Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste speelgoed test

 

Hieronder vind je de beste speelgoed uit tests en verkiezingen. Het betreft het beste speelgoed voor alle leeftijden en van vele verschillende soorten speelgoed.

Het beste speelgoed peuters

We beginnen met het beste speelgoed voor de kleinste kinderen, het leukste speelgoed voor peuters. Hieronder vind je het best geteste peuterspeelgoed uit diverse speelgoed tests en verkiezingen.

Ook voor de kinderen van 4 a 5 jaar oud hebben we het beste speelgoed. Kijk hier voor het beste kleuterspeelgoed uit de test.

Het beste speelgoed kinderen onderbouw

Hier vind je het best geteste speelgoed voor kinderen van groep 3 tot groep 5. Het leukste en beste speelgoed voor kinderen van 6 tot 9 jaar oud.  Het beste speelgoed kinderen bovenbouw

  Het leukste en beste speelgoed uit de test voor kinderen uit de hoogste klassen van de basisschool vind je hier onder,  Beste spellen

  Naast alle soorten speelgoed, zijn er ook heel veel soorten spellen. Hieronder vind je een overzicht van alle beste spellen uit de test en uit verkiezingen van de leukste spellen.


  Beste drones

  Weer heel ander speelgoed zijn de drones. Dit is leuk technisch speelgoed met grote mogelijkheden. Vooral in combinatie met een camera in de drone is er heel veel te beleven met een drone. Hieronder de beste drones uit de test.

  Beste radiografisch bestuurbare speelgoed

  De drone is niet het enige speelgoed dat je draadloos van afstand kunt bedienen. Het radiografisch bestuurbare speelgoed (RC speelgoed) bestaat al veel langer, en is nog steeds populair en heel erg leuk. Je hebt van afstand bestuurbare auto's, vliegtuigen, helicopters, boten en veel meer. Hieronder het beste radiografisch bestuurbare speelgoed uit de test.

  Beste zwembaden tuin

  Voor een zwembad in je eigen tuin hoef je niet rijk meer te zijn. Zwembaden zijn er in vele soorten, van heel voordelige opblaasbare zwembaden tot zwembaden in een frame en zwembaden om in de tuin in te graven. Hier de beste zwembaden uit de test.

  Beste trampolines

  Ander populair buitenspeelgoed voor in de tuin is de trampoline. Ook trampolines worden regelmatig getest. Wat is de beste trampoline? Dat lees je bij onderstaande tests.


  Beste kindercamera

  Terug naar he elektronische speelgoed. De kindercamera is een echte hit bij de kinderen in de lagere school leeftijd. Jij hier naar de beste kindercamera uit de test.

  Beste educatieve speelgoed

  Spelen met speelgoed is leuk. Maar daarnaast kan spelen ook heel leerzaam zijn. Hieronder vind je het beste educatieve speelgoed. Dit speelgoed is niet alleen leerzaam, maar ook heel leuk om mee te spelen.

  Beste creatieve speelgoed

  Textielstiften zijn zowel voor kinderen als volwassenen leuk creatief speelgoed. Maak tekeningen, teksten en patronen op je T-shirts, tas, kussens en ander katoen, linnen of ander textiel.

  Beste kinderfiets

  Wat is de beste jongensfiets? Wat is de beste meisjesfiets? Hieronder vind je alle beste kinderfietsen en geven we informatie voor bij het kiezen van de beste kinderfiets voor een meisje of jongen.

  Beste step test

  Steppen heb je in verschillende modellen. Van kleine lichte stuntstepjes tot degelijke autopeds op luchtbanden. Hieronder de beste steppen in alle soorten uit diverse tests.


  Beste skelter test

  Een ander leuk vervoermiddel als speelgoed is de skelter. Fabrikanten als Kettler en Berg Toys maken heel mooie en goede skelters, maar er zijn nog meer goede skelters. Kijk hieronder maar naar alle beste skelters.

  Beste waterpistool

  Ja, ook waterpistolen worden getest. Hieronder het beste waterpistool uit de test.

  Beste opblaasboten

  Rubberboten / opblaasboten heb je in vele formaten. Van een klein opblaasbootje voor kinderen tot grote rubberboten voor het hele gezin of een groepje volwassenen. De beste opblaasboten en beste rubberboten in alle soorten zijn hier te vinden.  Beste dartbord

  Hekel aan het tellen bij het darten? Het elektronisch dartbord kan zelf de stand bijhouden. Zo krijg je ook geen ruzie onder het spelen.

  Beste hoofdtelefoon kinderen

  Bij spelen hoort tegenwoordig ook vaak geluid. En dan hebben we het nog niet eens over Spotify, YouTube en Netflix. Met een goede hoofdtelefoon heeft de omgeving geen last van het geluid. Voor kinderen wordt een specifieke hoofdtelefoon voor kinderen wel aangeraden. Zo'n koptelefoon voor kinderen ziet er niet alleen leuk uit, hij past ook beter op een kinderhoofd en bevat een goede bescherming tegen het te hard afspelen van geluid. 
  Een hit op iedere kinderkamer is de discolamp. Om een feestje te bouwen, of om bij in slaap te vallen. De ouderwetse discobol is met zijn tijd meegegaan. Tegenwoordig kun je de beste discolampen met een afstandsbediening bedienen en kunnen ze muziek horen om vervolgens op de maat van de muziek te bewegen. Kijk hier onder voor dit leukste speelgoed.

  Beste speeltoestel tuin

  Tover je tuin om tot een speeltuin met een mooi speeltoestel. Er zijn eenvoudige speeltoestellen te koop, met bijvoorbeeld een klimtoren, schommel en glijbaan, maar ook heel uitgebreide speeltoestellen met bijvoorbeeld loopbruggen, een klimmuur en een speelhuisje. Kijk hier voor alle mogelijkheden en de beste speeltoestellen.


  Beste zandbak tuin

  Geen heel speeltoestel, maar wel een zandbak in de tuin? De beste zandbakken voor in de tuin zijn hier te vinden. Zowel de beste verplaatsbare zandbakken als de beste houten zandbakken die een vaste plek in de tuin krijgen.  Meer speelgoed verkiezingen

  Meer beste speelgoed uit verkiezingen zoals die van het speelgoed van het jaar vind je hier onder.

  Company

  Content=King

  Auteur

  Bas van Rijswijk

  Zoeken

  Contactformulier

  Naam

  E-mail *

  Bericht *