Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste scheermesjes test

Veel mannen gebruiken tegenwoordig een elektrisch scheerapparaat. Maar vergis je niet. Er worden ook nog heel veel scheermesjes gekocht om handmatig nat te scheren. Niet alleen voor het gezicht, maar ook voor andere delen van het lichaam. Daarom kijken we hier naar testen van scheermesjes. Wat is het beste scheermesje? We onderscheiden wegwerpscheermesjes en scheermesjes die je voor wat langere tijd gebruikt.

Testen van scheermessen

Op onze website vind je de testwinnaars van testen. Heel veel organisaties voeren testen uit, van vergelijkingssites, grote webwinkels en de Consumentenbond tot tijdschriften, kranten en gespecialiseerde websites. Hieronder vind je enkele testen van scheermesjes uitgevoerd door experts.
Heel veel keuze uit scheermesjes

De keuze uit scheermesjes is werkelijk verbluffend. Je hebt heel goedkope scheermesjes die je in een grote zak koopt en na één keer gebruiken geacht wordt weg te gooien (al doet niemand dat, waarom zou je ook). En je hebt scheermesjes met maar één scheerblad en scheermesjes met wel vijf scheerbladen, en veel daar tussenin.

Wil je weten wat er allemaal aan scheermesjes te koop is? Wat deze scheermesjes kosten? En wat een goede koop is? Kijk dan in het overzicht van alle scheermesje voor alle mesjes, aanbiedingen en hun prijs.

Je vindt daar alle goede, en vaak heel goedkope, scheermesjes van bekende en goede merken als Gillette en Wilkinson, maar ook van minder bekende merken. Zowel navulmesjes als wegwerpmesjes. Hieronder wat meer informatie over scheermesjes.

Populaire scheermesjes

Vooral Gillette is een erg populair merk voor scheermesjes. Gillette is dan ook een echte specialist is het niet-elektrisch scheren. Met scheermes-systemen als de Gillette Fusion, de Gillette Fusion ProGlide, de Gillette Sensor, maar ook met de Gillette wegwerpmesjes zoals de Gillette Blue en de Gillette Match 3.

Scheermesjes voor vrouwen en mannen

Daarbij wordt er soms verschil gemaakt in scheermesjes voor heren en scheermesjes voor dames, zoals bijvoorbeeld de Venus scheermesjes. Het verschil tussen de mesjes voor vrouwen en mannen is echter vooral marketing. Al hoeven scheermesjes voor vrouwen minder gericht te zijn op het gezicht, iets waar mannen ze wel vaak voor gebruiken.

0 reacties :

Plaats hier uw reactie. Reclame wordt niet getoond.

Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.