Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste oortjes test

Een koptelefoon is niet echt handig in combinatie met je telefoon, vooral niet als je aan het sporten bent. Maar ook als je de stad in gaat of gaat fietsen is een grote koptelefoon niet zo plezierig. Oortjes zijn dan een betere optie. Hier kijken we naar de beste oortjes uit diverse tests, en geven we tips en informatie over deze oortjes.

Tests van oortjes

Hieronder vind je testen van oortjes, uitgevoerd door deskundige organisaties en andere experts.

Zie ook


Oortjes Keuzehulp

Op zoek naar de beste oordopjes? Hierboven staan de tests van diverse experts. Maar misschien stel jij wel andere, meer specifieke, eisen aan je oordopjes. Om de voor jou persoonlijk beste oortjes te vinden kun je de Oortjes Keuzehulp gebruiken die te vinden is op BesteKopen.nl. Met deze keuzehulp zoek je gericht binnen een bestand van circa 200 verschillende oortjes van alle belangrijke merken.

Zo vind je makkelijk de voor jou beste oordopjes tegen de laagste prijs. Ook zijn er in de keuzehulp reviews, ervaringen en meer testen te vinden evenals de Oortjes Top 10.

En, heel belangrijk, op BesteKopen.nl vind je de goedkoopste aanbieders van al deze oortjes.

Hieronder vind je wat informatie die je in deze keuzehulp behulpzaam kan zijn.


In-ear oortjes of earbuds?

De naam zegt het al, in-ear oortjes worden in de gehoorgang gedragen. Daardoor hou je de muziek binnen en de omgevingsgeluiden buiten. Dat klinkt interessant, maar als je aan het verkeer deelneemt kan het best gevaarlijk zijn als je niets hoort. Earbuds zijn dan veiliger. Deze oordopjes sluiten de gehoorgang niet af, maar zitten in de oorschelp. Daardoor hoor je het verkeer om je heen nog wel.

Bluetooth oortjes

Goedkope oortjes hebben een snoer, maar dat snoer kan in de weg zitten als je aan het sporten of fietsen bent. Daarom zijn Bluetooth oortjes erg populair onder sporters. Deze oordopjes staan draadloos in contact met je telefoon zodat je volledige bewegingsvrijheid hebt.

Oortjes met noice cancelling

Noice cancelling dempt het omgevingsgeluid. Soms is de mate daarvan instelbaar. Vooral dat laatste is handig want dan kun je omgevingsgeluiden uitschakelen als dat nodig is, maar de noice cancelling uitzetten als je je met je oortjes in het verkeer begeeft.

Kijk hierboven bij de testen of bij de Oortjes Keuzehulp voor de beste oortjes tegen de laagste prijs.

Zie ook: Meer beste audio apparatuur uit de test

Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.