Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste PC speaker test (computer speakers)

Als je op je computer een film kijkt, een game speelt of muziek luistert wil je natuurlijk wel een mooi geluid horen. Daarom kijken we hier naar de beste speakers voor je computer uit diverse vergelijkende tests, en geven we tips om de beste PC speakers te kopen.

Tests van computer speakers

Deze testen van computer speakers hebben we verzameld. Ze staan op volgorde van test-datum. De nieuwste PC speaker test staat bovenaan.Kies zelf je beste PC speakers

Wil je zelf je ideale computer speakers Gebruik dan de PC Speaker Keuzehulp met alle goede computerspeakers. Geef je wensen op en je krijgt de PC speakersets die daarop aansluiten, inclusief reviews, tests, ervaringen en alle andere informatie.

Hieronder wat tips voor bij deze PC Speaker Keuzehulp:

2.0, 2.1 of 5.1 PC speakers

Uit hoeveel speakers moet je set bestaan? Een 2.0 PC speaker set bestaat uit een setje van twee speakers voor een goed stereogeluid. 2.1 is tegenwoordig meer gangbaar bij PC speakers. Hierbij wordt een subwoofer aan de set toegevoegd. Een speaker die alleen lage tonen weergeeft. Dit laat het geluid voller en imponerender klinken. Ideaal bij games en spannende films, maar ook muziek krijgt meer bas.

Een 5.1 PC speakerset bestaat uit twee zijspeakers, twee achter-speakers, een voor-speaker en een subwoofer voor echt surround geluid. Hierbij zit je letterlijk en figuurlijk midden in het geluid. Dit zijn de meest luxe computer speakers, gemaakt voor gamers en een thuisbioscoop.

Ook het vermogen (in Watts) draagt bij aan een krachtig vol geluid. Hoe meer Watts hoe krachtiger

Bluetooth speakers

Als je toch een PC speaker koopt dan wil je deze misschien ook gebruiken om als draadloze speaker voor je smartphone of tablet te gebruiken. Wil je dat? Kies dan in de PC Speaker Keuzehulp voor Bluetooth-ondersteuning.

Aansluitingen en mogelijkheden

Geen must, maar best handig zijn extra aansluitingen. Bijvoorbeeld een koptelefoonaansluiting zodat je een koptelefoon op één van de speakers kan aansluiten (die vaak op je bureau staat) in plaats van op je computer.

Ook kan een afstandsbediening handig zijn als je niet aan je bureau zit, bijvoorbeeld als je je computer gebruikt om muziek af te spelen. En als je wel aan je bureau zit is het handig als je niet alleen volume maar ook de klank (bass en treble) via knoppen op de PC speaker kunt aanpassen.

Bij een AUX-aansluiting kan je andere (ook oudere) audio-apparatuur op de PC speakerset aansluiten.

Kijk bij de bovenstaande tests voor de beste PC speakers uit vergelijkende testen of zoek zelf de beste speakers voor de computer met de PC Speaker Keuzehulp.

Zie ook: Testen speakers voor de beste speakers uit testen van alle soorten speakers.

0 reacties :

Plaats hier uw reactie. Reclame wordt niet getoond.

Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.