Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste scheerapparaat test

Op zoek naar het beste scheerapparaat tegen de beste prijs? Hieronder vind je de testen van scheerapparaten. Niet alleen van elektrische scheerapparaten, maar ook van scheermesjes en ladyshaves.

Uitslagen testen scheerapparaten

Zie ook


Beste scheerapparaat kopen

Wil je meer informatie over scheerapparaten, de goedkoopste en beste winkels, reviews en de actuele top 10 van scheerapparaten? Kijk dan op Beste Scheerapparaat Kopen. Je vindt daar ook een Scheerapparaat Keuzehulp die je helpt met het vinden van het voor jou beste scheerapparaat.

Kopsysteem of bladsysteem?

Scheerapparaten kun je in twee soorten onderverdelen. De kopsysteem-scheerapparaten en de bladsysteem-scheerapparaten.

Kopsysteem-scheerapparaten zijn roterende scheerapparaten. De Philips scheerapparaten zijn het duidelijkste voorbeeld. Deze beschikken over drie ringen met ronde scheermesjes die gaan draaien zodra je het scheerapparaat aanzet.

Een bladsysteem-scheerapparaat werkt met een blok scheermesjes die onder folie verborgen zijn. Deze scheermesjes draaien niet maar trillen met zeer hoge snelheid. Ze tillen de haartjes omhoog en snijden ze af. Bladsysteem scheerapparaten zijn het meest bekend van Braun en Remmington.


Droog scheren of nat scheren?

Een scheerapparaat was aanvankelijk een droog alternatief voor het nat scheren met een mesje. Tegenwoordig kun je echter met veel elektrische scheerapparaten ook nat scheren. Zelfs onder de douche scheren is bij die elektrische scheerapparaten geen probleem. Maar je kunt je er ook gewoon bij de wastafel elektrisch mee scheren, met scheerschuim, scheercreme of een ander nat scheerproduct.

Nat scheren geeft over het algemeen een gladder resultaat. Ook heb je minder kans op irritatie of ingegroeide haartjes als je scheerschuim of scheercreme gebruikt. En het scheren voelt aangenamer aan als je bezig bent.

Droog scheren daarentegen heeft weer als voordeel dat het altijd en overal kan en maar weinig tijd kost. Het is sneller en makkelijker en je bespaart op de kosten van scheerschuim of scheergel.

Bij het bovenstaande Beste Scheerapparaat Kopen vind je de beste scheerapparaten van elke soort.

Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.