Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste onkruidbrander test

Een onkruidbrander is een effectief middel tegen onkruid. Niet onkruidvriendelijk, wel zeer milieuvriendelijk. Met een onkruidbrander verhit je het onkruid enkele seconden waarna het hele plantje afsterft. Het onkruidplantje kan dus niet meer terugkomen. Je hebt onkruidbranders die op gas werken en onkruidbranders op stroom. Hier de beste onkruidbranders uit de testen en informatie over deze branders.

Testen van onkruidbranders

Hieronder vind je de testen van onkruidbranders, uitgevoerd door deskundigen.


Zie ook

Alle onkruidbranders en hun prijs

Wil je een overzicht van alle onkruidbranders en hun prijs? Kijk dan in het overzicht van onkruidbranders. Dan heb je ze allemaal.


Waar koop je onkruidbranders?

De winkels waar je goedkoop onkruidbranders kunt kopen (zowel elektrische onkruidbranders als onkruidbranders op gas) vind je op Beste Onkruidbrander Kopen. Daar vind je nog meer nuttige informatie voor bij het kiezen van de voor jou beste onkruidbrander zoals de onkruidbrander top 10.


Elektrische onkruidbrander of onkruidbrander op gas?

Je hebt onkruidbranders op gas en op stroom. De versie met gas is over het algemeen goedkoper en je werkt snoerloos. Maar je moet wel altijd een gasflesje gebruiken. Op de langere termijn is een elektrische onkruidbrander dus goedkoper. Ook heb je daarbij geen last van een gasflesje die leeg raakt, maar het nadeel is wel weer dat je altijd een verlengsnoer of stroomhaspel moet gebruiken.

Milieuvriendelijk onkruid verdelgen

Met een onkruidbrander dood je het onkruid, maar dit gebeurt wel op een milieuvriendelijke manier zonder gif of chemicaliƫn. Het branden gebeurt met hoge temperaturen tot wel 650 graden. Je plaatst de mond van de brander boven het onkruid en in een paar seconden zijn de cellen van het plantje dood. Na een paar dagen veeg je het dode onkruid zo weg.


Andere mogelijkheden

Een onkruidbrander, zowel elektrisch als op gas, heeft nog wat extra mogelijkheden. Hij wordt vaak aangeprezen als middel op de barbecue aan te steken, maar daarvoor lijkt dit apparaat wat omslachtig. Wel nuttig is de bruikbaarheid als middel om verf af te branden. Dat apparaat heeft immers bijna niemand in huis.

Zie ook:

Elektrische onkruidbrander Batavia

Elektrische onkruidbrander BataviaOnderwerpen:
Onkruid verdelgen, onkruid verwijderen, doden, weghalen, beste onkruidbranders stroom, gasbrander, beste onkruidbrander test.

0 reacties :

Plaats hier uw reactie. Reclame wordt niet getoond.

Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.