Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste pannen test

Pannen worden regelmatig getest door specialisten van testorganisaties in Nederland en het buitenland. Deze pannen tests worden bijvoorbeeld georganiseerd door kranten, tijdschriften, door organisaties als de Consumentenbond en door kookspecialisten. Op deze pagina hebben we al deze testen van pannen voor je verzameld. Al deze testen zijn per soort pan onderverdeeld.

Kies hieronder het soort pan waarvan de de testen wil zien.

Beste koekenpan

Het zijn vooral de koekenpannen die vaak worden getest. Niet verwonderlijk, want in iedere keuken (grot of klein) zijn vaak meerdere koekenpannen (groot en klein) te vinden. En tussen de kwaliteit van deze koekenpannen zitten vaak grotere verschillen dan bij de meeste andere soorten pannen het geval is. Een koekenpan test is dan ook erg nuttig. Hier vind je al deze testen van koekenpannen.
Test beste koekenpannen

Beste grillpan

Vlees, vis en groente, al dit voedsel kun je perfect grillen met een grillpan. Met een vetarm en gezond resultaat en door het goed te grillen met behoud van smaken en sappen. Hier vind je de beste grillpannen om perfect je eten te grillen.
Test beste grillpannen

Beste hapjespan

Hapjespannen zijn de beste pannen voor het maken van een éénpansgerecht, Hapjespannen zijn ook de beste pannen voor het opwarmen van een prakje en de beste pannen voor het bereiden van een wat grotere hoeveelheid eten. Kortom. geen huishouden kan zonder een goede hapjespan. Kijk hier voor de beste hapjespannen uit de test.
Test beste hapjespannen


Beste wokpan

Roerbakken is gezond koken, met een heerlijk vers smakend resultaat. En roerbakken doe je met een goede wokpan. Een wokpan is bovendien niet alleen de beste pan voor roerbakken (wokken), maar je kunt met zo'n pan nog veel meer. Hier vind je de beste wokpannen uit de test, en kun je meer lezen over de grote mogelijkheden van een goed wokpan.
Test beste wokpannen

Beste braadpan

Voor het braden en sudderen van je gerechten zijn braadpannen de beste pannen. Braadpannen zijn ieaal voor een stoofpot of lekker malse kippenboutjes. Hier vind je de beste braadpannen uit de test. Braadpannen van hoge kwaliteit met veel mogelijkheden om heerlijk te braden en te koken.
Test beste braadpannen

Beste steelpan

Een steelpan is een handig pannetje dat vaak gebruikt wordt om saus te maken of melk te warmen. De steel is natuurlijk het kenmerk van de steelpan. Met deze steelpan til je de hete pan makkelijk van de hittebron. Hieronder staan de beste steelpannen.
Test beste steelpannen

Beste snelkookpan

Snel koken, onder temperaturen boven het kookpunt, dat kan met een snelkookpan. Een snelkookpan wordt ook wel hogedrukpan genoemd. Perfecte pannen voor het koken met zeer hoge temperaturen. Bovendien bespaar je met een goede snelkookpan veel energie, en dat is goed voor het milieu en je energierekening. Hier vind je de beste snelkookpannen uit de test.
Test beste snelkookpannen

Beste pannenset

Het kopen van veel pannen in één keer. Dat is het geval bij het kopen van een pannenset. Je koopt dan een reeks bij elkaar passende pannen in alle maten. Voordeel: Je hebt in één keer alle pannen, en ze passen ook nog perfect bij elkaar.  Deze pannensets zijn er in vele soorten en in vele samenstellingen.
Test beste pannensets

Beste poffertjespan

Een heel specifieke pan is de poffertjespan. Maar een goede poffertjespan is wel een noodzaak als je op de juiste manier lekkere poffertjes wilt maken. Gelukkig hoeft ook een goede poffertjespan niet veel geld te kosten. Kijk daarvoor maar bij deze beste poffertjespannen uit de test.
Testen beste poffertjespannen

Beste pastapan

De pastapan klinkt ook heel specifiek, maar deze pan is heel wat veelzijdiger dan bijvoorbeeld een poffertjespan. Een pastapan is een pan met een interne vergiet waarin je heel makkelijk spaghetti, macaroni en andere pasta kunt koken. Als je de vergiet er uit haalt heb je een gewone kookpan die je ook als zodanig kunt gebruiken. Erg handig!
De beste pastapannen test

Beste soeppan

Een soeppan is een grote kookpan waarin je een grote hoeveelheid soep kan maken. Maar je kunt hem ook als kookpan gebruiken om bijvoorbeeld groente, pasta of aardappelen te koken. Hier vind je de beste soeppannen.
Beste soeppan test

Beste aspergepan

De aspergepan is vergelijkbaar met de pastapan / spaghettipan. Een aspergepan is soms ook geschikt als pastapan en omgekeerd. In dat geval moet het mandje dusdanig fijnmazig zijn dat deze geen macaroni of andere kleine past en moet de pan hoog genoeg zijn voor asperges. Hier vind je de beste pannen die als aspergepan worden verkocht.
Beste aspergepannen test

Nog veel meer handige informatie over het voordelig kopen van de beste pannen vind je op Beste Pannen Kopen. Daar zijn niet alleen de goedkoopste online winkels voor een goede pan te vinden, maar ook een keuzehulp, de pannen top 10 en meer tips.

Zie ook:

beste pannen test


Onderwerpen:
Hier vind je alle beste pannen uit de test. Het betreft meerdere testen van deskundige organisaties zoals culinaire tijdschriften, de consumentenbond en grote websites, en ook alle soorten pannen. Hierboven vind je onder andere de beste koekenpan, beste hapjespan, beste braadpan, poffertjespan, soeppan, pastapan, steelpan, wokpan en veel meer beste pannen uit de test.

Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.