Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste PC speakers test

Als je op je computer een film kijkt, een game speelt of muziek luistert wil je natuurlijk wel een mooi geluid horen. Daarom kijken we hier naar de beste speakers voor je computer uit diverse vergelijkende tests, en geven we tips om de beste PC speakers te kopen.

Dit zijn de belangrijkste testen van computerspeakers

Wat zijn de beste PC speakers? De speakers voor de computer worden regelmatig getest. Hier de uitslagen van de belangrijkste van de PC speaker tests.

Deze testen van computer speakers hebben we verzameld. Ze staan op volgorde van test-datum. De nieuwste PC speaker test staat bovenaan.


Kies zelf je beste PC speakers

Wil je zelf je ideale computer speakers Gebruik dan de PC Speaker Keuzehulp met alle goede computerspeakers. Geef je wensen op en je krijgt de PC speakersets die daarop aansluiten, inclusief reviews, tests, ervaringen en alle andere informatie.

Er valt veel te kiezen als je speakers voor je bureau-computer of laptop zoekt. Je kunt kiezen voor een simpel setje van twee speakers voor een paar tientjes, maar ook voor een 2.1 speakerset waarbij de twee PC speakers vergezeld gaan van een subwoofer voor de bastonen. Of misschien ga je wel voor een 5.1 surroundset met 5 speakers en een subwoofer, voor een levensecht geluid bij het gamen of bij films.

Hieronder wat tips voor bij het kiezen van je beste computer speakers via deze PC Speaker Keuzehulp:

2.0, 2.1 of 5.1 PC speakers

Uit hoeveel speakers moet je set bestaan? Een 2.0 PC speaker set bestaat uit een setje van twee speakers voor een goed stereogeluid. 2.1 is tegenwoordig meer gangbaar bij PC speakers. Hierbij wordt een subwoofer aan de set toegevoegd. Een computer speaker die alleen lage tonen weergeeft. Dit laat het geluid voller en imponerender klinken. Ideaal bij games en spannende films, maar ook muziek krijgt meer bas.

Een 5.1 PC speakerset bestaat uit twee zijspeakers, twee achter-speakers, een voor-speaker en een subwoofer voor echt surround geluid. Hierbij zit je letterlijk en figuurlijk midden in het geluid. Dit zijn de meest luxe computer speakers, gemaakt voor gamers en een thuisbioscoop.

Ook het vermogen (in Watts) draagt bij aan een krachtig vol geluid. Hoe meer Watts hoe krachtiger.

Beste PC speakers test

Logitech PC speakers met subwoofer (2.1 PC speaker set)

Bluetooth speakers

Als je toch een PC speaker koopt dan wil je deze misschien ook gebruiken om als draadloze speaker voor je smartphone of tablet te gebruiken. Wil je dat? Kies dan in de PC Speaker Keuzehulp voor Bluetooth-ondersteuning.

Aansluitingen en mogelijkheden

Geen must, maar best handig zijn extra aansluitingen. Bijvoorbeeld een koptelefoon aansluiting zodat je een koptelefoon op één van de computer speakers kan aansluiten (die vaak op je bureau staat) in plaats van op je computer.

Ook kan een afstandsbediening handig zijn als je niet aan je bureau zit, bijvoorbeeld als je je computer gebruikt om muziek af te spelen. En als je wel aan je bureau zit is het handig als je niet alleen volume maar ook de klank (bass en treble) via knoppen op de PC speaker kunt aanpassen.

Bij een AUX-aansluiting kan je andere (ook oudere) audio-apparatuur op de PC speakerset aansluiten.

Sommige duurdere PC speakers worden met een afstandsbediening geleverd. Zo hoef je niet naar je bureau te lopen als je het volume wilt bijstellen. Dit is vooral handig als je je computer speaker ook als bluetooth speaker of huiskamer speaker gebruikt en dus niet achter je PC zit als de muziek of ander geluid speelt.

Kijk bij de bovenstaande tests voor de beste PC speakers uit vergelijkende testen of zoek zelf de beste speakers voor de computer met de PC Speaker Keuzehulp.

Zie ook: Testen speakers voor de beste speakers uit testen van alle soorten speakers.


Samenvatting:
Hier boven vind je de beste PC speakers (beste computer speakers) uit de test. Deze vergelijkende testen van PC speakers zijn uitgevoerd door experts van o.a. computertijdschriften en techsites. Naast de beste PC speakers uit de test vind je ook een PC speaker keuzehulp waarmee je zelf de beste speakers voor PC of laptop (extern) kunt vinden. 

Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.