Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste NAS test

Films, muziek, foto's maar ook backups en gegevensbestanden, ze nemen allemaal veel ruimte in. En je wilt ze vanaf veel verschillende apparaten zoals computers, laptops, televisies en telefoons kunnen gebruiken. Thuis, op het werk, en waarschijnlijk ook wel onderweg. Met een goede NAS kan dat allemaal. Een NAS (Networked Attached Storage) is een opslag-apparaat dat je in je netwerk plaatst en via je lokale netwerk en eventueel ook internet kunt bereiken. Hier de beste NAS systemen uit testen van experts, en informatie en tips voor bij de aanschaf van deze opslag-apparaten voor je netwerk.

Beste NAS systemen uit de tests

Computertijdschriften, consumentenorganisaties zoals de Consumentenbond en andere experts testen regelmatig NAS systemen. Hieronder vind je de beste NAS systemen uit hun tests,
Wat is voor jou de beste NAS?

Er is heel veel variaties in NAS systemen. Van heel geavanceerde backup systemen voor bedrijven tot meer eenvoudige (en goedkope) opslagmogelijkheden voor thuis. Kijk op Beste NAS Kopen voor alle informatie voor bij het aanschaffen van de voor jou beste NAS tegen de laagste prijs. Met de goedkoopste aanbieders, de NAS Keuzehulp van het NAScenter en de top 10 van NAS systemen.

Informatie en tips NAS kopen

Hieronder vind je handige informatie, tips en advies voor bij het kopen van de beste NAS:

Waarvoor gebruik je een NAS?

Wat heb je aan een NAS? Antwoord: opslagruimte. Een soort cloud, maar dan in je lokale netwerk. Je foto's, films en muziek kun je op een NAS systeem opslaan, en dan afspelen vanaf ieder apparaat in je netwerk. Een PC, laptop, smartphone of tablet, maar ook een smart TV of stereo-set (mits aangesloten op je netwerk). Dat kan thuis via je netwerk, maar als je je NAS via internet toegankelijk maakt ook vanaf iedere andere plek, via een gebruiksnaam en wachtwoord.

NAS systemen worden ook voor het opslaan van backups gebruikt.

Hoeveel opslag biedt een NAS?

De NAS is een apparaat met één of meer harde schijven dat je via het netwerk toegang geeft tot de bestanden op die schijven. De capaciteit is dus helemaal afhankelijk van de hoeveelheid harde schijven en de capaciteit van de harde schijven die je gebruikt.

Een NAS systeem kun je gebruiksklaar kopen. Er zit dan al een harde schijf in zodat je hem meteen kunt gebruiken. De capaciteit van deze kant en klaar NAS systemen loopt uiteen van 2 tot 16 TB.

Maar veel mensen kopen een NAS zonder harde schijf en zetten daar zelf één of meer harde schijven in. Je bent dan helemaal vrij in het kiezen van de capaciteit en kunt gebruik maken van een harde schijf die je al in bezit hebt.

0 reacties :

Plaats hier uw reactie. Reclame wordt niet getoond.

Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.