Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste smartphone test

Wie kan er tegenwoordig nog zonder een smartphone? Iedereen heeft tegenwoordig zo'n veelzijdige telefoon. Maar niet iedereen weet precies wat hij of zij hebben wil, en niet iedereen wil de hoofdprijs betalen voor de allernieuwste, meest uitgebreide en beste smartphone. Daarom kijken we hier naar tests van verschillende soorten smartphones, ook de budget modellen, en wijzen we je de weg naar een Smartphone Keuzehulp waarmee je de voor jou beste smarphone kunt vinden. Binnen jouw budget en volgens jouw eisen en wensen.

Smartphone testen

Hieronder vind je eerst de uitslagen van een reeks smartphone testen.Jouw beste smartphone via de Smartphone Keuzehulp

Welke eisen stel jij aan je smartphone? Wat mag je nieuwe telefoon kosten? Wat moet hij kunnen? Aan welke specificaties moet de mobiele telefoon voldoen? Bij de Smartphone Keuzehulp kun je dat precies ingeven waarna je een overzicht krijgt met alleen de smartphones die aan al je wensen voldoen. Te sorteren op prijs. En daarnaast krijg je ook reviews, testresultaten en gebruikerservaringen te zien. Ideaal als je nog een nieuwe smartphone zoekt!

Tips smarthone kopen

  • Ben je veel op of bij het water te vinden? Kies dan voor een waterdichte smartphone. Ook tegen een plens regen zijn deze smartphones beter bestand.
  • Als je een telefoon bij een abonnement krijgt, reken dan uit wat deze telefoon je gedurende de looptijd van het contract kost. Vast minder dan dat je hem los koopt, maar soms ook meer dan je voor een telefoon wilt uitgeven. Toch maar een goedkoper model?
  • Wil je de telefoon serieus als fotocamera en/of videocamera gebruiken? Dan is een goede camera natuurlijk noodzakelijk. Maar denk dan ook aan voldoende opslagruimte en de mogelijkheid geheugenkaartjes te gebruiken. En kijk niet alleen naar de resolutie, maar ook naar bijvoorbeeld de aanwezigheid van beeldstabilisatie.
  • Voor het bekijken van films op je telefoon is een HD scherm aan te raden. Wil je de films op je telefoon opslaan? Dan heb je veel opslagruimte of een SD-kaartslot nodig. Kijk je online, dan is een 4G internetverbinding aan te raden als je onderweg wilt kijken.
  • Dual SIM (2 simkaarten in 1 telefoon) is aan te raden als je de smartphone voor werk en privĂ© wilt gebruiken via 2 verschillende telefoonnummers.
  • Smartphones, los of in een combinatie met een abonnement, kun je goedkoop kopen bij de aanbevolen winkels op beste telefoon kopen.

Zie ook: Testen van mobiele accessoires

0 reacties :

Plaats hier uw reactie. Reclame wordt niet getoond.

Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.