Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste stijltang test

Creëer een mooi steil kapsel met een goede stijltang. Hieronder vind je de beste stijltangen uit diverse tests en geven we informatie voor het aanschaffen van de voor jou persoonlijk beste stijltang.


Testen van stijltangen

Stijltangen en andere apparatuur wordt regelmatig getest door organisaties als de Consumentenbond, grote webwinkels, kranten en tijdschriften en vergelijkingssites in Nederland en het buitenland. Onderstaande testen van stijltangen hebben we verzameld.Vind hier de voor jou beste stijltang

Wil je zelf de voor jou persoonlijk beste stijltang tegen de laagste prijs vinden? Kijk dan in de Stijltang Advieshulp. Geef de eisen op waaraan jouw stijltang moet voldoen en je krijgt een overzicht van geschikte stijltangen en hun prijs.

Of neem een kijkje in het overzicht met alle stijltangen. Je vindt daar meer dan 300 stijltangen die je ook op diverse manieren kunt selecteren

Hieronder vind je informatie over stijltangen die je bij je zoektocht naar de beste stijltang van pas kan komen.

Keramische stijltang of titanium stijltang

De platen van een stijltang kunnen van verschillende materialen gemaakt zijn. Keramische platen zijn populair want deze bieden een optimale warmtegeleiding. Ze verdelen de hitte beter, beschermen je haar goed tegen de warmte en zorgen voor een goede vochtbalans in je haar.

Hetzelfde geldt voor stijltangen met titanium platen. Gebruik je je stijltang vaak? Kies dan voor titanium of volledig keramisch.

Stijltang met keramische coating

Bij een stijltang met een keramische coating zijn de warmteverdeling en bescherming van het haar minder dan bij een stijltang met volledige keramische platen. Ook gaan platen met alleen een keramische coating minder lang mee waardoor de stijltang een kortere levensduur heeft. Een stijltang met keramische coating is goedkoper, maar we adviseren deze alleen als je de stijltang maar af en toe gebruikt. Voor dagelijks gebruik kun je beter wat meer geld uitgeven.

Extra mogelijkheden van de stijltang

De naam zegt het al. Een stijltang koop je om een kapsel met steil haar te creëren. Maar sommige stijltangen bieden meer mogelijkheden, en dat is natuurlijk altijd handig. Met veel stijltangen is het ook mogelijk een slag in je haar te maken. Het maken van krullen kan ook met sommige stijltangen.

Voor het maken van krullen moet de stijltang beschikken over afgeronde platen.

Stijltang met flexibele platen

Ook flexibele platen helpen bij maken van krullen. Deze flexibele platen zitten wat losser in de stijltang dan standaard platen. Daardoor bewegen ze mee als je een slag of krullen in je haar wilt maken. De flexibele platen zorgen er voor dat de krullen er natuurlijk uitzien. Bij vaste platen worden de krullen wat hoekig.

Stijlttang met extra brede platen

Met extra brede platen ben je sneller klaar met stijlen. Vooral bij lang haar is dat wel zo plezierig. Maar wil je krullen maken met je stijltang? Hou er dan wel rekening mee dat je met extra brede platen grovere krullen krijgt.

Stijltang met temperatuurregeling

Bijna iedere stijltang beschikt over temperatuurregeling. Je bepaalt dan zelf bij welke temperatuur je je haar stijlt. Doe dat altijd op de laagste temperatuur waarbij dat bij jouw haar goed gaat, want de warmte is nooit goed voor je haar. Bij stug en krullend haar heb je hogere temperaturen dan bij "makkelijk haar".

Stijltang met stijlborstel

Een stijltang wordt multifunctioneler met een stijlborstel. Dan kun je gelijktijdig stijlen en föhnen.

Meer informatie over stijltangen

Meer gedetailleerde informatie over stijltangen vind je in de bovenaan gelinkte Stijltang Advieshulp.

0 reacties :

Plaats hier uw reactie. Reclame wordt niet getoond.

Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.