Header Ads Widget

Bol AlgemeenBol Algemeen

Beste oplader telefoon

De beste opladers voor de telefoon. Met de beste oplader voor je iPhone, de beste draadloze oplader, de beste telefoon oplader voor in de auto en meer.

Beste oplader test


Hier kijken we naar de beste telefoon opladers. Het gaat daarbij om verschillende soorten oplader voor de smartphones, maar deze opladers zijn meestal ook goed geschikt voor het opladen van andere apparatuur zoals een  opladers voor andere apparatuur.

Dit zijn de beste opladers uit de test

We hebben de volgende testen van telefoon opladers verzameld.


Goedkoop de beste oplader kopen

Ben je op zoek naar een goede oplader? Op Beste Oplader Kopen vind je de beste (en goedkoopste) winkels om online alle soorten opladers te kopen.

Je koopt daar goedkoop alle soorten opladers voor je smartphone. Een oplaadkabel of draadloze oplader voor je mobiel, maar ook opladers voor een tablet, laptop enz. Ook vind je er alle soorten telefoonopladers. Voor in huis, voor in de auto, voor in de keuken en voor onderweg. Hieronder kijken we naar de verschillende soorten telefoonopladers.

Soorten opladers voor de smartphone

Opladers voor de mobiel heb je namelijk in vele soorten. Je hebt eenvoudige telefoonopladers van een paar euro, maar ook quick charge opladers (snelle oplader), autoladers (oplader voor in de auto), draadloze opladers en dockingstations (een oplaadstation waarin je je telefoon kunt plaatsen om deze op te laden).


Beste oplader test

USB thuislader


Thuislader

De standaard oplader is de thuislader voor de telefoon. Deze telefoonoplader steek je gewoon in het stopcontact. Een eenvoudige thuislader koop je al ruim onder een tientje. Via de telefoon oplader en een usb kabel laadt je de telefoon op. 

Meestal heeft een thuislader voor een smartphone één usb poort (voor één usb kabel en dus ook één telefoon), maar soms ook meerdere usb poorten zodat je meerdere telefoons of andere usb apparatuur gelijktijdig kunt opladen.

Een thuislader wordt ook wel usb oplader of thuis oplader genoemd. In het bovenstaande Beste Oplader Kopen vind je deze mobiele telefoon opladers volop tegen een goedkoop prijsje.

Snellader

De naam zegt het al, de snellader is een snelle telefoon oplader. Ook dit is een thuislader / usb oplader, maar dat opladen gaat een stuk sneller. Let er wel op dat een snellader en de telefoon (of andere apparaat) over dezelfde oplaadtechniek moeten beschikken. De standaard thuislader werkt op iedere telefoon (met de juiste usb aansluiting), maar voor snel opladen worden verschillende technieken gebruikt.

De iPhone gebruikt bijvoorbeeld de 18 watt power delivery techniek, en veel Samsung smartphones de 25 watt Super Fast Charge techniek. Maar er zijn ook Samsung telefoons die via Samsung Adaptive Fast Charge opladen, en veel Android telefoons gebruiken Quick Charge om snel op te laden.

Bij de bovenstaande overzichten kun je de gewenste techniek voor snel opladen aangeven zodat je alleen de voor jou geschikte snelladers ziet als je je beste oplader voor je mobiel zoekt.

Beste draadloze oplader Belkin

Belkin oplader draadloos

Draadloze oplader

Draadloos opladen wordt steeds meer populair. Niet verwonderlijk, want bij draadloos opladen hoef je niet met stekkertjes te prutsen, maar je legt je telefoon, smartwatch of andere geschikt apparaat gewoon op het plateau van de telefoon oplader, en deze laadt op.

Gelukkig is er bij draadloos opladen wel een duidelijke standaard, en dat is Qi. Waar je wel op moet letten is dat de telefoon die je wilt opladen geschikt is voor Qi / draadloos opladen.

Ook dit kun je bij de bovenstaande overzichten aangeven als je je beste telefoon oplader zoekt.

Autolader

De autolader is een telefoon oplader voor in de auto. Het verschil zit hem in de stroomaansluiting. Een autolader heeft geen gewone stekker maar een 12v aansluiting voor een stroompunt in de auto. Meestal is de oplader zelf de stekker, je drukt het apparaatje in de 12v aansluiting en verbindt deze met een standaard USB-kabel met je mobiele telefoon of ander apparaat.

Telefoon oplader auto Anker


Ook bij de autoladers heb je snelladers voor het snel opladen van je smartphone in de auto. Kijk voor alle goede autoladers in de bovenstaande telefoon oplader test voor autoladers.

Zo kun je het beste opladen

Er zijn nogal wat hardnekkige misverstanden over opladen van de telefoon, tablets en andere apparaten, en wat wel en niet goed is voor de accu.

Veel mensen denken dat het goed is om de accu eerst helemaal leeg te maken en hem dan in één keer weer helemaal te vullen. Maar het tegendeel is waar. Het is beter om de telefoon meerdere keren per dag kort op te laden. 

Ook volledig opladen is helemaal niet goed voor de levensduur van de accu. Het is veel beter om de telefoon niet meer dan 90 procent op te laden. Ook de telefoon te gebruiken tot hij wegens stroomgebrek uitschakelt is slecht voor de levensduur van de accu.
Onderwerpen:
Hier kijken we naar de beste opladers test. Het gaat daarbij om verschillende soorten best geteste opladers voor de telefoon en andere apparatuur zoals een tablet of een smartwatch. Bijvoorbeeld de beste draadloze oplader (beste Qi oplader), de beste oplader voor in de auto (beste autolader), de beste solar oplader (opladen met zonne energie) en de beste oplader voor laptop, tablet of smartphone. Kijk boven voor de beste telefoon opladers uit de test en kijk op beste oplader kopen om alle soorten opladers goedkoop online te kopen.


Een reactie posten

0 Reacties