Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste scheermesjes test

Veel mannen gebruiken tegenwoordig een elektrisch scheerapparaat. Maar vergis je niet. Er worden ook nog heel veel scheermesjes gekocht om handmatig nat te scheren. Niet alleen voor het gezicht, maar ook voor andere delen van het lichaam. Daarom kijken we hier naar testen van scheermesjes. Wat is het beste scheermesje? We onderscheiden wegwerpscheermesjes en scheermesjes die je voor wat langere tijd gebruikt.

Testen van scheermessen

Op onze website vind je de testwinnaars van testen. Heel veel organisaties voeren testen uit, van vergelijkingssites, grote webwinkels en de Consumentenbond tot tijdschriften, kranten en gespecialiseerde websites. Hieronder vind je enkele testen van scheermesjes uitgevoerd door experts.


Zie ook:Heel veel keuze uit scheermesjes

De keuze uit verschillende scheermesjes is werkelijk verbluffend groot. Je hebt heel goedkope scheermesjes die je in een grote zak koopt en na één keer gebruiken geacht wordt weg te gooien (al doet niemand dat, waarom zou je ook). En je hebt scheermesjes met maar één scheerblad en scheermesjes met wel vijf scheerbladen, en veel daar tussenin.

Wil je weten wat er allemaal aan scheermesjes te koop is? Wat deze scheermesjes kosten? En wat een goede koop is? Kijk dan in het overzicht van alle scheermesje voor alle mesjes, aanbiedingen en hun prijs.

Je vindt daar alle goede, en vaak heel goedkope, scheermesjes van bekende en goede merken als Gillette en Wilkinson, maar ook van minder bekende merken. Zowel navulmesjes als wegwerpmesjes. Hieronder wat meer informatie over scheermesjes.


Gillette scheermes

Populaire scheermesjes

Vooral Gillette is een erg populair merk voor scheermesjes. Gillette is dan ook een echte specialist is het niet-elektrisch scheren. Met scheermes-systemen als de Gillette Fusion, de Gillette Fusion ProGlide, de Gillette Sensor, maar ook met de Gillette wegwerpmesjes zoals de Gillette Blue en de Gillette Match 3.

Scheermesjes voor vrouwen en mannen

Daarbij wordt er soms verschil gemaakt in scheermesjes voor heren en scheermesjes voor dames, zoals bijvoorbeeld de Venus scheermesjes. Het verschil tussen de mesjes voor vrouwen en mannen is echter vooral marketing. Al hoeven scheermesjes voor vrouwen minder gericht te zijn op het gezicht, iets waar mannen ze wel vaak voor gebruiken.


Gillette Venus scheermesje dames


Open scheermes (barbiersmes)

In het bovenstaande overzicht met scheermessen kom je ook het open scheermes tegen. Dit scheermes, ook wel barbiersmes of kappersmes genoemd, is een open te klappen mes dat in tegenstelling tot de veiligheidsmesjes veel meer op een gewoon mes lijkt.


Brobeard barbiersmes (open scheermes)


De benaming barbiersmes heeft dit scheermes te danken aan het feit dat het voornamelijk door professionals gebruikt wordt. Het is een klassiek scheermes waarmee kappers en barbiers ook hun klanten scheren. Ook bij particulieren komt het professionele barbiersmes steeds meer in de belangstelling, Met een barbiersmes kun je heel glad scheren, maar de kans op een snijwondje is veel groter dan bij een modern scheermesje.

Navul scheermesjes

Maar natuurlijk worden de navul scheermesjes door particulieren veel vaker gebruikt. De beste scheermesjes om na te vullen liggen prima in de hand en zijn goed en comfortabel om mee te scheren. Jezelf snijden is bij de beste scheermesjes bijna onmogelijk.


Gillette navul scheermes

Wordt het mesje bot dan vervang je het scheermesje gewoon, maar de houder, die je tijdens het scheren in de hand houdt hoef je niet weg te gooien. Populaire navul scheermessen zijn de Philips OneBlade, de Gillette Fusion Proshield, de Gillette Fusion Proglide, de Gillette Match en de Gillette Venus (voor dames).

Wegwerp scheermesjes

Bij wegwerp scheermesjes gooi je alles weg. Houder en het mesje zijn bij deze scheermesjes namelijk niet van elkaar af te halen. Wegwerp scheermesjes zijn goedkoop, maar daardoor ook goedkoop uitgevoerd. Het handvat van de goedkoopste scheermesjes zijn vaak niet ergonomisch en de scheermesjes bewegen soms (bij de goedkoopste scheermesjes) niet met de contouren het lichaam mee.


Gillette wegwerp scheermesjes


Je hebt wegwerp mesjes van redelijk goede kwaliteit zoals de hier boven afgebeelde Gillette scheermesjes, maar ook goedkope schrapertjes die je in principe na één keer gebruiken weg zou moeten gooien. De meeste mensen gebruiken wegwerp scheermesjes echter een paar keer (tot ze bot worden), want anders worden wegwerp scheermesjes wel duur in het gebruik.


Wenkbrauw scheermesjes


Wegwerp scheermesjes kunnen de vorm hebben van een navulbaar scheermes (maar dan uit één stuk), maar ook de vorm hebben van een langwerpig mes. Deze laatste worden vooral gebruikt als scheermesjes voor de wenkbrauwen en / of schaamstreek omdat je er nauwkeurig mee kunt scheren.

Kijk bij het bovenaan genoemde overzicht met alle scheermesjes voor al deze scheermesjes tegen een lage prijs, en alle informatie, specificaties en gebruikerservaringen van honderden scheermessen in alle soorten.


Onderwerpen:
Beste scheermessen test, wegwerp, vervangbaar, getest, beste scheermesjes test.

0 reacties :

Plaats hier uw reactie. Reclame wordt niet getoond.

Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.