Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste sporthorloge test

Een sporthorloge is een polshorloge en activity tracker in één. Bovendien kun je met veel sporthorloges ook je smartphone bedienen. En een sporthorloge is sterk zodat hij niet onder het sporten te lijden heeft. Een goed sporthorloge is dus een zeer goed horloge met veel mogelijkheden voor sportieve mensen.

Kijk hieronder voor de mogelijkheden van een sporthorloge en de beste sporthorloges uit diverse tests.

Testen van sporthorloges

Deze testen van sporthorloges hebben we verzameld:


Zie ook:Beste sporthorloge kopen

Selecteer je liever het voor jou beste sporthorloge aan de hand van al je wensen en eisen? Kijk dan bij de Sporthorloge Keuzehulp op Beste Sporthorloge Kopen. Bij deze Keuzehulp kun je precies aangeven waaraan jouw sporthorloge moet voldoen. Ook vind je op Beste Sporthorloge Kopen de sporthorloge top 10 en de beste winkels om dit soort horloges goedkoop te kopen.

Wat is een sporthorloge?

Een sporthorloge is een polshorloge met extra mogelijkheden gericht op sporters. Ze hebben vele sensoren en meters zoals een hartslagmeter, een stappenteller, een stopwatch, een traptredenteller, een slaapmeter en een rondeteller. Goede sporthorloges beschikken over een eigen GPS sensor zodat ze ook afstanden en snelheden kunnen meten.

De gemeten gegevens kun je via Bluetooth, en soms via WiFi of ANT+ naar een smartphone, tablet of computer sturen voor een data-analyse. Soms kun je zo digitaal trainingsschema's opstelen. De mogelijkheden verschillen per merk en per sporthorloge.

Ook zijn de wat uitgebreidere sporthorloges in staat om de muziek en notificaties van je smartphone te beheren. Het is natuurlijk erg handig als dat via je polshorloge kan als je aan het sporten bent.

Bij de Keuzehulp op het bovengenoemde Beste Sporthorloge Kopen vind je alle mogelijkheden, testen, gebruikerservaringen en reviews van sporthorloges.

Zie ook: Meer testen sport artikelen

Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.