Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste pannen

Pannen worden regelmatig getest door specialisten van testorganisaties in Nederland en het buitenland. Bijvoorbeeld door kranten, tijdschriften, de Consumentenbond en kookspecialisten. Hier hebben we al deze testen van pannen verzameld. Deze testen zijn per soort pan onderverdeeld.

Kies hieronder het soort pan waarvan de de testen wil zien.

Koekenpannen

Vooral koekenpannen worden vaak getest. In iedere keuken zijn dan ook vaak meerdere koekenpannen (groot en klein) te vinden. En tussen de kwaliteit van koekenpannen zitten grotere verschillen dan bij de meeste andere soorten pannen het geval is.
Testen van koekenpannen

Grillpannen

Vlees, vis en groente kun je perfect grillen met een grillpan. Met een vetarm resultaat en met behoud van smaken en sappen.
Testen van grillpannen

Hapjespannen

De beste pannen voor het maken van een éénpansgerecht, voor het opwarmen van een prakje of voor het bereiden van een wat grotere hoeveelheid eten.
Testen van hapjespannen


Wokpannen

Roerbakken is gezond koken, met een heerlijk vers smakend resultaat. Een wokpan is bovendien niet alleen de beste pan voor roerbakken (wokken), maar je kunt er nog veel meer mee.
Testen van wokpannen

Braadpannen

Voor braden en sudderen zijn braadpannen de beste pannen. Ideaal voor een stoofpot of lekker malse kippenboutjes.
Testen van braadpannen

Snelkookpannen

Snel koken, onder temperaturen boven het kookpunt, dat kan met een snelkookpan, ook wel hogedrukpan genoemd. Bovendien bespaar je met zo'n speciale kookpan veel energie.
Testen van snelkookpannen

Pannensets

Veel pannen in één keer. Dat heb je met een pannenset. Deze pannensets zijn er in vele soorten en in vele samenstellingen.
Testen van pannensets


Poffertjespannen

Een heel specifieke pan is de poffertjespan. Maar wel een noodzaak als je poffertjes wil maken. Gelukkig hoeft een goede poffertjespan niet veel geld te kosten. Kijk maar bij deze beste poffertjespannen.
Testen van poffertjespannen

Nog veel meer handige informatie over het voordelig kopen van de beste pannen vind je op Beste Pannen Kopen. Daar zijn niet alleen de goedkoopste online winkels voor een goede pan te vinden, maar ook een keuzehulp, de pannen top 10 en meer tips.


Zie ook:

0 reacties :

Plaats hier uw reactie. Reclame wordt niet getoond.

Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.