Header Ads Widget

Bol AlgemeenBol Algemeen

Beste oordopjes test (oordoppen, oortjes)

De beste oordopjes (beste oortjes) uit de oordopjes test. Meerdere best geteste oortjes uit verschillende testen van oordopjes om muziek te luisteren.


Een koptelefoon is niet echt handig in combinatie met je telefoon, vooral niet als je aan het sporten bent. Maar ook als je de stad in gaat of gaat fietsen is een grote koptelefoon niet zo plezierig. Oordopjes zijn dan een betere optie. 

Hier kijken we naar de beste oordopjes uit de test, en geven we tips en informatie over goede oordopjes /oortjes / oordopjes / oordoppen.Beste oordopjes uit de test

Hieronder vind je een oordopjes test overzicht. Deze testen van oortjes zijn uitgevoerd door deskundige organisaties zoals audio-tijdschriften, tech-sites, vergelijkingssites en andere experts.


Zie ookKies je beste oordopjes

Op zoek naar de beste oordopjes? Hierboven staat een oortjes test overzicht met de oordoppen tests van diverse experts. Maar misschien stel jij wel andere, meer specifieke, eisen aan je audio oordopjes. 

Om de voor jou persoonlijk beste oordopjes te vinden kun je de Oordopjes Keuzehulp gebruiken. Op deze informatie pagina adviseren de oordopjes experts van Coolblue je over alles wat met oortjes te maken heeft. Met testen en reviews van meer dan 150 verschillende oordopjes en veel algemene informatie over oordopjes en het gebruik van deze oordoppen voor muziek en telefonie.

Of kijk in het overzicht met alle oordopjes voor alle informatie van meer dan 2.000 verschillende oortjes! Met natuurlijk goede selectiemogelijkheden om jouw beste oordopjes uit dit enorme aanbod te filteren.Aanbiedingen oordopjes beste winkels

Ook hebben we een overzicht met de beste winkels om goede oordopjes goedkoop te kopen. Op Beste Oortjes Kopen vind je alle aanbiedingen van audio oordopjes bij deze beste en goedkoopste online aanbieders.

Hieronder vind je wat informatie die je bij het kiezen van je beste audio oordoppen behulpzaam kan zijn.


Yapa earbuds in oplader

Yapa draadloze earbuds in opladerIn-ear oortjes of earbuds?

De naam zegt het al, in-ear oordopjes worden in de gehoorgang gedragen. Daardoor houden deze oordoppen de muziek binnen en de omgevingsgeluiden buiten. 

Dat klinkt interessant, maar als je aan het verkeer deelneemt kan het best gevaarlijk zijn als je niets hoort. Earbuds zijn dan veiliger. Deze oordopjes sluiten de gehoorgang niet af, maar zitten in de oorschelp. Daardoor hoor je het verkeer om je heen nog wel.

Zowel testen van in-ear oortjes als testen van earbuds vind je in het bovenstaande oortjes test overzicht. Kijk daar voor de beste in-ear oortjes en de beste earbuds uit de oordopjes test.
Bone conduction oordopjes

Nieuw zijn de bone conduction oordopjes. Deze oordoppen zitten niet in je oor, maar rusten op je jukbeenderen. Het geluid van de muziek wordt via trillingen naar je trommelvlies gestuurd. Dat klinkt heel merkwaardig, maar in feite bestaat al het geluid dat je hoort uit trillingen, dus zo onlogisch is dit niet.

Doordat bij bone conduction oortjes je oren helemaal vrij zijn hoor je alle omgevingsgeluiden nog. Dit maakt de bone conduction oordopjes tot de meest veilige oordopjes.

Shokz bone conduction oordopjes

Shokz bone conduction oordopjes


Kijk in de oortjes keuzehulp van het bovenaan genoemde Beste Oortjes Kopen voor de beste bone conduction oordopjes.
Bluetooth oordopjes

Goedkope oordopjes hebben een snoer, maar dat snoer kan in de weg zitten als je aan het sporten of fietsen bent. Daarom zijn bluetooth oortjes erg populair onder sporters. Deze draadloze oordopjes staan draadloos in contact met je telefoon zodat je volledige bewegingsvrijheid hebt.

De beste oordopjes als je draadloze oordopjes zoekt zijn geheel draadloze oordopjes. Deze bluetooth oordopjes hebben dus ook geen kabel tussen beide oortjes. Dat betekent dat beide oordopjes hun eigen accu moeten hebben. Dit zijn piepkleine accu's die bij de beste oordopjes toch voor vele uren stroom kunnen geven. Deze geheel draadloze bluetooth oordopjes worden vaak geleverd in een bewaar doosje dat meteen als oplader dienst doet. 

Zowel de testen van draadloze bluetooth oordopjes als testen van oordoppen met een kabel zijn in het oordopjes test overzicht te vinden. De beste bluetooth oordopjes vind je daar bij de test van volledig draadloze oordopjes.


Draadloze bluetooth oordopjes Jabra

Draadloze bluetooth oordopjes JabraOortjes met noise cancelling

Noise cancelling dempt bij oordopjes het omgevingsgeluid. Soms is de mate daarvan instelbaar. Vooral dat laatste is handig want dan kun je omgevingsgeluiden uitschakelen als dat nodig is, maar de noise cancelling uitzetten als je je met je oortjes in het verkeer begeeft.

In de keuzehulp van het bovenstaande Beste Oortjes Kopen kun je noise cancelling aanvinken zodat je alleen de oordopjes met deze functie in je overzicht van geschikte oordoppen overhoudt. Zo kun je makkelijk je beste oordopjes met noise cancelling vinden.
Bevestiging van de oordopjes

De manier waarop de oordopjes met je oor bevestigd zijn kan verschillen. Het oordopje kan bijvoorbeeld in je gehoorgang gedraaid zijn. Dit is bij in-ear oortjes het geval.

Bij een oorclip zitten de oortjes met een haak of lus om je oorschelp heen. Deze oortjes vallen minder snel uit dan oordoppen die binnen in je oor bevestigd zitten. Mensen vinden dit ook vaak plezieriger om te dragen.

Bij een oorhaak zit er een haak over je oor. Dat houdt de oortjes goed op de plek, maar niet iedereen vindt dit fijn.

Bij oordopjes die met een draad verbonden zijn wordt deze draad vaak gecombineerd met een nekband die de oordoppen beter op hun plek houdt.

Selecteer in de keuzehulp op Beste Oortjes Kopen jouw favoriete manier van oordopjes bevestigen. Je vindt daar ook meer informatie en voorbeeld foto's over dit onderwerp.


Rolfstone bluetooth oordopjes draadloos

Rolfstone bluetooth oordopjes draadloosKwaliteit accu oordopjes

Draadloze oordopjes halen hun stroom uit een piepkleine accu. Maar hoe lang werken de oordopjes op zo'n kleine accu? Soms is dat nauwelijks meer dan 2 uur, soms meer dan 20 uur. De kwaliteit van de accu is bij oortjes heel verschillend. In de keuzehulp kun je op de speelduur van de accu selecteren. De prijs van de oordopjes stijgt meestal wel naarmate de accu beter wordt.
Volume regeling op de oordopjes

Als je het volume wat hoger of lager wil zetten is het best vervelend als je op zoek moet naar je telefoon. Vooral bij draadloze oordopjes. Het is natuurlijk veel handiger als je het volume via de oordopjes kan aanpassen. Bij een deel van de oordopjes is dat mogelijk. Via de keuzehulp op Beste Oordopjes Kopen kun je dat als eis opgeven.
Gebruikerservaringen oortjes

Hoe goed zijn de oortjes? De specificaties van oortjes kunnen er mooi uitzien, maar dat betekent niet dat je ook met de beste oordopjes te maken hebt. In het oordopjes test overzicht vind je de beste oordopjes volgens tests van de experts, maar je kunt ook in de keuzehulp de ervaringen van gebruikers meenemen in je selectie. Voordeel: het gaat daarbij niet alleen om de allerbeste oortjes, maar om alle oordopjes.

Kies bijvoorbeeld de oortjes die gemiddeld minimaal een zeer goed hebben op geluidskwaliteit en minimaal een goed op draagcomfort en pasvorm. Een heel nuttige selectie-mogelijkheid.


JBL oordopjes in ear draadloos


JBL oordopjes in ear draadloosBeste oordopjes merken

Wat zijn de beste oordopjes voor muziek? In het oordoppen test overzicht vind je veel best geteste oortjes. Fabrikanten die veel in deze lijst met beste oordopjes voorkomen zijn de bekende merken Sony, Sennheiser, JBL, Apple, Beats, Samsung, maar ook meer gespecialiseerde merken als Soundmagic, Klipsch, Jaybird, Jabra en Plantronics. 

Op Beste Oortjes Kopen en in het overzicht met oordopjes test kom je deze merken allemaal tegen.

Kijk hierboven in het oordopjes test overzicht of bij de oortjes keuzehulp van Beste Oortjes Kopen voor de beste oordoppen tegen de laagste prijs.


Zie ook: Meer beste audio apparatuur uit de test


Samenvatting:
Hier vind je de beste oordopjes uit de test. Het betreft zowel de beste draadloze oordopjes als de beste oordoppen met een draadje. Op het bovenaan genoemde Beste Oortjes Kopen kun je aanbiedingen vinden van de beste winkels om goede oordopjes goedkoop te kopen. Ook vind je op Beste Oortjes Kopen een keuzehulp om je beste oordoppen te vinden plus heel veel informatie over het kiezen en kopen van goede oordopjes voor muziek.

Een reactie posten

1 Reacties

  1. Alweer een tijdje terug zijn de Apple Airpods Pro 2 en Bose Quiet Comfort Ultra Earbuds oordopjes als beste oordoppen getest door de Consumentenbond, maar deze hebben in hun ranglijst nu gezelschap gekregen van de nieuwe Jabra Elite 8 Active oordopjes. Alle drie deze oortjes hebben dezelfde hoogste score van de Consumentenbond gekregen.

    Ik heb de Jabra oortjes pas aangeschaft en ik vind het heel fijne oordoppen om naar muziek te luisteren. Dat is waar ik ze het meest voor gebruik. Ook de accu gaat probleemloos een hele dag mee (10 uur lang spelen volgens de fabrikant), dat was bij mijn oude oortjes wel anders. Er zit noise cancelling op en ze zijn goed tegen water bestand wat fijn is omdat het de laatste tijd best vaak regent.

    BeantwoordenVerwijderen

Plaats hier uw reactie, vraag, ervaring of review. Deze wordt na goedkeuring geplaatst tenzij het bericht ongepast is of als reclame bedoelt is.