheid van de verschillen de beide apparaten niet. Hieronder spreken we over multicooker, maar de informatie geldt ook voor de slowcooker. Kijk voor de beste slowcookers bij de bovenstaande test.Moulinex multicookerMulticooker aanbiedingen beste winkels

Omdat de multicooker in Nederland een relatief onbekend keukenapparaat is, hebben lang niet alle aanbieders van elektrische keukenapparatuur een aantrekkelijk aanbod aan multicookers. Gelukkig zijn er uitzonderingen.

Op Beste Multicooker Kopen vind je de beste winkels waar je goedkoop een multicooker kunt kopen. Deze winkels bieden het beste en goedkoopste aanbod aan multicookers. Ook vind je op Beste Multicooker Kopen de actuele top 10 van multicookers.

Maar laten we nu eerst eens kijken wat een multicooker nou eigenlijk voor keukenapparaat is, en wat je met zo'n multi cooker kan.Kies je beste multicooker

Op het eerder genoemde Beste Multicooker Kopen kun je ook een multicooker keuzehulp vinden. Alle in Nederland gangbare goede multicookers staan in deze keuzehulp. 

Circa 100 multicookers in totaal. Je vindt er onder andere multicookers van Tefal. Moulinex, Bosch, Russell Hobbs, Aigostar, Kitchenaid, Ninja, Instant Pot, Sage, Philips, Magimix en andere populaire en goede merken.

Binnen dit overzicht van goede multicookers kun je op een heel makkelijke manier de voor jou beste multicooker selecteren. Dat doe je door al je voorkeuren aan te vinken. Hieronder vind je meer informatie over deze voorkeuren. Aan welke wensen en eisen moet jou beste multicooker voldoen?


Ninja multicooker

Ninja multicooker

De mogelijkheden van je multicooker

Bakken, braden, stomen, rijst koken, slowcooking, dat zijn allemaal bereidingen waarmee een goede multicooker overweg kan. Maar met sommige van de beste slowcookers kan er nog meer. Wat te denken van yorghurt maken, sautereren of frituren. In de keuzehulp op het bovenstaande Beste Multicooker Kopen geef je op wat je multicooker moet kunnen en in je selectie worden alleen het op dat gebied beste multicookers meegenomen.

Wil je weten wat je allemaal met een multicooker kunt koken? Kijk dan bij de multicooker recepten voor heerlijke multicooker recepten.

Het gerecht warm houden

Wat doet de multicooker als de bereidingstijd is afgerond? Schakelt deze dan compleet uit, of schakelt de multicooker over in de warmhoud-stand. Dat maakt nogal een verschil als je in de file staat of als je trein vertraging heeft. Het verschil tussen een warme en koude hap.

De beste multicookers beschikken dan ook over een functie die het eten na bereiding warm kunnen houden. Op zich een simpele functie, maar toch wordt deze bij veel multicookers gemist. Selecteer in de keuzehulp op Beste Multicooker Kopen de warmhoud functionaliteit om te voorkomen dat je een lauwe hap thuis aantreft.

Multicooker met timer

Selecteer in dat overzicht ook de timer als je de multicooker wilt gebruiken om 's avonds je eten kant en klaar in de multicooker aan te treffen. Want een tijd kunnen instellen is dan natuurlijk nodig, en ook bij lang niet alle multicookers is de timer aanwezig.


Tefal multicooker

Tefal multicooker

De inhoud van de multicooker

Vrij logisch, maar toch wordt het wel eens over het hoofd gezien. Wie voor een gezin wil koken met een multicooker moet niet een te klein exemplaar kopen. Voor gezinnen van meer dan 2 personen is een inhoud van minimaal 5 liter wel aan te raden.

Voorgeprogrammeerde recepten

Hoe meer voorgeprogrammeerde recepten hoe meer recepten er makkelijk bereid kunnen worden. Vaak kan een recept wel worden bereid als het niet voorgeprogrammeerd is, maar dat maakt de bereiding wel een stuk ingewikkelder. Het is veel makkelijker als je alleen hoeft aan te geven wat je wilt bereiden en het apparaat doet dat voor je.

Er zijn multicookers met wel meer dan 20 voorgeprogrammeerde programma's. In de keuzehulp op Beste Multicooker Kopen kun je zien welke programma's welke multicooker ondersteund.Beste multicooker merken

Bij de multicooker keuzehulp kun je ook de merken van je voorkeur aangeven. Goede multicookers worden gemaakt door gespecialiseerde fabrikanten als Instant Pot, maar ook bekende fabrikanten van kook apparatuur als Tefal, Bosch, Russell Hobbs, Princess en DeLonghi maken goede multicookers.

Dit zijn een aantal van de beste multicooker fabrikanten:

Instant Pot multicooker

Instant Pot is helemaal gepecialiseerd in multicookers al maken ze tegenwoordig airfryers (maar dat apparaat komt dan ook erg in de buurt van de multicooker). Omdat Instant Pot een specialist is bieden ze een hele serie multicookers (circa 7 verschillende modellen) in verschillenden capaciteiten. Instant Pot multocookers zijn heel interessant geprijsd, kijk maar bij de bovenstaande multicooker aanbiedingen.

Tefal Multicooker

Maar ook het meer bekende Tefal behoort tot de beste multicooker merken. Zie bieden de Tefal Turbo Cuisine multicooker en de Tafal Turbo Cuisine & Fry die ook als airfryer te gebruiken is. Ook bieden ze met de voordelige Tefal All In One een goedkope multicooker, slowcooker en elektrische snelkookpan in één aan.

Philips multicooker

Ook bij Philips kun je terecht voor een goede multicooker. Deze heet bij Philips Aircooker, en deze valt in dezelfde serie als de airfryer.

Ninja multicooker

Ninja is een Amerikaanse fabrikant van keukenapparatuur die tot de beste multicooker merken behoort. Ninja maakt multicookers met veel mogelijkheden. Deze kunnen ook als slowcookers en stoomkokers gebruikt worden.

Russell Hobbs multicooker

Russell Hobbs is eveneens een goede multicooker fabrikant. Vooral de relatief goedkope met goede Russell Hobbs To Go multicooker is populair. Verder hebben ze nog de Russell Hobbs Cook@Home multicooker en de zee hoog gewaardeerde, maar ook duurdere, Russell Hobbs Air & Grill multicooker waarmee je kunt grillen, schroeien, slowcooken (low & high), braden, bakken, armhouden en met hete lucht kunt frituren.

Andere goede multicooker merken

En zo zijn er nog meer makers van goed multicookers. Bijvoorbeeld GreenPan, Krups, Sage, Moulinex, Royal Swiss en Meltazo, en je hebt de goedkope multcookers van NutriBullet, Aigostar en Herzberg Cooking.


Kijk bij het bovenstaande Beste Multicooker Kopen om zelf je beste multicooker te selecteren, of kijk bij de bovengenoemde multicooker tests voor de beste multicooker uit de test.

Zie ook:


Onderwerpen:
Kijk hier voor de beste multicooker (elektrische snelkookpan) uit de multicooker test. Of selecteer via de keuzehulp op Beste Multicooker Kopen je persoonlijk beste multicooker. Om je daarbij te helpen vind je hier tips en op Beste Multicooker zijn ook de aanbiedingen te vinden van de beste winkels om een goede multicooker goedkoop te kopen.

Een reactie posten

0 Reacties