Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste papierversnipperaar / papiervernietiger test

Een goede papierversnipperaar is een must voor op kantoor (ook voor ZZP'ers), maar ook voor thuis is een papierversnipperaar geen overbodige luxe. En zo duur is een goede papiervernietiger helemaal niet. Hier de beste papierversnipperaar uit de test.

Beste papierversnipperaars uit de test

Hieronder vind je als eerste de beste papierversnipperaar uit diverse testen. Vervolgens kijken we naar tips en informatie voor bij het kopen van de voor jou beste papierversnipperaar.

Dit zijn de papierversnipperaar tests die we gevonden hebben:Beste papierversnipperaar kopen

De beste winkels om goedkoop een goede papierversnipperaar te kopen. De Top 10 van papiervernietigers. Een Papierversnipperaar Keuzehulp met uitgebreide selectiemogelijkheden, gebruikerservaringen, reviews en tests van heel veel papiervernietigers. Je vindt het allemaal op Beste Papiervernietiger Kopen.

Hier is alle informatie voor het vinden en kopen van de voor jou beste papierversnipperaar tegen de laagste prijs te vinden.

Informatie en tips beste papierversnipperaar kopen

De ene papiervernietiger is beter dan de ander, maar wat maakt het verschil? Hieronder wat zaken om rekening mee te houden als je de beste papiervernietiger zoekt.

De mate van versnipperen (DIN)

De DIN waarde geeft aan in welke mate het papier versnippert wordt.  Dat loopt uiteen van DIN P-2 (38 stroken per A4) tot DIN P-5 (een A4 wordt in 1000 snippers versnipperd). De meeste papierversnipperaars voldoen aan de DIN P-4 norm (een A4 in 421 snippers).

DIN P-2 papiervernietigers vernietigen niet in snippers maar in stroken. Dat is onleesbaar, maar het is niet onmogelijk om de stroken weer aan elkaar te leggen waarna alles wel weer leesbaar is. Bij DIN P-5 spreekt men niet over snippers maar over microsnippers. Wie die puzzel kan oplossen is namelijk een echt groots puzzelaar.

Papier vernietigen en de AVG privacyregels

LET OP! DIN P-4 is de minimale mate van versnipperen die de Europese wet persoonsgegevens (AVG / DDPR) stelt. Het zorgvuldig vernietigen van gegevens op papier maakt deel uit van deze wet. Bedrijven moeten de gevens minimaal volgens de DIN P-4 norm vernietigen. DIN P-5 mag natuurlijk ook, maar P1, P2 en P3 voldoen niet aan de AVG wet.

Wat kun je vernietigen met een papiervernietiger?

Wat vernietig je met een papiervernietiger. Papier natuurlijk! Maar creditcards en andere pasjes kunnen door iedere goede papierversnipperaar ook wel vernietigd worden. Ook met nietjes mag een goede papiervernietiger geen moeite hebben.

Paperclips en CD's / DVD's zijn wel een probleem voor veel papierversnipperaars. In de Papierversnipperaar Keuzehulp op het bovengenoemde Beste Papierversnipperaar Kopen kun je precies zien welke papiervernietiger wat aankan.

Waar nog meer op letten

Let bij de keuze van je papiervernietiger ook op de onderstaande eigenschappen en mogelijkheden.

  • De papierinvoer: Kan dat automatisch of moet je ieder vel met de hand invoeren?
  • Anti-vastloop: De allerbeste papiervernietigers zijn voorzien van een bescherming die vastlopen tegengaat.
  • De opvangbak: Hoe groot is de bak? Loopt uiteen van een paar liter tot meer dan 60 liter. En als de opvangbak vol is, kun je deze dan uitnemen om hem makkelijk leeg te maken?


Bij de bovengenoemde Papiervernipperaar Keuzehulp kun je dit alles als eis aanvinken. En dan zijn er natuurlijk nog selectiemogelijkheden als de prijs, voorkeursmerken en geluidsniveau. Kijk op het bovenaan genoemde Beste Papiervernipperaar Kopen om deze selecties te maken.

Zie ook: Testen alles voor kantoor

0 reacties :

Plaats hier uw reactie. Reclame wordt niet getoond.

Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.