Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste PC speakers test

Wat zijn de beste PC speakers? De speakers voor de computer worden regelmatig getest. Hier de uitslagen van de belangrijkste van de PC speaker tests.

Dit zijn de belangrijkste testen van computerspeakers
Er valt veel te kiezen als je speakers voor je bureau-computer of laptop zoekt. Je kunt kiezen voor een simpel setje van twee speakers voor een paar tientjes, maar ook voor een 2.1 speakerset waarbij de twee PC speakers vergezeld gaan van een subwoofer voor de bastonen. Of misschien ga je wel voor een 5.1 surroundset met 5 speakers en een subwoofer, voor een levensecht geluid bij het gamen of bij films.

Bluetooth speakers, ook voor je telefoon

Als je voor PC speakerset kiest die Bluetooth ondersteund kun je deze meteen gebruiken als draadloze speaker voor je smartphone en/of tablet. Zo geniet je dubbel van je nieuwe speakers.

Een andere handige optie is de hoofdtelefoonaansluiting. Vaak niet een must, omdat je ook de koptelefoon in de audiobron kunt steken, maar vaak wel handig omdat je PC speakers goed bereikbaar zijn.

Let ook hier eens op


Basregeling: Bedien de hoeveelheid bas via een knop op één van de twee speakers. Handig als de zware bastoon even wat minder mag. Hetzelfde geldt voor de volumeregeling, maar die is vrij standaard op PC speakers.

Afstandsbediening: Sommige duurdere speakers worden met een afstandsbediening geleverd. Zo hoef je niet naar je bureau te lopen als je het volume wilt bijstellen.

Zie ook: Testen speakers voor de beste speakers uit testen van alle soorten speakers.

Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.