Header Ads Widget

Amazon Prime gratis

Beste speelgoed test

Het beste speelgoed uit de test. Alle soorten kinderspeelgoed. Speelgoed voor baby, peuter, kleuter, klein kind en tiener. Kijk hier voor het overzicht.

beste speelgoed test

Hieronder vind je de beste speelgoed uit tests en verkiezingen. Het betreft het beste speelgoed voor alle leeftijden en van vele verschillende soorten speelgoed.

Het beste speelgoed peuter

We beginnen met het beste speelgoed voor kleine kinderen, het leukste speelgoed voor peuters. Er is veel goed peuterspeelgoed te koop. Hieronder vind je het best geteste speelgoed voor peuters uit diverse speelgoed tests en verkiezingen.

Ook aanbiedingen van speelgoed voor een peuter bij de beste online speelgoedwinkels kun je bij deze speelgoed testen van peuter  speelgoed vinden.

Dit peuterspeelgoed voor een peuter is de laatste jaren als beste speelgoed voor een peuter getest:


Tip: Koop goed speelgoed goedkoop online. Bij de speelgoedwinkel aanbiedingen vind je de aanbiedingen van speelgoed van de beste speelgoedwinkels online.

Het beste speelgoed kleuter

Ook voor de kinderen van 4 a 5 jaar oud hebben we het beste speelgoed. Kijk hier voor het beste kleuterspeelgoed uit de test. Dit kleuterspeelgoed is de afgelopen jaren als beste speelgoed voor een kleuter getest.

Het beste speelgoed kinderen onderbouw

Hier vind je het best geteste speelgoed voor kinderen van groep 3 tot groep 5. Het leukste en beste speelgoed voor kinderen van 6 tot 9 jaar oud dat de laatste jaren als beste speelgoed getest is.


Beste spellen

Naast alle soorten speelgoed, zijn er ook heel veel soorten spellen. Hieronder vind je een overzicht van alle beste spellen uit de test en uit verkiezingen van de leukste spellen.


Beste drones

Weer heel ander speelgoed zijn de drones. Dit is leuk technisch speelgoed met grote mogelijkheden. Vooral in combinatie met een camera in de drone is er heel veel te beleven met een drone. Een drone is leuk speelgoed voor jong en oud. Leuk om mee te spelen, zowel kinderen als volwassenen.

Hieronder de beste drones uit de test. Van eenvoudige speelgoed drones tot geavanceerde camera drones.


Beste radiografisch bestuurbare speelgoed

De drone is niet het enige speelgoed dat je draadloos van afstand kunt bedienen. Het radiografisch bestuurbare speelgoed (RC speelgoed) bestaat al veel langer, en is nog steeds populair en heel erg leuk. Je hebt van afstand bestuurbare auto's, vliegtuigen, helikopters, boten en veel meer. 

Hieronder het beste radiografisch bestuurbare speelgoed uit de test. Ook dit rijdende, varende of vliegende speelgoed is voor kinderen van alle leeftijden leuk speelgoed.


Beste zwembaden tuin

Voor een zwembad in je eigen tuin hoef je niet rijk meer te zijn. Zwembaden zijn er in vele soorten, van heel voordelige opblaasbare zwembaden tot zwembaden in een frame en zwembaden om in de tuin in te graven. 

Hier de beste zwembaden uit de test. Ook een zwembad is leuk speelgoed voor jong en oud.


Beste trampolines

Ander populair buitenspeelgoed voor in de tuin is de trampoline. Ook trampolines worden regelmatig getest. Wat is de beste trampoline? Dat lees je bij onderstaande speelgoed testen.


Beste kindercamera

Terug naar het elektronische speelgoed. De kindercamera is een echte hit bij de kinderen in de lagere school leeftijd. De mogelijkheden van dit speelgoed zijn veel groter om mee te spelen dan bijvoorbeeld de camera van een mobiele telefoon.

Kijk hier naar de beste kindercamera uit de test en andere goede speelgoed camera's.


Beste educatieve speelgoed

Spelen met speelgoed is leuk. Maar daarnaast kan spelen ook heel leerzaam zijn. Hieronder vind je het beste educatieve speelgoed. Dit speelgoed is niet alleen leerzaam, maar ook heel leuk om mee te spelen.

Beste creatieve speelgoed

Textielstiften zijn zowel voor kinderen als volwassenen leuk creatief speelgoed. Maak tekeningen, teksten en patronen op je T-shirts, tas, kussens en ander katoen, linnen of ander textiel. Hieronder het beste creatieve speelgoed voor kinderen van alle leeftijden.

Beste kinderfiets

Wat is de beste jongensfiets? Wat is de beste meisjesfiets? Hieronder vind je alle beste kinderfietsen en geven we informatie voor bij het kiezen van de beste kinderfiets voor een meisje of jongen.

Beste step test

Steppen heb je in verschillende modellen. Van kleine lichte stuntstepjes tot degelijke autopeds op luchtbanden. Speelgoed stepjes voor kleine kinderen, maar ook stunt stepjes voor oudere kinderen en zelfs elektrische steps voor volwassenen. 

Hieronder de beste steppen in alle soorten uit menig test van stepjes. 


Beste skelter test

Nog meer van het beste speelgoed op wielen. Een ander leuk vervoermiddel als speelgoed is de skelter. Fabrikanten als Kettler en Berg Toys maken heel mooie en goede skelters, maar er zijn nog meer goede skelters. 

Kijk hieronder maar naar alle beste skelters. Leuk speelgoed voor jongens en meisjes.


Beste waterpistool

Ja, ook waterpistolen worden getest. Hieronder het beste waterpistool uit de test. Heerlijk zomerspeelgoed / waterspeelgoed voor kleine kinderen en grote kinderen.


Beste opblaasboten

Rubberboten / opblaasboten heb je in vele formaten. Van een klein opblaasbootje voor kinderen tot grote rubberboten voor het hele gezin of een groepje volwassenen. De beste opblaasboten en beste rubberboten in alle soorten en formaten zijn hier in de opblaasboot test te vinden. Van een speelgoed bootje tot een serieuze rubberen boot waarmee het hele gezin uit varen kan gaan.Beste dartbord

Hekel aan het tellen bij het darten? Of regelmatig ruzie over de puntentelling? Het elektronisch dartbord kan zelf de stand bijhouden. Een ideale scheidsrechter. Zo krijg je geen ruzie onder het spelen en hoef je niet telkens te tellen. 

Beste hoofdtelefoon kinderen

Bij spelen hoort tegenwoordig ook vaak geluid. En dan hebben we het nog niet eens over Spotify, YouTube en Netflix. Met een goede hoofdtelefoon heeft de omgeving geen last van het geluid. Voor kinderen wordt een specifieke hoofdtelefoon voor kinderen wel aangeraden. 

Zo'n koptelefoon voor kinderen ziet er niet alleen leuk uit, hij past ook beter op een kinderhoofd en bevat een goede bescherming tegen het te hard afspelen van geluid. 

Een hit op iedere kinderkamer is de discolamp. Leuk speelgoed om een feestje te bouwen, of om bij in slaap te vallen. De ouderwetse discobol is met zijn tijd meegegaan. Tegenwoordig kun je de beste discolampen met een afstandsbediening bedienen en kunnen ze muziek horen om vervolgens op de maat van de muziek te bewegen. 

Zo is de discolamp meer dan speelgoed voor kleine kindjes, ook tieners vinden een hippe discolamp leuk. Kijk hier onder voor dit leukste speelgoed uit de test.


Beste speeltoestel tuin

Weer terug naar het beste buitenspeelgoed. Tover je tuin met dit speelgoed om tot een speeltuin met een mooi speeltoestel. 

Er zijn eenvoudige speeltoestellen te koop, met bijvoorbeeld een klimtoren, schommel en glijbaan, maar ook heel uitgebreide speeltoestellen met bijvoorbeeld loopbruggen, een klimmuur en een speelhuisje. Kijk hier voor alle mogelijkheden en de beste speeltoestellen (groot en klein) uit de test.


Beste zandbak tuin

Nog meer buitenspeelgoed. Maar wil je geen heel speeltoestel, maar wel een zandbak in de tuin? De beste zandbakken voor in de tuin zijn hier te vinden. Zowel de beste verplaatsbare zandbakken als de beste houten zandbakken die een vaste plek in de tuin krijgen. Leuk speelgoed voor buiten voor peuter, kleuter en andere kleine kinderen.


Speelgoed verkiezingen

Ieder jaar wordt in Nederland het beste speelgoed van het jaar verkozen in de speelgoed van het jaar verkiezing. 

Daarbij kiest een vakjury per categorie een aantal speelgoed producten uit, en mogen kinderen, ouders en andere mensen via internet hun stem uitbrengen op dit genomineerde speelgoed. Zodoende komt er in iedere categorie een winnaar uit. Aanvankelijk waren dat de volgende categorieën: 
 • Leukste speelgoed 0-3 jaar
 • Leukste speelgoed 4-5 jaar
 • Leukste speelgoed 6-7 jaar
 • Leukste speelgoed 8-9 jaar
 • Leukste speelgoed 10-11 jaar
 • Leukste speelgoed 12-17 jaar
 • Leukste speelgoed volwassenen

Het nadeel was dat er heel verschillend speelgoed in iedere categorie zat (bijvoorbeeld een knuffel, een spel en een Lego bouwpakket) en dat de leeftijdscategorie ook niet altijd even duidelijk is. Daarom is er vanaf 2023 voor een andere indeling gekozen, waarbij het beste speelgoed per soort speelgoed gekozen wordt. Dit zijn de nieuwe indelingen:

 • Bouw en constructie speelgoed
 • Knutsel en creatief speelgoed
 • Buitenspeelgoed
 • Kinderspellen
 • Pluche knuffels
 • Poppen
 • Peuterspeelgoed
 • Familiespellen tot 12 jaar
 • Familiespellen vanaf 12 jaar
 • Speelgoedvoertuigen
 • Elektronisch speelgoed
 • Steam (wetenschap en techniek)
 • Actiefiguren en speelsets
 • Speelgoed voor boven de 18 (maar dan wel netjes)
 • Duurzaam speelgoed
 • Kennisspellen
 • Puzzels
Zowel bij de testen hierboven en de links hieronder vind je beschrijvingen van divers speelgoed dat als beste speelgoed is getest tijdens deze Speelgoed van het Jaar verkiezingen. 


Zie ook:

Onderwerp:
Hierboven vind je het beste speelgoed voor een kind uit diverse speelgoed testen en het leukste speelgoed dat is uitgekozen in de Speelgoed van het Jaar verkiezingen. 

Een reactie posten

0 Reacties