Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste multicooker test

De multicooker is een handige keukenhulp waarvan het verwonderlijk is dat deze in Nederland niet bekender is. Een multicooker vul je met ingrediënten, je stelt hem in, en de multicooker kookt, stoomt of braadt je maaltijd. Als je thuiskomt is je avondeten klaar.  Bovendien kan een goede multicooker heel gezond voor je koken.

Dit elektrische keukenapparaat is dus letterlijk een goede keukenhulp. Hier geven we de multicooker de aandacht die hij verdient en geven informatie over dit keukenapparaat. Te beginnen met de beste multicooker uit de test.

Multicooker test overzicht

We hebben één test van multicookers voor je. Kijk hieronder voor de beste multicooker uit de test.Beste multicooker kopen

Omdat de multicooker in Nederland een relatief onbekend keukenapparaat is, hebben lang niet alle aanbieders van elektrische keukenapparatuur een aantrekkelijk aanbod aan multicookers. Gelukkig zijn er uitzonderingen.

Op Beste Multicooker Kopen vind je de beste winkels waar je goedkoop een multicooker kunt kopen. Deze winkels bieden het beste en goedkoopste aanbod aan multicookers. Ook vind je op Beste Multicooker Kopen de actuele top 10 van multicookers.

Maar laten we nu eerst eens kijken wat een multicooker nou eigenlijk voor keukenapparaat is.Wat is een multicooker?

De multicooker is een elektrische keukenapparaat die qua uiterlijk aan een airfryer doet denken, een keukenapparaat waarmee de multicooker wel meer overeenkomsten heeft.

De multicooker is het keukenapparaat wat het meest goed in staat is om een maaltijd voor je te bereiden. Natuurlijk gaat het daarbij niet om een drie gangen maaltijd (een multicooker is geen robot), maar met éénpans gerechten en één gang kan een goede multicooker vaak uitstekend overweg.

Het koken van rijst of risotto, het laten sudderen van stoofvlees, het braden van kip of rollade, dat zijn bereidingen waarvoor vaak een multicooker gebruikt wordt en waarin een multicooker goed is.

Het voordeel van een multicooker is dat deze dit soort bereidingen zelfstandig kan doen. Het is een kwestie van een tijd en een programma instellen. Dat doe je 's morgens als je naar je werk gaat, en als je 's avonds thuis komt is je eten klaar. Wie wil dat nou niet?

Kies je beste multicooker

Op het eerder genoemde Beste Multicooker Kopen kun je ook een multicooker keuzehulp vinden. Alle in Nederland gangbare goede multicookers staan in deze keuzehulp. Circa 75 multicookers in totaal, onder andere multicookers van Tefal. Moulinex, Bosch, Russell Hobbs, Aigostar, Kitchenaid, Magimix en andere populaire en goede merken.

Binnen dit overzicht van goede multicookers kun je op een heel makkelijke manier de voor jou beste multicooker selecteren. Dat doe je door al je voorkeuren aan te vinken. Hieronder vind je meer informatie over deze voorkeuren. Aan welke wensen en eisen moet jou beste multicooker voldoen?De mogelijkheden van je multicooker

Bakken, braden, stomen, rijst koken, slowcooking, dat zijn allemaal bereidingen waarmee een goede multicooker overweg kan. Maar met sommige van de beste slowcookers kan er nog meer. Wat te denken van yorghurt maken, sautereren of frituren. In de keuzehulp op het bovenstaande Beste Multicooker Kopen geef je op wat je multicooker moet kunnen en in je selectie worden alleen het op dat gebied beste multicookers meegenomen.

Het gerecht warm houden

Wat doet de multicooker als de bereidingstijd is afgerond? Schakelt deze dan compleet uit, of schakelt de multicooker over in de warmhoud-stand. Dat maakt nogal een verschil als je in de file staat of als je trein vertraging heeft. Het verschil tussen een warme en koude hap.

De beste multicookers beschikken dan ook over een functie die het eten na bereiding warm kunnen houden. Op zich een simpele functie, maar toch wordt deze bij veel multicookers gemist. Selecteer in de keuzehulp op Beste Multicooker Kopen de warmhoud functionaliteit om te voorkomen dat je een lauwe hap thuis aantreft.

Multicooker met timer

Selecteer in dat overzicht ook de timer als je de multicooker wilt gebruiken om 's avonds je eten kant en klaar in de multicooker aan te treffen. Want een tijd kunnen instellen is dan natuurlijk nodig, en ook bij lang niet alle multicookers is de timer aanwezig.

De inhoud van de multicooker

Vrij logisch, maar toch wordt het wel eens over het hoofd gezien. Wie voor een gezin wil koken met een multicooker moet niet een te klein exemplaar kopen. Voor gezinnen van meer dan 2 personen is een inhoud van minimaal 5 liter wel aan te raden.

Voorgeprogrammeerde recepten

Hoe meer voorgeprogrammeerde recepten hoe meer recepten er makkelijk bereid kunnen worden. Vaak kan een recept wel worden bereid als het niet voorgeprogrammeerd is, maar dat maakt de bereiding wel een stuk ingewikkelder. Het is veel makkelijker als je alleen hoeft aan te geven wat je wilt bereiden en het apparaat doet dat voor je.

Er zijn multicookers met wel meer dan 20 voorgeprogrammeerde programma's. In de keuzehulp op Beste Multicooker Kopen kun je zien welke programma's welke multicooker ondersteund.

Kijk bij het bovenstaande Beste Multicooker Kopen om zelf je beste multicooker te selecteren, of kijk bij de bovengenoemde multicooker tests voor de beste multicooker uit de test.

Foto's: Moulinex multicookers

Onderwerpen:
multicooker test, beste multicookers.

0 reacties :

Plaats hier uw reactie. Reclame wordt niet getoond.

Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.