Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste naaimachine test

Op zoek naar de beste naaimachine tegen een gunstige prijs? Hier vind je testen van naaimachines en tips voor bij het vinden van de voor jou beste naaimachine tegen de laagste prijs.

Naaimachine tests

Hieronder vind je een overzicht van de beste naaimachines uit vergelijkende testen. De nieuwste tests staan bovenaan.Selecteer zelf je beste naaimachine

Kijk hier voor meer dan 200 naaimachines en selecteer aan de hand van je wensen en eisen zelf de voor jou beste naaimachines. Kies via selectievelden het door jou gewenste vermogen, snoerlengte, kleur, merk, prijsklasse e.d. en je ziet precies welke naaimachines in aanmerking komen en wat deze kosten.

Singer naaimachines

Zowel in de test als in het aantal verkochte naaimachines is Singer een merk dat er echt uitspringt. Singer is HET topmerk in naaimachines.

De Singer Corporation is dan ook een begrip in naaimachines. Het bedrijf werd al in 1851 in New York door  Isaac Merritt Singer opgericht als  I.M. Singer & Co. Singer begon kleinschalig met de verkoop via jaarmarkten en dorpsfeesten (wat ze tegenwoordig een braderie noemen), maar verkocht binnen elknele jaren al duizenden naaimachines per jaar. In 1883 werd er speciaal voor de Europese markt een naaimachinefabriek in Schotland opgericht waar 12.000 mensen werkten!

Tegenwoordig is Singer onderdeel van SVP Worldwide. Ook Husqvarna en Pfaff zijn onderdeel van dit concern dat de naaimachinemarkt domineert.

Tot de weinige merken die dit concern nog concurrentie kunnen bieden behoren Brother, Lewenstein en Toyota.

Tip: Op Beste Naaimachine Kopen zijn de beste en goedkoopste online aanbieders van naaimachines te vinden alsmede meer informatie voor het kiezen en kopen van de voor jou persoonlijk beste naaimachine.

0 reacties :

Plaats hier uw reactie. Reclame wordt niet getoond.

Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.