Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste oplader test

Hier kijken we naar de beste opladers uit diverse testen uitgevoerd door deskundige organisaties zoals tijdschriften, de Consumentenbond en experts in mobiele telefonie. Het gaat daarbij om verschillende soorten opladers zoals opladers voor smartphones, opladers voor tablets en opladers voor andere apparatuur.

Dit zijn de beste opladers uit de test

We hebben de volgende testen van opladers verzameld.


Goedkoop de beste oplader kopen

Ben je op zoek naar een goede oplader? Op Beste Oplader Kopen vind je de beste (en goedkoopste) winkels om online alle soorten opladers te kopen.

Soorten opladers

De standaard oplader is de thuislader. Deze oplader steek je gewoon in het stopcontact. Een USB-oplader is niets anders dan een oplaadkabel die een verbinding maakt tussen de telefoon en bijvoorbeeld een computer, en dan de stoom van die computer betrekt. Een autolader is een oplader die je in de auto gebruikt. Deze beschikt over een aansluiting die past op het stroompunt in de auto (de sigaretten-aansteker).

Met een Qi oplader heb je helemaal geen kabel nodig. Dit is een draadloze oplader, meestal in de vorm van een plateau waarop je je telefoon legt.

Zo kun je het beste opladen

Er zijn nogal wat hardnekkige misverstanden over opladen van de telefoon, tablets en andere apparaten, en wat wel en niet goed is voor de accu.

Veel mensen denken dat het goed is om de accu eerst helemaal leeg te maken en hem dan in één keer weer helemaal te vullen. Maar het tegendeel is waar. Het is beter om de telefoon meerdere keren per dag kort op te laden. Ook volledig opladen is helemaal niet goed voor de levensduur van de accu. Het is veel beter om de telefoon niet meer dan 90 procent op te laden. Ook de telefoon te gebruiken tot hij wegens stroomgebrek uitschakelt is slecht voor de levensduur van de accu.

Beste oplader test


Onderwerpen:
Hier boven kijken we naar de beste opladers test. Het gaat daarbij om verschillende soorten best geteste opladers. Bijvoorbeeld de beste draadloze oplader (beste Q1 oplader), de beste oplader voor in de auto (beste autolader), de beste solar oplader en de beste oplader voor laptop, tablet of smartphone. 


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.