Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste smartphone test

 

Wie kan er tegenwoordig nog zonder een smartphone? Iedereen heeft tegenwoordig zo'n veelzijdige telefoon. Maar niet iedereen weet precies wat hij of zij hebben wil, en niet iedereen wil de hoofdprijs betalen voor de allernieuwste, meest uitgebreide en beste smartphone. Daarom kijken we hier naar tests van verschillende soorten smartphones, ook de budget modellen. Ook wijzen we je de weg naar een Smartphone Keuzehulp waarmee je de voor jou beste smartphone kunt vinden. De beste smartphone conform jouw budget en volgens jouw eisen en wensen!

Smartphone test overzicht

Hieronder vind je eerst de uitslagen van menig smartphone test.Jouw beste smartphone via de Smartphone Keuzehulp

Welke eisen stel jij aan je smartphone? Wat mag je nieuwe telefoon kosten? Wat moet de smartphone kunnen? Aan welke specificaties moet de mobiele telefoon voldoen?

Bij de Smartphone Keuzehulp van Bol.com kun je dat precies ingeven waarna je een overzicht krijgt met alleen de smartphones die aan al je wensen voldoen. Te sorteren op prijs. En daarnaast krijg je ook reviews en gebruikerservaringen te zien. Ideaal als je nog een nieuwe smartphone zoekt!

Tips beste smartphone kopen

Hieronder geven we tips en informatie voor bij het via de keuzehulp selecteren van de voor jou beste smartphone.

Smartphone met abonnement

Als je een telefoon bij een abonnement krijgt, reken dan uit wat deze telefoon je gedurende de looptijd van het contract kost. Vast minder dan dat je hem los koopt, maar soms ook meer dan je voor een telefoon wilt uitgeven. Toch maar een goedkoper model?

Smartphones, los of in een combinatie met een abonnement, kun je goedkoop kopen bij de aanbevolen winkels op beste telefoon kopen.

Smartphone camera

Wil je de telefoon serieus als fotocamera en/of videocamera gebruiken? Dan is een goede camera natuurlijk noodzakelijk. Maar denk dan ook aan voldoende opslagruimte en de mogelijkheid geheugenkaartjes te gebruiken. En kijk niet alleen naar de resolutie, maar ook naar bijvoorbeeld de aanwezigheid van beeldstabilisatie.

In de bovengenoemde Smartphone Keuzehulp kun je bij "Aanbevolen voor gebruik" de optie "Foto's en video maken" aanvinken. Je krijgt dan de beste smartphones voor deze toepassing te zien.

Films en series op je smartphone

Een andere toepassing onder "Aanbevolen voor gebruik" in de keuzehulp is "Films en series kijken". Vink dit aan en je krijgt de beste smartphones voor het bekijken van Netflix, YouTube, Videoland, RTL X en andere videodiensten. Hiervoor zijn een niet al te klein scherm met een goede beeldkwaliteit nodig, maar ook voldoende geheugenopslag om films te offline te kijken op je telefoon.

Gamen op je smartphone

Gamen is een andere toepassing die veel wordt gebruikt op de telefoon. Simpele spelletjes vragen weinig van je smartphone, maar als het om grafische games gaat wordt het een ander verhaal.

Bij het aanbevolen gebruik in de keuzehulp heb je dan ook de mogelijkheid om gaming als eis aan te vinken. Je krijgt dan de beste smartphones voor wat zwaardere games. Deze smartphones scoren zeer goed op snelheid, minimaal goed op beeldkwaliteit, beschikken over een vrij groot scherm en voldoende opslagcapaciteit voor games. Dit zijn stuk voor stuk goede smartphones.

Smartphones voor minder zwaar gebruik

Maar misschien wil je helemaal niet van die zware toepassingen gebruiken. Dan kun je heel veel geld op de aanschaf van je smartphone besparen en kiezen. Bij "Aanbevolen voor gebruik" in de keuzehulp kun je ook minder zware toepassingen aanvinken zoals "Bellen en Whatsapp", "Alleen bellen en SMS" en "Internet en sociale media". Als je alleen dit soort toepassingen in de smartphone keuzehulp aanvinkt krijg je de eenvoudige (veel goedkopere) smartphones te zien.

Gebruiksgemak smartphone

Hoe belangrijk vind jij het gebruiksgemak van de smartphone? In de keuzehulp kunnen gebruikers van de telefoon hun smartphone op gebruiksgemak waarderen. Zodoende kun je ook op gebruiksgemak je beste smartphone kiezen. Zeer Goed staat voor een gemiddelde waardering van 9,26, smartphones met een uitstekend gebruiksgemak scoren zelfs meer dan een 9,8.

Ook op de tevredenheid op het gebied van batterij duur, snelheid, updates en schermkwaliteit zijn de smartphones beoordeeld zodat je deze kenmerken in je selectie mee kunt nemen.

Waterdichte smartphone

Ben je veel op of bij het water te vinden? Kies dan voor een waterdichte smartphone. Ook tegen een plens regen zijn deze smartphones beter bestand, en een val in de WC pot is ook een minder groot probleem (zolang je niet doortrekt).

Smartphones met Dual SIM

Dual SIM (2 simkaarten in 1 telefoon) is aan te raden als je de smartphone voor werk en priv├ę wilt gebruiken via 2 verschillende telefoonnummers. Je gebruikt dan twee sim-kaarten en dus twee telefoonnummer (abonnement of prepaid).

Vingerafdruk beveiliging

Toegang via je vingerafdruk werkt sneller en plezieriger dan telkens een wachtwoord op codenummer intikken. Natuurlijk kun je ook deze mogelijkheid in de bovenstaande smartphone keuzehulp aanvinken als jouw beste smartphone over deze optie moet beschikken.

Draadloos opladen

Dat geldt ook voor draadloos opladen. De mogelijkheid om zonder kabeltje je telefoon op te laden komt bij steeds meer smartphones voor.

Kies via de bovenstaande Smartphone Keuzehulp zelf je beste smartphone, of kijk in het smartphone test overzicht voor de beste smartphones uit de test.

Zie ook: Testen van mobiele accessoires


Samenvatting:
Hier vind je de beste smartphone / beste mobiele telefoon uit de test. Het betreft de beste telefoons in hun klasse, zoals de beste senioren telefoon uit de test, de beste goedkope smartphone (beste budget telefoon), de beste camera telefoon uit de test en meer best geteste smartphones. Al deze beste smartphones kun je goedkoop kopen en via de smartphone keuzehulp kun makkelijk de voor jou beste smartphone tegen de laagste prijs vinden. 

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

Zoeken

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

© 2016-2022 Content=King. Blogger Templates Designed by Bloggertheme9. Powered by Blogger.
Testen uitgevoerd door o.a. Coolblue, De Consumentenbond, ANWB en Test Aankoop. TestResults.nl heeft geen binding met deze organisaties.