Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste regenkleding test

In Nederland wil het nog wel eens regenen (ja echt!). Daarom hier de resultaten van tests van regenkleding, regenlaarzen, paraplu's en andere regenbescherming. Hier kun je lezen wat de beste regenkleding is volgens de experts van onder andere de ANWB, de Consumentenbond, outdoor magazines en andere deskundigen op het gebied van regenkleding.


De beste regenjassen uit de tests

De regenjas is de meest gebruikte regenkleding. Maar wat is een goede regenjas? Het is belangrijk dat een regenjas je niet alleen goed beschermt tegen de regen, maar ook tegen de wind. Daarbij is het van groot belang dat het ook een goede jas is om met regenachtig weer ook te dragen als het droog is. 

De beste regenjas is een jas die comfortabel zit. goed lucht (zodat je er niet in gaat transpireren) en ook een jas waarin je er goed uit ziet. Want dat is ook in de regen belangrijk!

Deze testen van regenjassen hebben we voor jou gevonden:De beste regenponcho's uit de tests

Een goed alternatief voor een regenjas is een regenponcho. Een poncho wordt vooral bij wat warmer weer gedragen. De beste regenponcho is minder warm dan een jas, en de beste poncho kun je klein opvouwen en is makkelijk en licht om mee te nemen. Zo kun je de regenponcho in je tas stoppen en pas aantrekken als het nodig is. 

Regenponcho's (regencapes) worden ook vaak op de fiets gedragen. Kijk hieronder voor de beste regenponcho / beste regencape uit de testDe beste regenjacks voor op de fiets

De beste regenjas voor op de fiets hoeft niet dezelfde te zijn als de beste regenjas voor algemeen gebruik. Aan het beste regenjack voor op de fiets worden wat extra eigenschappen verlangt. Het beste regenjack voor op de fiets moet nog beter tegen transpireren bestand zijn, je moet er makkelijk in kunnen bewegen, en de vorm moet dusdanig zijn dat hij je zo droog mogelijk houdt tijdens het fietsen maar bijvoorbeeld ook niet tussen de spaken of ketting van de fiets kan komen.De beste regenbroek in de test

Tijdens het fietsen of als je langere tijd in de regen moet lopen wil je waarschijnlijk niet alleen je bovenlichaam maar ook je broek en benen droog houden. Een goede regenbroek zorgt daarvoor. Evenals andere beste regenkleding moet de beste regenbroek comfortabel zitten, niet zweten en je niet hinderen bij je bewegingen.


De beste regenpakken uit de test

Een regenpak is een set van regenjas met een bijpassende regenbroek. Regenkleding die op elkaar is afgestemd, zowel qua design als qua functionaliteit. Samen houden regenjas en regenbroek je goed droog. Mits je natuurlijk kiest voor het beste regenpak. 

Het beste regenpak uit de regenpakken test vind je hieronder. Het betreft zowel het beste regenpak voor volwassenen als het beste regenpak voor kinderen uit de regenpak test.
De beste regenlaarzen uit de test

Onder de beste regenkleding rekenen we ook de beste regenlaarzen. Ook aan goede regenlaarzen mag je gerust veel eisen stellen. Voor weinig geld koop je een paar rubberen laarzen bij de bouwmarkt. Voor klussen zijn deze regenlaarzen goed genoeg, maar als je met je regenlaarzen goed wil kunnen wandelen of de hele dag op de regenlaarzen moet lopen, bijvoorbeeld omdat je buiten werkt, mag je gerust meer eisen stellen aan je regenlaarzen. Hieronder vind je de beste regenlaarzen uit de test.De beste paraplu uit de test

Een paraplu mag dan officieel geen regenkleding zijn, deze regenbescherming is minstens zo belangrijk om je droog te houden. En ook tussen paraplu's zit er veel kwaliteitsverschil. Als je paraplu bij het eerste zuchtje wind al kapot is wordt je alsnog nat. Daarom hieronder ook de beste paraplu's uit de test.De beste regenkleding kopen

Wat wordt er allemaal aan regenkleding aangeboden, en wat kost deze regenkleding? Op Beste Regenkleding Kopen vind je de beste en goedkoopste online winkels met regenkleding. Ook vind je er de meest populaire regenkleding en nog veel meer informatie en tips met betrekking tot regenkleding. 

Kijk vooral eens op Beste Regenkleding Kopen als je de beste regenkleding voor weinig geld wilt kopen.


Onderwerpen:
Op deze pagina vind je alle beste regenkleding uit de test verzameld. Het gaat om vele soorten regenkleding zoals de beste regenjas, de beste regencape, de beste regenponcho, de beste paraplu, de beste regenbroek en de beste regenlaarzen, en het beste regenpak uit de test. Deze testen zijn 

0 reacties :

Plaats hier uw reactie. Reclame wordt niet getoond.

Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.