Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste parasol test

Op zoek naar schaduw? Hier vind je de beste parasols uit diverse testen.

Beste parasol uit de test

De onderstaande tests van parasols hebben we verzameld. Hier vind je alle informatie over de beste parasols.Zoek de voor jou beste parasol

Het vinden van de beste parasol is altijd lastig omdat je te maken hebt met veel verschillende maten en verschillende soorten parasols. De beste parasol voor de één is daarom niet de beste parasol voor de ander.

Met de Parasol Kiezer kun je zelf uit circa 400 parasols de voor jou persoonlijk beste parasols selecteren. Bij de Parasol Kiezer kun je onder andere de volgende opties aanvinken en uitvinken:


 • De diameter van de parasol: Hoe groot moet de parasol zijn? Voor een groot terras heb je een hel andere parasol nodig dan voor een klein balkon.
 • Het soort parasol: Wil je de parasol meenemen naar het strand? Of wil je een zweefparasol bij je eetset, waarbij er geen stok hinderlijk aanwezig is? Of misschien wil je de parasol wel aan de muur bevestigen.
 • Vorm: Ook een gewenste vorm wil je opgeven. De meeste parasols zijn rond, maar vierkante parasols kunnen heel mooi op een terras staan.
 • Kleur: Best belangrijk in een met zorg ingerichte tuin of terras, de kleur van de parasol.
 • Parasolvoet: Een parasol kun je met of zonder voet kopen.
 • Het merk: Heb je voorkeuren voor merken. Bij de Parasol Kiezer kun je alle gewenste merken aanvinken. Vooral Medison en Garden Impressions zijn populair. Ander grote parasolmerken zijn Sorara, VidaXL, Hartman en Kopu. Maar er zijn nog veel meer merken in de Parasol Kiezer te vinden.
 • Materiaal parasoldoek: Verreweg de meeste parasols zijn van polyester gemaakt. Maar er zijn meer materialen zoals katoen en nylon.
 • Materiaal parasolstok: De variatie aan materialen bij de stokken is nog groter. Veel aluminium, maar ook hout, kunstof, staal, bamboe en andere materialen.
 • Diameter parasolstok: Er zijn heel veel verschillen in de dikte van de parasolstok. Een grote parasol vraagt om een wat dikkere stok.
 • Opties: Een goede parasol is weerbestendig, kantelbaar en in hoogte verstelbaar.
 • De prijs: En natuurlijk is de prijs belangrijk bij de keuze van een parasol. In de Parasol Kiezer kun je je maximale prijs opgeven. De prijzen lopen uiteen van 15 euro voor een handparasol tot ruim 700 euro voor een zeer grote luxe zweefparasol.

Gebruik de bovenstaande Parasol Kiezer om je beste parasol tegen de laagste prijs te vinden of kijk op Beste Parasol Kopen voor de beste (en goedkoopste) online aanbieders, de parasol top 10 en tips voor bij de aanschaf van de persoonlijk beste parasol.

0 reacties :

Plaats hier uw reactie. Reclame wordt niet getoond.

Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.