Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste powerbank test

Als je een tijdje op pad bent zonder je smartphone op te kunnen laden kom je al snel zonder stroom te zitten. Daarom gebruiken steeds meer mensen een powerbank als mobiele noodstroomvoorziening. Maar wat is de beste powerbank? Hier vind je tips, informatie en de beste powerbanks uit menig powerbank test.

Een powerbank wordt meestal gebruikt om een telefoon mee op te laden, maar er zijn ook krachtige powerbanks voor je tablet, camera of zelfs je laptop.

Beste powerbanks uit de testen

We hebben onderstaande powerbank testen voor je verzameld en geven informatie over de beste powerbank uit iedere powerbank test. 


Het betreft niet alleen de beste powerbanks om je telefoon mee op te laden, maar ook de beste powerbanks die krachtig genoeg zijn voor het opladen van een laptop. 

Hieronder vind je meer tips en informatie voor bij het kiezen en goedkoop kopen van je beste powerbank.


Zelf je beste powerbank uitzoeken?

Hierboven staan de beste powerbanks uit de test. Wil je zelf de powerbank vinden die het best bij je past? Kijk dan bij het overzicht met alle powerbanks voor meer dan 1.000 powerbanks! Een enorm aantal, maar door simpelweg je wensen en eisen aan te vinken zie je alleen de voor jou beste powerbanks. Sorteer deze beste powerbanks op prijs en je hebt je persoonlijk beste powerbank tegen de laagste prijs.

Beste Powerbank Kopen

Een andere goedkope aanbieder van de powerbank zoeken? Op Beste Powerbank Kopen vind je de goedkoopste aanbieders van alle goede powerbanks en meer informatie en tips zoals de actuele Powerbank Top 10.

Met keuzehulp
Je vindt op beste Powerbank ook een keuzehulp waarmee je eveneens je beste powerbank kunt selecteren. Bovendien geeft deze keuzehulp veel informatie en tips met betrekking tot de powerbank.


.

Informatie en tips powerbanks

Hieronder wat belangrijke informatie voor bij de keuze en aanschaf van de voor jou beste powerbank.

Wat zegt mAh over de powerbank?

De belangrijkste specificatie van een powerbank is de mAh-waarde. Deze geeft aan hoeveel stroom een powerbank kan opslaan. Hoe hoger, hoe beter. Een 10.000 mAh kan vijf keer een gemiddelde smartphone opladen. Dit zijn de betere powerbanks. 

In het overzicht met alle powerbanks hierboven kun je precies aangeven hoe vaak je een smartphone wilt kunnen opladen. Bij de goedkoopste powerbanks stop dat bij één keer, maar er is ook een groot aantal powerbanks waarbij je je telefoon tot soms wel 10 keer kunt opladen voor de powerbank zelf aan de lader moet.

Laptop opladen met een powerbank

Er zijn nog krachtigere powerbanks te koop, waarmee je zelfs je laptop on the road kunt opladen. In het powerbank test overzicht zie je ook een test van powebanks voor de laptop. Wil je je laptop goed kunnen opladen met een powerbank, kies dan voor een powerbank met minimaal 20.000 mAh. De beste powerbanks op de laptop mee op te laden vind je hier boven bij de test beste powerbank voor een laptop.


Powerbank laptop Aukey

Powerbank laptop Aukey

Aansluitingen van de powerbank

Wat wil je opladen? Het aantal verschillende aansluitingen wat je bij powerbanks tegenkomt is enorm. Neem alleen al alle soorten USB en Apple-aansluitingen. Vink de aansluitingen van jouw apparatuur in de selectievelden aan en je weet zeker dat de powerbank geschikt is voor jouw apparatuur.

Meestal beschikt een goede powerbank over 2 of 3 USB-aansluitingen zodat je gelijktijdig meerdere apparaten kunt opladen.

Een goede powerbank om de laptop mee op te laden kan je via de AC aansluiting op de laptop aansluiten. Dit is de standaard stroomaansluiting die je ook gebruikt om de stroomadapter in te laptop te prikken.

Snel laden vanaf een powerbank

Voor het extra snel opladen van je smartphone of tablet bestaan diverse technieken voor snel laden. Dit snel laden werkt alleen als zowel de smartphone / tablet als de powerbank over dezelfde snellaad-techniek beschikken.

De meest gebruikte snelheden op snel op te laden zijn Quick Charge dat door veel Android smartphones wordt gebruikt en Power Delivery dat door Apple apparatuur wordt gebruikt, maar ook door enkele Android smartphones. Met een krachtige powerbank met Power Delivery en kun je ook laptops snel opladen als deze over een USB-C poort beschikken.

Naast Quick Charge en Power Delivery zijn er ook nog merkgebonden technieken voor snel opladen. In de bovenstaande keuzehulp kun je powerbanks op snelladen techniek selecteren.

Solar powerbank

Steeds populairder worden de solar powerbanks. Een solar powerbank is een powerbank / oplader op zonne energie. Dit is vooral ideaal als je geen stopcontact in de buurt hebt, zoals bijvoorbeeld bij een trektocht of bij camperen. Overdag wordt de powerbank dan door de zon opgeladen. Daardoor heb je gedurende langere tijd veel meer stroom op je powerbank beschikbaar.

Kijk in het bovenstaande powerbank test overzicht voor de beste solar powerbank.

Solar powerbank oplader Lucky One

Solar powerbank oplader Lucky One


Eigenschappen beste powerbank

Ook belangrijk bij de selectie van de voor jou beste powerbank zijn opties als schokbestendig en stofdicht. Andere extra eigenschappen die je kunt aanvinken zijn onder andere de mogelijkheid om de powerbank als zaklamp te gebruiken, de mogelijkheid deze met zonne-energie of draadloos op te laden en de al boven genoemde snel laden functionaliteit die erg handig is als je geen tijd hebt bij een tussenstop de powerbank volledig op te laden.

En zo zijn er meer selectie-mogelijkheden zoals het gewicht, de levertijd, het merk en natuurlijk de prijs.

Gebruik in het bovenstaande overzicht met alle powerbanks of in de powerbank keuzehulp de selectiemogelijkheden en selecteer de voor jou beste powerbanks tegen de laagste prijs. Of kijk in het powerbank test overzicht voor de best geteste powerbanks.

Zie ook: Beste smartphones en accessoires uit de test


Onderwerp:
Hierboven vind je de beste powerbanks uit de test. Niet alleen de beste powerbank voor een smartphone, maar ook de beste powerbank voor een laptop of tablet. Gewone goede powerbanks, maar ook de beste powerbanks op zonne-energie (solar powerbanks) uit de test. Verder geven we hierboven tips voor bij het kiezen van je beste powerbank, en al deze beste powerbanks kun je goedkoop online aanschaffen bij de aanbevolen winkels op Beste Powerbank Kopen.

Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.